Detektivní agentura zabývající se kontrolou nemocných zaměstnanců

LOGIN

 

Detektivní agentura zabývající se kontrolou nemocných zaměstnanců

Vítejte na našich stránkách

Na trhu jsme již od roku 2006 a s dvouletým odkladem zákona 187/2006 Sb. o nemocenském pojištění, jsme měli dostatek času na profesionální přípravu. Naše agentura Vám nabízí jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru. Neváhejte a využijte našich kvalitních služeb.

 

Naší předností je neustálé zkvalitňování a vylepšování námi nabízených služeb. Důkazem je stále vzrůstající počet spokojených zákazníků.

 

Naší prioritou je Vaše spokojenost. Předností naší agentury je profesionalita a mnohaletá zkušenost na trhu. Navíc se náš vyškolený personál nejlépe postará o co nejrychlejší a nejefektivnější řešení Vaší zakázky. Samozřejmostí je osobní přístup a vysoká pečlivost.

 

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

KONTAKTUJTE NÁS

Informace

Víte jakou nemocnost má Váš podnik a kolik z toho je nemocnost oprávněná a kolik podvodná ? Dnem 1.1.2009 vstoupil v platnost zákon o nemocenském pojištění. Víte kolik Vás podvodná nemocnost bude stát?

Proč projekt " Kontroly nemocných "?

  • V souladu se schválenou novelou zákona 187/2006 o nemocenském pojištění, která vstupuje v platnost 1.1.2009 jsme pro Vás připravili projekt "Kontroly nemocných"
  • Projekt navazuje na novou právní úpravu zákoníku práce § 192.
  • Nemocnost řadových zaměstnanců se často pohybuje až do výše 10%. Minimálně 50% nemocnosti nad celorepublikovým průměrem bývá podvodné.
  • Projekt povede v začátcích k odhalení podvodníků ve Vaší firmě a tím k velké úspoře Vašich nákladů. Dále pak bude působit spíše preventivně, ale i tak bude výsledkem pro Vás nemalá úspora Vašich financí.
  • Projekt je účinným preventivním prvkem (nejen psychologickým) proti častému zneužívání pracovní neschopnosti ze strany zaměstnanců.

Reference

O kvalitě naší práce a úrovni služeb nejlépe svědčí jména našich klientů a to, že většina z nich se rozhodla pro dlouhodobou spolupráci s námi.

Přehled klientů

Neváhejte a obraťte se na nás s jakýmkoliv dotazem, či připomínkou

KONTAKT

 

© Copyright Markon 2006, všechny práva vyhrazena