flagczon CZECH | flagenoff ENGLISH
Objednejte se na tel.: 603 760 122

Vítejte na stránkách masáže-studio, zvu Vás na relaxační masáže v Praze.

Mé nabízené služby

Ájurvédská masáž Ájurvédská celková masáž

Aromaterapeutická masáž Aromaterapeutická masáž

Havajská masáž Havajská masáž

Masáž horkými kameny Masáž horkými kameny

Indická masáž hlavy Indická masáž hlavy

Klasická masáž Klasická masáž

Masáž pro těhotné Těhotenská masáž

Manuální lymfodrenáž Manuální lymfodrenáž

Dárkové poukazy Dárkové poukazy

Tip na masáž

Manuální lymfodrenáž - Manuální lymfodrenáž provádím za účelem celkové regenerace lymfatického systému, detoxikace a posílení imunitního systému. Podpořením lymfatického systému tedy významně pomáháme tělu. Nyní ideální období pro tuto masáž.

Dárkové poukazy

Dárkový poukaz na masáž je vhodný dárek pro každou příležitost po celý rok.

masaze-studio / masérka

masáže-studio Praha 2
Jitka Čapková
Nám. Jiřího z Poděbrad 5, Praha 2
Otevírací doba:
PO - PÁ podle dohody
Tel.: 603760122
masaze-studio / masáže Praha úvod

Vaše první návštěva v mém studiu

Při každé první návštěvě v mém masážním studiu v Praze 2 je čas na krátký rozhovor o vašem zdravotním stavu, případných potížích a o tom, co od masáže očekáváte. Jenom tak může být masáž vedena s individuálním přístupem, abyste prožili maximální relaxaci a cítili se zregenerovaní. Pro každý tip masáže vlastním certifikát o odborné způsobilosti.



Vybírejte klasické či exotické masáže


Klasická masáž zad a šíje

vám může poskytnout úlevu, zejména máte-li potíže v těchto oblastech. Lze se zaměřit na určité problematické partie zad, masáž může být relaxační i více hloubková, podle vašich potřeb. Techniky masáže se dají kombinovat tak, aby masáž zad a šíje přinesla co nejlepší úlevu.


Havajská masáž Lomi Lomi

je považována za perlu mezi masážemi. Techniky této masáže pochází z Havajských ostrovů. Masáž se mění podle potřeb klienta, hloubkou tlaků na tkáň, svou dynamikou, délkou masáže. Oproti klasické masáži je havajská masáž plynulejší a celkově na sebe všechny hmaty příjemně navazují. Ve spojení s vůní přírodních esenciálních olejů má havajská masáž vysoký terapeutický a relaxační účinek.


Havajská masáž lávovými kameny Hot Stones

je luxusní procedura, zejména pro milovníky tepla. Teplo nahřátých lávových kamenů navozuje báječné pocity uvolnění, masáž tak příjemně odstraňuje napětí ve svalech a uvolňuje klouby. Horké lávové kameny se používají přímo k masáži, ale také se přikládají během masáže na tělo, tak, aby se svaly průběžně zahřívaly. Lávové kameny také svojí vibrací a teplem ovlivňují energetické dráhy v těle a blahodárně působí na mysl.


Ájurvédská celotělová masáž Abhyanga

patří k opravdovým zážitkům. Pokud hledáte dokonalou péči o celé tělo včetně hlavy a obličeje, tato masáž je tu pro vás. Ájurvéda (věda života) patří k nejstarším léčebným systémům na světě, ukazuje tělu cestu k využití vlastních sil pro regeneraci organismu. Pochází ze staré Indie. Obsahuje masáže, bylinné terapie, výživy, meditace a relaxace, jógy a další léčebné procedury. Ájurvédská masáž Abhyanga patří k nejrozšířenějším a nejoblíbenějším Ájurvédským masážím. Pomůže vám navodit harmonii těla i ducha, očistit organismus od toxických látek pomocí přírodních léčivých olejů a výtečných masážních technik.


Aromaterapeutická masáž

Jinak zkráceně nazývaná aromamasáž, je příjemný odpočinek plný vůně, spojený s léčivým účinkem éterických olejů. Jde o velmi jemnou celkovou relaxační masáž. Aromamasáž patří mezi masáže, kde se nevyužívá hloubkových hmatů, účinně však tato masáž působí na vaše smysly.


Indická masáž hlavy Champi

se soustřeďuje na vlasovou část hlavy, obličej, krk, šíji a ramena. Provádí se v sedě bez použití olejů. Také se tato indická masáž hlavy nazývá antistresová, protože působí blahodárně na vaši mysl, odstraňuje spasmy v oblasti ramen a šíje související s hlavou. Je to účinná masáž zejména pro ty, kteří trpí častými bolestmi hlavy, pomáhá odstraňovat migrénu a bolesti očí, navíc je indická masáž hlavy velmi relaxační.


Masáž pro těhotné - těhotenská masáž

je vedena s maximálním ohledem pro potřeby budoucích maminek. Masáže pro těhotné představují prospěšnou a uklidňující terapii, zmírňující nepříjemné fyzické pocity, k nimž v těhotenství dochází. Minimalizují vnější známky napjaté kůže, zmírňují zachycování tekutin v těle, uvolňují stres a napětí ve svalech a kloubech způsobené vyšší hmotností, pomáhají odstranit bolesti zad a šíje, jako relaxační masáž působí pro všechny těhotné ženy.


Manuální lymfodrenáž - lymfatická masáž

ošetřuje a povzbuzuje váš lymfatický systém, má vynikající ozdravný, detoxikační, regenerační, relaxační i kosmetický účinek. Manuální lymfodrenáž je speciální ručně prováděná technika, podobná masáži. Manuální lymfodrenáž můžeme provádět celkovou nebo se jen zaměřit na určité problémové partie těla. To je výhoda manuální lymfodrenáže oproti té přístrojové.


Manuální lymfodrenáž obličeje

účinek je nejen kosmetický, ale odstraňuje také otoky v oblasti očních víček a celého obličeje. Manuální lymfodrenáže obličeje a celé hlavy se provádí také pro zmírnění bolestí hlavy zejména u migreniků.




Masáže jako dárek

Vyberte relaxační masáž jako dárek. Pro své blízké můžete zakoupit dárkový poukaz - dárkový kupon na masáž v mém studiu podle vašeho výběru na jednotlivé masáže. Nebo můžete zvolit finanční hodnotu dárkového poukazu a obdarovaný si masáže vybere sám. Zavolejte do studia a po dohodě můžete vybrané dárkové poukazy na masáž zakoupit.