Tvorba web stránok (Webdesign)

Weby od nás sú vystavané pomocou najnovších štandardov a technológií. Vďaka tomu sa zobrazujú vo všetkých bežne používaných internetových prehliadačoch, nezávisle od vami používanej platformy. Vaša webová prezentácia, online shop, alebo grafika bude originálna a zapamätateľná. Vytvoríme vám stránky, ktoré budú fúziou moderného a nadčasového dizajnu. Budú prehľadné a pre návštevníka ľahko ovládateľné.

Pokiaľ nie ste spokojní s dizajnom, či štruktúrou vašej stránky, alebo nespĺňa aktuálne predstavy, navrhneme pre vás zmeny bez ich komplexného prerobenia. Ušetríte tak čas aj peniaze. Úprava stránok je veľmi efektívny a rýchly spôsob ako stránku zmodernizovať, prípadne rozšíriť o nové služby a produkty.

Tvorba internetových obchodov (E-shopov)

Premýšľate nad rozširovaním svojho podnikania? Ešte ste neobjavili možnosť predaja cez internet? Vďaka eshop-u získavate neobmedzený trh. Váš obchod je otvorený 24 hodín denne. Dodpadajú zvýšené náklady na prevádzky a vy tak môžete zarábať nonstop. Prostredníctvom nami navrhnutých riešení si ich dokážete spravovať úplne sami bez akýchkoľvek technických a odborných znalostí. Náš systém je veľmi jednoduchý. Bez problémov dokáže spolupracovať so službami ako PayMuzo, TatraPay, Sporopay, Cardpay, VUB ePlatby, Uniplatby, PayPal, OTPpay, či splátkové systémy Cetelem a Homecredit.

Redakčné systémy - Content Management System (CMS)

Redakčný systém, alebo CMS je súbor nástrojov, ktoré umožňujú spravovať jednotlivé stránky vašich portálov. S jeho pomocou si ľahko môžete upraviť a zmeniť názvy podstránok, vytvoríte si toľko podstránok, koľko potrebujete. Dokážete pracovať s textom, pridať fotografie, aktualizovať produkty aj s cenami (v prípade online shop-u), vymyslieť akcie na tovar, vytvoriť akýkoľvek formulár či aktualizovať ponuku.

CMS od nás plne prispôsobíme vašej stránke tak, že práca s ním bude pre vás zábavou. Ak je stránka veľmi špecifická, vytvoríme pre vás viaceré rozšírenia, či moduly na mieru.

Optimalizácia pre vyhľadávače - Search Engine Optimization (SEO)

Mať kvalitný web, to nie je iba o dizajne a programovaní. Je to aj o umiestnení vo vyhľadávačoch. Optimalizácia každého webu je pre nás samozrejmosťou. Vždy sa snažíme, aby nami vystavané stránky boli na popredných pozíciách v prirodzených výsledkoch vyhľadávačov. Zvyšujeme tak návštevnosť a percento návštevníkov, ktorí prevedú na stránke to, čo je jej cieľom.

Optimalizácia patrí medzi viaceré súčasti internetového marketingu SEM (Search Engine Marketing). SEM zahŕňa Google AdWords, Yahoo Sponsored Search, Etarget a mnoho iných. Ide vlastne o platenú reklamu PPC - Pay Per Click, kde platíte za počet kliknutí na váš odkaz.

Domény a Webhosting

Kvalitná prezentácia - to nie je iba webová stránka, to je aj spoľahlivý webhosting. Kvalita, stabilita a spoľahlivosť - to sú hlavné atribúty našich partnerov v tejto oblasti. Spolu s nimi je vaša stránka vždy pod kontrolou. Pravidelné zálohy, dostatok priestoru, štatistiky, webmail a mnoho iných služieb aj na požiadanie získate u nás za ceny, z ktorých budete prekvapení.

Tvorba loga na mieru (Corporate Identity)

Rozhodli ste sa podnikať? Ste na tej správnej ceste vedúcej k úspechu. Ten však závisí aj od vizuálnej identity spoločnosti. Mať kvalitné, vizuálne ľahko zapamätateľné a pritom odlišné logo by ste mali mať od samého začiatku. S prihliadnutím na vaše aktivity a cieľovú skupinu vám pripravíme design manuál, navrhneme vizitky a ostatné dôležité komunikačné materiály. Ak potrebujete rebranding, alebo spojenie vašej značky či produktu s materskou firmou či výrobcom, ľahko ho skombinujeme s vizuálnym štýlom. Vaša identita tak bude moderná a neprehliadnuteľná.

Social Networks

Sociálne siete sú dnes veľkým trendom. V súčasnosti patria k najprogresívnejším formám interakcie medzi ľuďmi. Ponúkajú neobmedzené možnosti nie len v rámci vzájomnej komunikácie, ale aj nekonečne alternatív pre zdieľanie akýchkoľvek informácií. Patria sem podcasty, blogy, stránky pre vaše fotografie, miniblogy a mnoho iných nástrojov.

Public Relations

U nás v agentúre chápeme, že v dnešnej dobe je propagácia nevyhnutným krokom k dlhodobému úspechu. Preto sa okrem klasických foriem marketingu zameriavame aj na oblasť Public Relations. Systematicky tak budujeme pozitívny postoj a imidž na základe pravdivých informácií. S pomocou toho správneho komunikačného kanála priamo oslovíme konkrétnu skupinu.

Media Relations

Jednou z klasických, no stále účinných foriem informovania o vašich aktivitách sú tlačové správy a redakčné články. Okrem klasických nadlinkových aktivít (ATL - Above The Line) je vhodné, aby sa pri propagácii vás a vášho podujatia využili aj podlinkové aktivity (BTL - Below The Line). V rámci PR ide najmä o propagáciu cez médiá vo forme článkov. Verejnosť ich považuje za dôveryhodnejšie ako platenú reklamu.

Klienti

Vybrané Referencie

Regio Enterprise Ltd.

Investičná a developerská spoločnosť so svojím zastúpením v celom regióne Európy s bohatými skúsenosťami.

Emko Trade

Projekt pre developera polyfunkčného objektu EMKO, ktorý vyrastá v historickom centre mesta Bardejov.

BVŠP

Najprestrížnejšia súkromná vysoká škola na Slovensku a náš návrh na ich informačnú stránku.

AlfaTyre

Popredný predajca pneumatík na Slovensku, poskytujúci aj služby rýchloservisu, pneuservisu a autoservisu.

Byt.sk

Významný vyhľadávač a inzertný web z oblastí realít na Slovensku.

Lucerny.sk

Online shop pre predaj najkvalitnejších lietajúciach lampiónov na Slovensku dovážaných z Thajska.

Viac referencii…

Blog

Kontakt

Mediazona spol. s r.o
Vigľašská 2
851 07 Bratislava


0907 444 000