Prodej nemovitostí v exekuci

Hrozí Vám exekuce nemovitostí, nechcete přijít o střechu nad hlavou a ještě doplácet kvůli nevýhodným dražbám?

V tom případě jste zde správně!  Portál Mam-exekuci.cz nabízí rychlé, pohodlné a profesionální řešení.

Naši smluvní makléři Vám pomohou s vyřešením Vaší exekuce nemovitosti nebo jiného majetku,  s řešením dluhů a dalších závazků. Zajistíme  Vám solidní a výhodný prodej nemovitosti v exekuci.

Proč vyřizujeme prodej nemovitostí v exekuci?

Protože víme, že Vaše finanční problémy zasahují život Vás a někdy i celé rodiny, snažíme se pro Vás najít rychlé a přitom výhodné řešení exekuce bytů. Naši zkušení smluvní makléři pro Vás zdarma navrhnou optimální řešení Vaší situace. Pokud je Váš byt či dům zatížen exekucí nebo mu exekuce hrozí, navrhneme Vám cestu k vyřešení problému do 48 hodin.

Vyplňte tedy kontaktní formulář a zbytek nechte na nás! Pro zajištění rychlé a efektivní finanční pomoci prosíme o řádné a pravdivé vyplnění všech položek našeho kontaktního formuláře.

Cílem našich smluvních makléřů je postupný systém v následujících krocích – zajištění náhradního bydlení pro dlužníka, jeho kompletní oddlužení formou prodeje bytů či domů v exekuci a následnému poradenství a pomoci k tomu, aby nedocházelo k dalšímu zadlužení.

prodej bytů v exekuciVelká část exekutorů navíc formu prodeje mimo dražbu vítá, jelikož je vysoká šance, že budou mít uhrazenou dlužnou částku mnohem dříve, mohou se tak věnovat další exekuci a uspokojí věřitele, který se na ně případně znovu obrátí.

Vyřešíme za Vás prodej nemovitostí v exekuci jako formu řešení exekuce na byt.

Stalo se snad Vám nebo někomu Vám blízkému, že se navýšil počet dlužných částek ? Hromadí se vám dluhy po splatnosti a neustále řešíte výzvy k úhradě?

Nebojte se a obraťte se na nás.  Je dost dobře možné, že věřitel předá pohledávku exekutorovi. Reálně pak hrozí blokace bankovního účtu a nebo uvalení exekuce nemovitostí nebo movitého majetku.

Jenže jak své finanční potíže řešit, když nemůžete ani nakládat se svou nemovitostí a ještě Vám hrozí dražba Vaší nemovitosti? Tyto dražby jsou navíc velmi nevýhodné (vždyť dražby začínají jen na 2/3 ceny nemovitosti).

Obraťte se na nás. Nalezneme řešení, jak Vaše dluhy vyřešit a do budoucna se jim vyhnout. Zajistíme pro Vás prodej bytu či domu v exekuci a tím se vyhneme nemalým finančním ztrátám, které by nastaly po zpravidla velmi nevýhodné dražbě.

SEO na míru pro web Mam-exekuci.cz technicky zajišťuje Webdevel s.r.o.