Rehabilitace a masáže Praha | Aeditus

Vážení klienti, vzhledem k proběhlé situaci s karanténou, jsme prodloužili platnost všech dárkových poukazů zakoupených před 15. březnem 2020 do 30. 6. 2021.

Masáže Praha rehabilitace fyzioterapie - zdravotní terapeutické masáže a lymfodrenáže Centra fyzioterapie Aeditus. Již více než 20 let jsme tady pro Vás

Masáže Praha Fyzioterapie

Fyzioterapie, zdravotní terapeutické masáže, rehabilitace, lymfodrenáže. Našim cílem je nalézt příčinu Vašich potíží, odstranit je a naučit Vás rozumět svému tělu i aktivně potížím předcházet. Naši fyzioterapeuti z Masáže Praha - rehabilitace jsou zdravotníci s platným osvědčením, kterým jejich práce přináší radost a dále se aktivně vzdělávají v technikách moderní fyzioterapie. Účinné hloubkové terapeutické masáže prováděny pouze maséry s osvědčením pro oblast zdravotnictví jsou zaměřeny na manuální kerekci páteře a odstranění svalového napětí.

Masáže Praha - rehabilitace

Mezi velmi účinné zdravotní masáže poskytující rychlou úlevu patří reflexní a vazivová masáž, specifická hloubková masáž zad, lymfatická masáž a samozřejmě klasická masáž. Těhotenské masáže jsou často vyhledávány nastávajícími maminkami, kterým přináší úlevu a relaxaci. Zdravotní masáž můžete zakoupit formou dárkové poukázky v našem Centru Aeditus nebo ji Vám zašleme emailem. Stačí jen darovat.

Hledáte odpočinek?

Ať už zvolíte jakýkoli druh procedury, Vaše tělo bude uvolněnější, aktivnější a dovolí vám dosáhnout Vašich denních cílů s větším klidem, bez stresu. Pomůže zbavit se bolesti zad, kloubů, svalů či migrén. Svěřte se do rukou zdravotníků fyzioterapeutů či akreditovaných masérů pro oblast zdravotnictví v našem centru Aeditus Fyzioterapie Masáže Praha. 

"Život bez doteku je jako květina bez vůně…"

Od narození vnímáme dotek druhých jako výraz náklonnosti, důvěry a bezpečí, a aniž bychom si to v této uspěchané a materialismem kormidlované době uvědomovali, naše tělo lidský dotek potřebuje… Léčivá moc masáží odstraňuje stres, omlazuje a dává blahodárný pocit zdraví. Život může přinést nejednu bolest, ale vnímavý dotek našich zkušených masérek vám ji pomůže překonat. Dejte sami sobě nebo vašim blízkým krásný dárek, který je vhodný pro kažého i každou příležitost - dárkový poukaz na masáž z terapeutického centra Masáže Praha rehabilitace.

Masáže, rehabilitace od kvalifikovaných fyzioterapeutů

Dotek kvalifikovaného terapeuta s dlouholetou praxíje o to přínosnější, a proto bychom Vás rádi pozvali do salonu v centru Prahy, kde se v příjemně zařízeném a klidném prostředí můžete oddat různým typům masáží. V jejich průběhu si spolu můžeme pohovořit na jakékoli téma, nebo se zaposloucháte do tónů uklidňujících hudby a ponoříte se do hluboké, ničím nerušené relaxace a budete pouze vnímat blahodárné působení doteků mísících se se silicemi exotických, květinových i dřevitých vůní. A nebo vlivem příjemné procedury prostě usnete a probudíte se jako nový člověk. K tomu, abychom Vám pomohli k uvolnění a celkové relaxaci, či ulevili od bolesti zad a kloubů vede několik cest.

Masáže Praha - různé druhy a efekt

Masáže Praha - aromaterapeutická

Pro různé typy lidí a povahu jejich potíží je možné zvolit různé druhy masáží. Například chceme-li příznivě působit na krevní oběh, nervový systém a trávení, bude tou nejlepší volbou tzv. Aromaterapeutická masáž holistická, která je součástí aromaterapie a harmonizuje Vaší psychiku i tělesné funkce.

Masáže Praha - klasická

Pro odstranění únavy a posílení regenerace organismu je vhodná klasická masáž, která odstraňuje ochablost, ztuhlost, zkrácení a bolestivost svalstva a napomáhá lepšímu prokrvení a návratu žilní krve a mízy z periferií do oběhového centra.

Masáže Praha - antimigrenózní a reflexní

Trpíte-li na bolesti hlavy a migrény, pak Vás v našem centru Masáže Praha rehabilitace rádi seznámíme s účinky Antimigrenózní masáže, při níž dochází k masivnímu uvolnění šíjového a mimického svalstva s působením na akupresurní body obličejové i vlasové části hlavy s využitím specifického účinku silice. Stejně dobře působí v případě migrény též Reflexní terapie, která blahodárně působí také při bolesti zad a plotének, skolióze, ischiasu a napomáhá též k potlačení alergie nebo detoxikaci těla a podpoře lymfatické drenáže.

Masáže Praha - rehabilitační cvičení

Současný životní styl většiny z nás neodpovídá potřebám našeho těla. K odbourání vadných návyků, vedoucím k oslabení určitých svalových partií, nabízíme individuální rehabilitační cvičení, při němž díky nácviku správného držení těla a pohybových vzorců dochází k nastolení svalové rovnováhy a prokrvení vnitřních orgánů, čímž se zlepšuje jejich funkce. Velmi kladně reaguje i psychika.

Masáže Praha - zážitek pro každého

Člověk ovšem nemusí trpět žádnými zdravotními neduhy k tomu, aby si jednou za čas udělal dobře, zapomněl na veškeré starosti, dopřál si chvíli relaxace, uvolnění a nechal o sebe pečovat druhé. Mnozí z našich klientů a klientek nemají žádné vážné problémy s vlastním pohybovým ústrojím, a přesto od nás odchází, jakoby na ně zemská přitažlivost působila o něco méně, než před jejich příchodem. Zřejmě i proto si u nás v salonu Masáže Praha často pro své blízké, své klienty či známé zakoupí  dárkový poukaz na masáž, kterým jim netradiční cestou udělají radost k narozeninám nebo o Vánocích nejen jim, ale i sobě.

Doufám, že Vás naše nabídka přesvědčila, že není třeba otálet s tím, udělat také něco třeba jen pro sebe a v brzké době okusíte účinky terapie, po které poznáte, že jste v dobrých rukou.

Za Masáže Praha rehabilitace - Aeditus, diplomovaní fyzioterapeuti 

masáže fyzioterapie Praha
masáže fyzioterapie Praha 2
masáže fyzioterapie Praha 3
masáže fyzioterapie Praha 1
masáže fyzioterapie Praha 4
masáže fyzioterapie Praha 5
masáže fyzioterapie Praha 6
masáže fyzioterapie Praha 7
masáže rehabilitace Praha 9
masáže fyzioterapie
fyzioterapie Praha
rehabilitace ruky
rehabilitace ruky Praha
fyzioterapie ruky Praha
fyzioterapie ruky Praha 3
masáže rehabilitace Praha