Vítejte ve světe kouzel, magie a zábavy!

Toto je místo, kde se skutečnost mísí s fantazií a kde se nám podaří překročit hranice reality. Naše představení jsou plná ohromujících triků, záhadných proměn a jedinečných kouzelnických momentů.

Nechte se okouzlit a přeneseme Vás do světa tajemství a zázraků. Na tomto webu najdete všechny informace o našich kouzelnických představeních, repertoáru a termínech vystoupení.

Pojďte s námi na magické dobrodružství, které vám přinese úsměv na tváři a nezapomenutelné vzpomínky.

Těšíme se na setkání s vámi a na to, že si společně zakouzlíme!

Magická show a živé vystoupení

Naše vystoupení jsou koncipována tak, aby nebyly potřeba žádné náročně technické podmínky a jsou možné odehrát téměř kdekoliv!

Magie, kouzla, triky, iluze

Na své si přijdou malí i velcí diváci. Kouzelnická vystoupení obohatí vaši firemní akci či představení pro děti.

V současné době Michal vystupuje se svými pořady po celé České republice na mnoha akcích pro děti i dospělé.

Napsali o nás

O mně

Michal Klaus se narodil 11. 7. 1994 v Praze. O kouzlení se začal zajímat na základní škole, když poprvé navštívil vystoupení našeho nejúspěšnějšího iluzionisty Pavla Kožíška v Divadle kouzel. Ihned po představení Michal začal doma zkoušet kouzla podle videí na internetu, podle literatury z knihoven a přihlásil se do kouzelnického kroužku v Praze.

Do Divadla kouzel Michal chodil opakovaně na všechna představení, protože ho uchvátil divadelní svět a magická atmosféra. Po čase Michal začal v Divadle brigádně pracovat jako zvukař a osvětlovač, mohl tak nahlédnout pod roušku tajemství kouzel a iluzí.

Postupem času byl požádán, aby bavil diváky svými kouzly před představením. Asi po roce si ale uvědomil, že to není to pravé pro něj. Zajímal se spíše o vystupování na jevišti a velké iluze ve stylu Davida Copperfielda.

Michal veřejně vystupuje, od deváté třídy základní školy. V roce 2010 poprvé soutěžil na mezinárodní kouzelnické soutěži v Nymburce, kde získal ocenění Talent roku. V roce 2011 byl přijat do Českého magického svazu, který sdružuje kouzelníky z Čech, Moravy i Slovenska.

Má za sebou stovky vystoupení a tisíce spokojených diváků. Na základě deseti let zkušeností s vystupováním především pro dětské publikum, připravil v roce 2019 představení pro děti s názvem Kouzelný pohádkář, kde spojuje kouzla a humor navíc také s pohádkovými postavami, které děti znají nejen z televizních obrazovek. Toto představení je v současnosti nejvíc objednávané pořadateli. 

Nabídka vystoupení

Během našeho vystoupení si můžete užít nejen ohromujících triků, ale také interaktivních kouzelnických momentů, kde se stanete součástí magického děje. Ať už jste malí nebo velcí, naše představení jsou určena pro všechny věkové kategorie a zaručeně Vám přinesou úsměv na tváři.

Naše vystoupení jsou koncipována tak, aby nebyly potřeba žádné náročně technické podmínky a jsou možné odehrát téměř kdekoliv!

Kudy z nudy

 

 

Vánoce plné kouzel

Přijďte oslavit vánoční období s nezapomenutelným představením plným kouzel a magie! Naše show vás zavede do světa pohádkového kouzlení, kde vánoční zázraky se stávají skutečností. Během našeho představení budou všichni diváci zapojeni do interaktivních kouzelnických momentů, které poskytnou neopakovatelné zážitky. Přineseme vám nejen zábavu, ale i kousek vánočního ducha a radosti, kterou si můžete sdílet s celou rodinou.

Účinkující: Michal Klaus, Eliška Kenclová nebo Natálie Kotenová

Vystoupení je určeno pro děti 3 – 10 let.

Kouzlení s diváky

Pojďte zažít neuvěřitelný zážitek plný kouzel a zábavy! Náš kouzelnický pořad Kouzlení s diváky je interaktivní show, která vás zavede do světa tajemství a fantazie. Zažijte magii na vlastní kůži, kdy se stáváte součástí kouzelnických triků. Během vystoupení budete svědky nevysvětlitelných iluzí, ohromujících proměn a kouzelnických kousků, které vás dostanou do varu. Věřte nebo ne, magie je na dosah ruky a my Vás přivedeme blíž k jejímu tajemství. Přijďte s námi prožít jedinečný a nezapomenutelný okamžik, který vám zanechá úsměv na tváři a zážitek, na který budete vzpomínat dlouho poté.

Účinkující: Michal Klaus, Eliška Kenclová nebo Natálie Kotenová

Hrajeme si s kouzly

Zábavné interaktivní vystoupení pro děti i rodiče. V říši magie a kouzel se naučíte různá kouzla a odnesete si tak nevšední zážitek. Děti budou čarovat s Michalem přímo na jevišti a některá kouzla se dokonce sami naučí!                           

Účinkující: Michal Klaus, Eliška Kenclová nebo Natálie Kotenová.

Vystoupení je určeno pro děti 3 – 10 let.

Kouzelný pohádkář

Vstupte s námi do světa kouzel, magie a zábavy! To vše navíc s pohádkovými postavami, jak je znáte nejen z televizních obrazovek. Budeme cestovat z pohádky do pohádky a v každé si ukážeme nějaké kouzlo. Můžete se těšit na originální zábavu nejen pro děti!                                    

Účinkující: Michal Klaus, Eliška Kenclová nebo Natálie Kotenová

Vystoupení je určeno pro děti 3 – 10 let.

Cenu za dopravu na vystoupení účtujeme z adresy:

Jižní 55, 250 66 Zdiby

Objednejte si naše vystoupení

Vyplňte všechny potřebné údaje a my se vám ozveme co nejdříve zpět.

Vaše kontaktní údaje výše budou využity jen za účelem zpracování Vašeho dotazu/podnětu a nebudou poskytnuty žádné třetí straně. Informace o Vašich právech jsou zde.