Kdo jsme
Jsme vybaveni několika CNC stroji - laserem, plasmou a ohraňovacím lisem.
Tímto procesem výroby se zabýváme již více než 30 let. Realizujeme zadané zakázky od výrobních výkresů, přes vlastní výrobu, práškové lakování a opracování až po montáž, kompletaci a následnou dopravu. Zabýváme se různými odvětvími výroby od designérských výrobků po průmysl a zemědělství.
Kontakt
Kdo jsme
Jsme vybaveni několika CNC stroji - laserem, plasmou a ohraňovacím lisem.
Do dnešní podoby Mráček Kovo s.r.o. přešla firma roku 2007. Společnost se dále rozšiřovala jak po stránce výroby, výrobních prostor a kapacit, tak i po stránce technologické. Firma je dnes na úplně jiné úrovni právě díky financování strojního vybavení. Jsme vybaveni několika CNC stroji: laserem, plasmou a ohraňovacím lisem. Realizujeme zadané zakázky od výrobních výkresů, přes vlastní výrobu, práškové lakování a opracování až po montáž, kompletaci a následnou dopravu.
Kontakt
Kdo jsme
Jsme vybaveni několika CNC stroji - laserem, plasmou a ohraňovacím lisem.
Společnost Mráček Kovo byla založena jako rodinná firma otcem a synem, Josefem a Michalem Mráčkem, v roce 1990. V tuto dobu jsme se začali prezentovat jak na českém trhu tak v zahraničí. Do dnešní podoby Mráček Kovo s.r.o. přešla firma roku 2007. Společně se zákazníkem jsme schopni vytvořit krásné designové prvky interiérů i exteriérů. Pracujeme s širokou škálou materiálů i barev které dohromady splní Vaše očekávání. Dle potřeby zákazníka dokážeme zpracovat černou, nerezovou ocel, hliník a další. Kvalita výrobků je zaručena díky certifikaci ISO.
Kontakt

Naše služby

Realizujeme zadané zakázky od výrobních výkresů, přes vlastní výrobu, práškové lakování a opracování až po montáž, kompletaci a následnou dopravu. Zajistíme Vám kvalitní servis od úpravy výkresové dokumentace přes tvorbu cenové nabídky, výroby vzorků a jiných úprav po konečný výrobek.

Naše zkušenosti

Zabýváme se různými odvětvími výroby designérských prvků do interiérů a exteriérů. Celým procesem výroby Vás provede náš zkušený tým odborníků. Na českém i zahraničním trhu se takto úspěšně prezentujeme již více než 30 let.

0
PROJEKTŮ ROČNĚ
0
PROVOZOVNY
0
PROFESIONÁLNÍCH STROJŮ
0
VYŠKOLENÝCH ODBORNÍKŮ
0
PRODANÝCH VÝROBKŮ

Náš tým

Josef Mráček

Josef Mráček

zakladatel
společnosti

Michal Mráček

Michal Mráček

jednatel společnosti
cenotvorba

Michaela Mráčková

Michaela Mráčková

komunikace s anglickými zákazníky
obchodní oddělení

Lenka Mráčková

Lenka Mráčková

komunikace s českými zákazníky
cenotvorba; administrace zakázek

Vojtěch Mráček

Vojtěch Mráček

vedoucí výroby; konzultace se zákazníky
CAD

Tomáš Bára

Tomáš Bára

výkresová dokumentace; tvorba modelů
technické konzultace; CAD

Velice spolehlivý a profesionální výrobce. Všechny zakázky jsou vždy provedeny dle přání zákazníka a kvalita produktů je výborná. Jen tak dále!

MD Casa CZ

Přihlašte se k odběru novinek

Zadejte Váš e-mail pro získání speciálních nabídek >>