Komplexní řešení pro úspěšné podnikání v oblasti potravinářství!

Vstupte do světa kvality a bezpečnosti potravin s naší konzultační firmou! Specializujeme se na přípravu společností na certifikace podle světových standardů, jako jsou IFS, BRC, FSSC 22000 a GLOBALG.A.P. Naše služby zahrnují komplexní zavedení systému kvality a dokumentace, které odpovídají oborovým normám a standardům, jako je IFS Food, IFS Logistics, IFS Wholesale/Cash & Carry, BRC Food a dalších.

S naším týmem získáte nejen odbornou pomoc, ale i klíčové znalosti a praxi v oblasti bezpečnosti potravin. Nabízíme metodickou a konzultační podporu, kontrolu hygienického stavu provozu, analýzy rizik a nezávislé audity. Uvádět na trh kvalitní a bezpečný produkt není pouze cíl, je to naše závazek.

Složité vypracování dokumentace HACCP a její implementace do praxe může být pro většinu provozních manažerů velice náročné. My vám pomůžeme vypracovat příručku HACCP včetně sanitačního řádu, DDD a provozního řádu. Vytvoříme pro vás kompletní dokumentaci, která splní veškeré legislativní požadavky a zároveň provedeme školení vašeho personálu. Jednoduše s námi máte jistotu, že váš provoz je v souladu s normami a předpisy!

Stejně tak vývoj nových produktů a jejich úspěšné uvedení na trh vyžadují kvalifikovanou spolupráci. Naše online konzultace přes platformy jako Microsoft Teams, WhatsApp a Google Meet vám nabízí příležitost diskutovat o vašich potřebách v oblasti kvality, technologií a složení potravin. Před konzultací probíhá nezávislá debata a analýza, abychom plně porozuměli vašim potřebám.

Jsme zde, abychom vás provedli každým krokem vaší cesty k bezpečným, kvalitním a inovativním produktům.

Naše služby

01. PŘÍPRAVA SPOLEČNOSTÍ NA CERTIFIKACE

02. EXTERNÍ MANAŽER KVALITY

03. TVORBA A ZAVEDENÍ HACCP

04. VÝVOJ NOVÝCH PRODUKTŮ A JEJICH UVÁDĚNÍ NA TRH

05. KONZULTACE

06. ŠKOLENÍ A WEBINÁŘE

Zobrazit vše

Naše vize

Naše vize spočívá v poskytování exkluzivního odborného poradenství v potravinářství, postaveného na vyšších standardech kvality. S úspěšnou historií pomoci desítkám klientů jsme připraveni posunout i vaše podnikání. Klíčovým prvkem našich služeb je exkluzivní kvalita, podložená nejen standardy, ale i aktuálními znalostmi.

Náš přístup je založen na individuálním a lidském přístupu ke každému klientovi. Prioritou je kvalita nad kvantitou, s důrazem na udržitelnost systému. Nastavíme kvalitní a udržitelný systém, abychom zajistili vaši maximální spokojenost.

Přijměte naše odborné poradenství a dosáhněte výjimečných výsledků ve svém potravinářském podnikání.

Spolupracujeme

Jedinečná příležitost

Posuneme vaše podnikání

dál a správným směrem