Mobilní reklama, Pojízdný billboard
"I když máš
poslední dollar,
50 centů investuj do reklamy."

Henry Ford

MOBILNÍ REKLAMA,

 
Jsme společnost provozující mobilní reklamu. Jedná se o velmi silné medium na mobilních reklamních vozech s velkým důrazem na perfektní a nerušící design, které byly vyvinuty přímo k reklamním účelům. Tyto pojízdné billboardy svojí nepřehlédnutelnou konstrukcí a tvarem zaujmou na první pohled, ale neodvádějí pozornost od samotné mobilní reklamní plochy.

Velikost mobilních billboardových ploch a jejich tvar byl optimalizován tak, aby zaručoval perfektní viditelnost v městském prostředí.

Mobilní reklama pasivně nečeká na příležitost, až ji někdo uvidí, ale sama vyhledává konkrétní cílové skupiny.

Díky osvětlení billboardových ploch a velmi kvalitnímu ozvučení jsme nejen vidět, a to i v noci, ale i perfektně slyšet. Je to skutečně exkluzivní způsob pojízdné mobilní reklamy, která má vynikající zásah ve městech a osídlených oblastech.

Tato exkluzivní přednost mobilní reklamy znamená vyjímečně silnou zpětnou vazbu, jež je potvrzena mezinárodními studiemi a dosahuje daleko vyšších hodnot zapamatování než u pevné billboardové reklamy.

POJÍZDNÝ BILLBOARD

= SILNÁ A ÚČINNÁ REKLAMA

mobilepublicity  Mobilní reklama, pojízdné billboardy - účinná reklama dostupná pro každého! MobilePublicity.cz | Webdesign V. Chalupník                      PARTNEŘI
TOPlist