Prodej a servis specializovaných měřících přístrojů pro stavebnictví a geodézii.

Úvod

3Dtechnologie
Novým technologiím z oblasti laserového skenování a softwarů pro zpracování mračen bodů je věnován náš specializovaný web. Pokud hledáte nové cesty, jak rychle zachytit a mapovat situaci kolem vás, navštivte prosím webové stránky 3Dtechnologie.cz

Software PointCab
Software pro zpracování mračen bodů z různých zdrojů, jako jsou terestrické skenery, mobilní laserové skenery nebo UAV. Hlavní myšlenkou tohoto softwaru je extrakce těch nejdůležitějších prvků i z velmi velkých mračen bodů. Více informací.

GeoSKEN.cz
Specializovaný web věnovaný inovativním mobilním 3D skenerům značky GeoSLAM. Přinášíme kompletní řešení mobilního mapování.  Více informací

GNSS rover Altus NR3
GNSS Altus NR3 kombinuje nízkou hmotnost, příjem signálů ze satelitů všech dostupných navigačních systémů a všechny pokročilé technologie patentované společností Septentrio, která je producentem velmi pokročilých GNSS systémů. Více informací.

Multispektrální kamera RedEdge M
MicaSense RedEdge™ je moderní a lehká multispektrální kamera určená pro použití na malých bezpilotních letounech s možností použití i na klasickém letounu. Více informací.

GNSS OEM desky Septentrio
Dodáváme velmi pokročilé GNSS OEM produkty od společnosti Septentrio pro připojení dvou GNSS antén a schopností přijímat všechny dostupné signály z navigačních systémů GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, IRNSS a QZSS. Více informací.

Blog

3D ruční skener F6 SMART

3D ruční skener F6 SMART je lídrem na trhu pro rychlé skenování velkých objektů a velkých ploch. Na základě patentového algoritmu inovativního kódování F6 SMART poskytuje vynikající kvalitu dat, což z něj činí efektivní zařízení pro skenování komplexních scén během několika sekund.
Většina ručních skenerů má problémy se slunečním světlem nebo s nedostatkem světla, skener F6 SMART díky své unikátní technologii pracuje v úplné tmě stejně jako v denním světle.
3D ruční skener F6 SMART je využíván pro přesné skenování v průmyslu, architektuře, památkářství, archeologii, atd.
Nově se stává skener F6 SMART efektivním pomocníkem v rámci zaměřování a skenování různých objektů pro BIM. Díky rychlosti a přesnosti skenování je možné zaměřit složité situace a data ihned exportovat v různých datových formátech (ply, obj, e57, pts, xyz, stl) do BIM softwarů.

Bezdrátový monitoring posunů a deformací Senceive

Řešení společnosti Senceive umožňuje velmi přesné a neustálé monitorování posunů a deformací staveb jako jsou velké budovy, mosty, tunely nebo železniční kolejiště. Systém vzájemně datově propojených senzorů přes komunikační bránu odesílá polohová data v nastavených intervalech. Přes webové rozhraní je k dispozici neustálý přehled informací z jednotlivých senzorů včetně možnosti nastavení alarmů v případě překročení nastavených tolerancí.

©2024 Mensuro s.r.o. · Všechna práva vyhrazena.