Víta vás Malá Morava

Malá Morava – to je nejen podhorská obec na pomezí Čech a Moravy na svazích Králického Sněžníku, ale i ideální místo pro strávení několika dní v odloučení od rušného každodenního shonu a spěchu. Ubytování a rekreace v obci Malá Morava není jen ubytování v místech, kde svou pouť začíná řeka Morava, ale i ubytování uprostřed neporušené přírody, kde vám plíce naplní čistý vzduch a oči zklidní pohled na okolní zelené lesy.

Svou polohou mezi dvěma pohořími nabízí Malá Morava rekreační využití po celý rok. V létě plní chaty a chalupy v podhůří Králického Sněžníku vyznavači cykloturistiky, v zimě zase hledají ubytování v Malé Moravě lyžaři a běžkaři. Bezezbytku tady platí, že Malá Morava nabízí pohádkové ubytování v srdci moravských hor.

Aktuality

31. 05. 2011 14:33:21Hanušovické dřevosochání

Od 11. do 16. července budou Hanušovice patřit těm, kteří se umí ohánět dlátkem a pracovat se dřevem . V hanušovické hospodě Na Rychtě se totiž koná mezinárodní sochařské sympozium. Umělci budou sochat každý den od 9 do 19 hodin. Mimo to program slibuje i řemeslný jarmark, koncert skupiny Kamelot, ohňostroj nebo loutkové divadlo.

12. 07. 2011 15:22:46 Zlaté ruce 2011

Pokud máte rádi výrobky, z kterých dýchá poctivá ruční práce, určitě si nenechejte ujít tuhle akci. Zlaté ruce probíhají v termínu od 18. do 22. července v chalupě Pod Sviní horou v obci Vlaské u Malé Moravy. Umělci své práce nejen představí, ale část výstavy bude i prodejná.

12. 07. 2011 15:24:20Salamandr fest

Pokud budete mít 12. nebo 13. srpna cestu okolo areálu Miroslav Lipová-lázně, určitě se stavte. Bude tu totiž probíhat trampský a folkový festival. Část programu bude probíhat i na náměstí v Jeseníku. Asi největším tahákem je vystoupení Roberta Křesťana. Kdy přesně a kdo vůbec vystoupí, najdete tady.

Co u nás najdete

V obci Malá Morava můžete strávit několik týdnů a její okolí vás bude stále a stále překvapovat. Tyto stránky mají za cíl vám nejen nabídnout kvalitní ubytování, ale i poskytnout základní informace o obci Malá Morava, jejích jednotlivých částech a bližším i vzdáleném okolí. V kategorii Výletů najdete tipy na to, jak strávit volný čas – a to včetně podrobných popisů cesty přímo z Malé Moravy až k cíli, informacích o vstupném a zajímavostech o jednotlivých místech, která cestou navštívíte.

O aktuálním dění v obci, i přímo v objektu, kde si můžete zajistit ubytování, zase informují aktuality.

Kontaktujte nás

Telefon:
Jméno a příjmění:
Zpráva:

Tipy na výlet - zobrazit všechny tipy na výlet

Ski areál Kouty – nejlepší lyžovačka na Moravě

Ski areál kouty je nejnovější a zároveň i nejmodernější lyžařský areál na Moravě. Slavnostní otevření ski areálu proběhlo 18. prosince 2010 a byla to událost pro všechny milovníky lyží a snowboardu.

více
Mala Morava
Pohádkový kraj u pramenů Moravy
Telefon: 603 452 291    GPS: 50°4'28.117"N, 16°51'37.805"E