MALÍŘSKÉ PRÁCE

ZAMĚŘUJEME SE NA MODERNÍ DESIGN

Nabízíme výmalbu celých prostorů, tak i polovičních, která se objevuje v moderních interiérech. Čím dál častěji se setkáváme s vodorovným dělením stěn, přičemž se horní část volí světlejší, oproti spodní malbě, která jde do tmavších tonů. Oblíbené jsou také pastelové malby, vertikální barevné dělení stěn nebo použití dvou různých materiálů, které lze zkombinovat.

TAPETÁŘSKÉ PRÁCE

TAPETY JSOU SOUČÁSTÍ MODERNÍHO BYDLENÍ

Nabídka tapet je více než široká. Pokud přemýšlíte o tom, jak svůj interiér zkrášlit a oživit, nejlepší volbou jsou právě tapety. Mezi oblíbené se řadí tapety s velmi výrazným vzorem, které se nejčastěji umisťují pouze na jednu ze stěn a také velké obrazce různých fotografií, portrétů, abstraktních a přírodních motivů, které dají bytu jiný rozměr.

DEKORATÉRSKÉ PRÁCE

OZDOBNÉ PRVKY JSOU ORIGINÁLNÍM DOPLŇKEM

Ozdobné prvky jsou velmi zajímavé a vypadají perfektně v jakémkoliv typu interiéru. Mezi oblíbené řadíme stropní rohové lišty, které se využívají k efektivnímu přechodu mezi stropem a zdí, a tím zvýraznění prostoru. Nástěnné lišty jsou ideálním řešením pro optické oddělení plochy, zvýraznění barevných přechodů a orámování tapet či obrazů. Oblíbené jsou také stropní rozety pro olemování patky lustru.

NEZÁVAZNÉ NACENĚNÍ ZDARMA

  • Odpověď do 24 hodin
  • Od malíře
  • Dostupné ceny

REFERENCE

  • buildproplus

90% zakázek stojí na Vašem doporučení, kterým nám dokazujete Vaší maximální spokojenost