Warning: Undefined array key "a" in /srv/www/mobildum.cz/www/index.php on line 39

Nejlevnější nový dům s nejnižšími náklady na energie na trhu

Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /srv/www/mobildum.cz/www/inc/home.php on line 4
...
COMPACT1 735 000 Kč

Modulový dům 53,3 m2, sklon střechy 15 stupňů, rozměry 13,0 x 4,1 m.

Konfigurátor Detail
...
ABERG1 685 000 Kč

Modulový dům 53,3 m2, sklon střechy 30 stupňů, rozměry 13,0 x 4,1 m.

Konfigurátor Detail
...
GRAND1 765 000 Kč

Modulový dům 53,3 m2, sklon střechy 15 stupňů, rozměry 13,0 x 4,1 m.

Konfigurátor Detail
...
EXCELENT2 135 000 Kč

Modulový dům 67,5 m2, sklon střechy 20 stupňů, rozměry 15,0 x 4,5 m.

Konfigurátor Detail

Proč zvolit Modulový dům?

Modulové domy jsou tedy skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní, rychlý a flexibilní způsob stavby vlastního domova. Nabízejí mnoho výhod a jsou šité na míru potřebám a přáním majitelů.

...
Nízkonákladové topné systémy

Modulové domy umíme osadit nejen kondenzačním plynovým kotlem nebo tepelným čerpadlem a radiátory, ale i moderními a vysoce úspornými stropními infrapanely v kombinaci s komfortním podlahovým topným systémem.

...
Minimální náklady na energie

Skvěle tepelně izolované modulové domy jsou vyrobeny úspornými spotřebiči s ohledem na komfortní bydlení a minimální spotřebu energie. Střechu lze osadit fotovoltaickými panely a lze zajistit odpovídající rozvaděče a elektroinstalaci již ve výrobě.

...
Domy jsou plně vybaveny

Naše domy jsou plně vybaveny všemi spotřebiči, které potřebujete k pohodlnému a funkčnímu bydlení. Od kuchyňských spotřebičů, jako jsou lednička, digestoř, varná deska, vestavěná trouba či myčka nádobí až po kompletně vybavenou koupelnu včetně ohřevu vody.

Naše podpora zákazníků

...
Pomáháme s vybavením interiéru

Můžeme Vám nabídnout vybavení designovým nábytkem na míru, připojení spotřebičů jako myčky do kuchyňské linky, výrobu ložnice na míru a kompletní zařízení obývacího a dětského pokoje včetně TV a připojení na internet se skrytými rozvody.

...
Instalace zemních vrutů

Pro usazení našich domů Vám zajistíme v případě zájmu geodetické zaměření a instalaci zemních vrutů naším partnerem. Kompletní cena je do 80 tisíc Kč, což je zlomek nákladů oproti základové betonové desce.

...
Domluvíme stavební práce

V případě Vašeho zájmu zajistíme zemní, stavební či zahradní práce. Připojení Vašeho domu na inženýrské sítě, okapové svody, položení dlažby, realizace terasy či vozidlové stání a popř. sadbu živého plotu.