Pronájem montážních plošin

Montážní plošina se pro mnohé firmy stala nepostradatelným společníkem pro výkon jejich podnikání. S montážemi od nynějška nemusíte mít žádné problémy. Pokud se rozhodnete pro pronájem naší montážní plošiny, ihned Vám odpadá starost s montáží často velmi nebezpečných lešení, která však operativností a ergonomii nemohou ani zdaleka konkurovat montážním plošinám. Ty totiž pracovníkům umožňují být přesně tam, kde potřebují být, klidně i ve výšce přes 15 metrů. To jsou vynikající parametry, které optimalizují práci i v těchto nepříjemných a jinak nedostupných podmínkách. S montážní plošinou jsou ovšem takové práce hračka.

Po domluvě přijedeme na smluvené místo, bezpečně ustavíme plošinu a ta je Vám plně k dispozici. Manipulace je u námi nabízené plošiny velmi snadná, v ovládání a základy bezpečné práce Vás proškolí náš pracovník. Samotné ovládání je díky moderním technologiím velmi intuitivní, takže Vám nebude dělat po chvilce žádný problém a budete se moci plně věnovat své práci.

Montážní plošina se tak stává nenahraditelným prostředkem pro opravy fasád a oken, pro jejich omývání, pro instalaci vzduchotechniky a její údržbu, pro instalaci reklamních a dekorativních materiálů a obrovské spousty dalších činností.
Velkou předností naší plošiny je možnost jejího využití jak ve venkovních prostorech, tak v interiéru středně velkých průmyslových hal.

Proč právě montážní plošinu od nás?

Nabízíme Vám bezkonkurenční ceny a služby. Jsme si jisti, že všichni naši zákazníci ocení transparentní přístup k cenám. Přesnou cenu pronájmu i dopravy si můžete přesně spočítat v naší  interaktivní kalkulačce! Dopravu totiž účtujeme dle nejkratší možné trasy, kterou určí navigace, nikoliv dle skutečně ujetých kilometrů, které vždy mohou být a i dle zkutečností jsou větší. Sídlíme v Kralupech nad Vltavou, ale cenu účtujeme i z Prahy. Pro zájemci ze Středočeského kraje může být výhodnější výjezd z Kralup, naopak zájemci z Prahy a okolí jistě ocení, že účtujeme dopravné jako bychom sídlili v Praze. Naše kalkulačka totiž vždy spočítá kratší a pro vás výhodnější trasu! Stejnou aplikaci pro výpočet ceny dopravy používají pří fakturaci služeb i všichni naši řidiči! Co si spočítáte tedy i dostanete 🙂 Takový přístup vám naši konkurenti zcela jistě nenabídnou.

Rubriky: Pronájem |

Montážní plošina 30 metrů

Rubriky: Plošiny |

Montážní plošina 25 metrů

DT24

Montážní plošina Nissan Cabstar 25 je naší plošinou s největším výškovým dosahem. Pohodlně se s ní dostanete až do výšky 25 metrů, a do boku až do vzdálenosti 12 metrů. Rameno zvládá také mínusový dosah pět metrů, takže můžete s touto montážní plošinou pracovat až pět metrů pod úrovní běžného terénu. To se může hodit například když se nemůžete k cíli dostat zespod, jako je běžně obvyklé.

Montážní plošna je velmi lehká a kompaktní v porovnání s ostatními montážními plošinami. Má totiž pouhých 3,5 tuny, takže je vlastně osobním automobilem. Tím předčí všechny ostatní montážní plošiny, které pak mají často problém dostat se do prostor s omezenými možnostmi manévrování. S naší montážní plošinou pohodlně projedete i centrem města. Navíc je zde mnohem menší riziko poškození povrchu, na kterém plošina stojí, protože je velmi lehká. Neublíží dokonce ani zámkové dlažbě.

Další velkou výhodou této montážní plošiny je snadné ovládání. To je zajištěno prostřednictvím ovládacího panelu přímo z pracovního koše a snadno mu porozumí i úplný začátečník. Navíc není potřeba řešit přívod elektrického proudu do pracovního koše, protože ten je vybaven jak rozvody elektřiny, tak rozvody pro přívod vody nebo vzduchu. Koš je tak připraven pro instalaci vysokotlakého čističe nebo jiného zařízení.

Plošinu lze navíc využít také se závěsným hákem, který lze namontovat místo pracovního koše během několika málo okamžiků. Hák unese až 260 kg, takže tato montážní plošina splní svůj účel i při přenášení těžkých břemen.

Diagram dosahu plošiny s max výškovým dosahem 24 metrů:

Diagram DT24

Máte zájem o pronájem? Pošlete nám nezávaznou poptávku

Rubriky: Plošiny |

Montážní plošina 22 metrů

CELA Z-220

Pokud sháníte montážní plošinu, která má kromě výborného dosahu také další výhody, Nissan Cabstar 22 je pro vás nejlepší volbou. Rameno plošiny dosáhne až do výšky 22 metrů a do šířky 12 metrů. Navíc je montážní plošinu možné provozovat i na elektrický pohon.

Díky tomu, že vůz váží jen 3,5 tuny, jde vlastně o osobní automobil. Kompaktní rozměry oceníte zejména ve městě, kde mají běžné montážní plošiny často problém s průjezdem kvůli svým velkým rozměrům. Navíc nízká váha zaručuje, že nepoškodíte povrch, na kterém bude plošina stát.

Rameno této montážní plošiny má snadné ovládání přímo z pracovního koše. I začátečník, který nemá žádné zkušenosti, si bez problémů poradí. Výhodou je i to, že nemusíte shánět prodlužovací šňůry, pokud potřebujete přísun elektrického proudu. Do koše totiž vedou rozvody elektřiny přímo z kabiny. Dodávku proudu tak máte zajištěnou a nemusíte si komplikovat situaci kabely navíc.

Největší výhodou této montážní plošiny je ale ovládání na alternativní elektrický pohon. V tomto režimu je plošina velmi tichá a nemusí běžet motor, takže šetříte jak pohonné hmoty a vyprodukované zplodiny, tak hluk. Díky tomu můžete s touto montážní plošinou pracovat i tam, kam běžné vozy kvůli tomuto nemohou, například do budov, kde nesmí vzniknout během práce hluk a tak podobně.

Diagram dosahu plošiny s max výškovým dosahem 22 metrů:

Diagram Z-220

Máte zájem o pronájem? Pošlete nám nezávaznou poptávku

Rubriky: Plošiny |

Montážní plošina 21 metrů

CELA DT21

Špičková montážní plošina Iveco 4×4 allroad je tím pravým pomocníkem pro práci ve výškách. Má skvělý dosah 21 metrů do výšky, a také pohon všech čtyř kol. Díky tomu bez problémů projede i takovým terénem, na které běžná montážní plošina nestačí.

Tato montážní plošina tak najde využití na nezpevněných cestách nebo jiném typu těžšího terénu.

Díky tomu, že je vůz lehký a kompaktní, jsou lepší jeho manévrovací schopnosti. To je podpořeno ještě uzávěrkou diferenciálu a redukční převodovkou, takže se s vozem lépe pojíždí. Nízká váha zamezuje poškození povrchu pod vámi, což je běžně také problémem montážních plošin.

Stejně jako u našich dalších montážních plošin, má i Iveco 4×4 all-road velmi jednoduchou obsluhu přímo z koše, se kterou si poradí i začátečníci.

Tato montážní plošina má také záporný dosah, dosáhne až do hloubky dvou metrů. Díky tomu můžete pracovat i tam, kam se nemůžete dostat zespod.

V pracovním koši naleznete vše, co potřebujete pro pohodlnou práci ve výškách. K dispozici je tlakové potrubí pro rozvod vody a vzduchu, a také elektrická zásuvka připojitelná ze země na centrálu či zásuvku 230V. Nemusíte tedy řešit, jak dostat do tého výšky elektrický proud.

Samotný koš lze během několika chvil vyměnit za závěsný hák, který unese až 200 kg.

Diagram dosahu plošiny s max výškovým dosahem 21 metrů:

Diagram DT21

Máte zájem o pronájem? Pošlete nám nezávaznou poptávku

Rubriky: Plošiny |

Pronájem MP

Díky montážním plošinám je práce ve výškách hračka. A právě montážní plošiny vám nabízíme k pronájmu, a to za velmi výhodných podmínek. S námi nebudete mít problém dostat se i na velmi obtížně dostupná místa.

Pořízení , instalace či pronájem lešení není snadnou ani levnou záležitostí. My vám ale nabízíme výhodné řešení, které se vám ve všech směrech vyplatí. A proč zrovna naše plošiny?

Cena – bezkonkurenčně výhoda číslo jedna!
Půjčovny montížních plošin si běžně účtují mnohdy až nesmyslně vysoké částky za dopravu. To se vám u nás stát nemůže. Na našem webu naleznete kalkulačku nákladů, kde si můžete sami a zcela přesně spočítat, kolik vás bude pronájem naší montážní plošiny stát. Cena zobrazená na kalkulačce se pak vždy rovná ceně, kterou skutečně zaplatíte! Ceny za přepravu našich plošin do vámi vybraného místa jsou počítány elektronickou aplikací, která vždy volí nejkratší cestu. Data bereme z mapových podkladů stejně jako běžné navigace, vše je tedy maximálně přesné. I kdyby řidič zvolil jinou trasu, konečná cena je vždy ta, kterou jste zjistili na kalkulačce. Tabulku cen najdete v ceníku.

Navíc za vás kalkulačka při výpočtu délky trasy sama vybere, odkud k vám bude naše montážní plošina vyslána. Zda z Kralup nad Vltavou, nebo z Prahy – Ďáblic. Vybere vždy tu kratší trasu tak, aby byla výhodnější pro vás, zákazníky.

Moderní vybavení a moderní plošiny

Disponujeme moderními plošinami, které mají maximální dosahy do výšky až 21, resp. 22, resp. 25 metrů.

Velkou výhodou všech našich montážních plošin je, že jsou postaveny na podvozku vozidla do 3,5 tuny, takže jde z technického hlediska o osobní automobil. S naší plošinou se tak dostaneme i na taková místa, kam se s velkou plošinou běžně nedostanete.

Dále si u nás můžete půjčit spolu s pronájmem plošiny též elektrocentrálu, vysokotlaký čistič nebo závěsný hák, a plně tak využít potenciál našeho vybavení.

Máte zájem o pronájem? Pošlete nám nezávaznou poptávku

Rubriky: Pronájem |