Oblečenie pre moletky




Trápia vás širšie boky a stehná? Správne zvolená veľká košeľa a vesta s jemným pásikom do polovice bokov dokáže skutočne zázraky. Vhodným riešením bude pre vás dlhá sukňa, šitá z viacerých dielov po bokoch úzka, tulipánového strihu. Spoľahnite sa, táto sukňa vám vyčaruje súmernú postavu. Kombinujte ju s blúzkou s výstrihom v tvare V, ktorá opticky predlží postavu alebo s blúzkou so zavinovacím strihom, ktorá vymodeluje pekný dekolt.
K takejto sukni sa pridá aj blúzka košeľového tvaru z elastického materiálu do polovice bokov. Niektoré ženy, ktoré vynikajú s typicky ženskými tvarmi, veľké prsia, širšie boky si môžu obliecť aj obopínajúce tenké svetríky /nie do pása/ a vychádzkové nohavice.

Moletky

Byť štíhlou je snom každej ženy. Ale je pravdou, ak patríte k tým ku ktorým bola príroda s kilami štedrejšia nezúfajte, aj keď sa akokoľvek snažíte stratiť nejaké kilo.
 Módni tvorcovia vychádzajú v súčasnosti aj plnoštíhlym ženám v ústrety.

Dnes už nie je problém obohatiť módu pre plnoštíhle ženy.
Aj vaše ženské obliny v oblečení budú vyzerať žensky a príťažlivo.
Preto nenervujte, naopak prekypujte optimizmom a dobrou náladou. 

V nasledujúcich príspevkoch sa dozviete niekoľko trikov týkajúcich sa oblečenia pre moletky.



                                

Aké plavky pre moletky

Jednodielne plavky u plnoštíhlych dám zakryjú väčšie brucho, objemnejšie boky a širší pás. Možno, že máte iný typ postavy, menšie bruško a silnejšie stehná alebo ste typ, ktorú ani kilá navyše neodradia obliecť si dvojdielne plavky. Vhodnou alternatívou pre moletky sú plavky tankíny. Tankíny sú spomedzi všetkých plaviek pre plnoštíhle dámy najlepšou voľbou. Už keď sa rozhodnete pre plavky jednodielne alebo dvojdielne, či tankíny vyberajte ich z pružného materiálu s pevnými ramienkami. 
Plavky pre plnoštíhle by mali byť s pekným kvetinkovým, tigrím či iným geometrickým vzorom. Celé plavky pre moletky majú byť podšité sťahovacím úpletom s hrubšími ramienkami dobre formujúce postavu. Moletky, vaše kilá dvojvrstvové plavky dostatočne zakamuflujú.
Na horúce dní je bežné, že hľadáte plavky a pekné nové letné oblečenie ako sú šaty, tuniky, pekné veľké šatky. Veľké šatky pre moletky sú na letné dni ako stvorené. Obliekajú si ich nielen moletky, ale všetky dámy, dievčatá ako doplnok ako aj navrch plaviek.