MSV výtahy a.s.
výroba, rekonstrukce a servis výtahů

Společnost MSV výtahy a.s., to je montáž, servis a výroba výtahů na míru. Jsme rodinná firma s tradicí již od roku 1990 a svým zákazníkům nabízíme kompletní služby v oboru výtahové techniky, od zaměření a zpracování projektu přes výrobu, montáž až po následný komplexní servis . Provádíme rekonstrukce a opravy všech typů výtahu, které jsou trvalou součástí staveb. Díky našim zkušeným pracovníkům a plně vybaveným dílnám vyrábíme výtahy, které maximálně využívají výtahovou šachtu a plně odpovídají všem bezpečnostním požadavkům.

Výroba výtahů na míru

Zajišťujeme kompletní výrobu výtahů, kdy velikost a technické parametry výtahu plně přizpůsobíme možnostem stavby. Naši výrobu zaměřujeme jak na běžné, tak individuální zakázky a rádi vás provedeme celým procesem výroby od první prohlídky až po finální spuštění.

Rekonstrukce výtahů

V oblasti modernizace a rekonstrukce výtahů nabízíme individuální přístup, odborné řešení a především kvalitní provedení prací. Součástí nabídky je bezplatné poradenství i prohlídka výtahu revizním technikem. Nejste si stále jisti? Přijďte se přesvědčit na námi realizované zakázky!

 

Servis výtahů

Servis provádíme na všech typech výtahů podle platných předpisů a norem. V rámci smluvního servisu pečujeme o více než 1000 výtahů. Mezi servisní služby patří především pravidelná preventivní údržba, provozní a odborné prohlídky, odborné zkoušky, opravy a nouzové vyproštění osob.

Výtahy a další služby

Máte zájem o nový výtah, ale nevíte si rady s výběrem? Kontaktujte nás, rádi s vámi celou problematiku projdeme a v sídle společnosti vás provedeme celou výrobou, kde si můžete prohlédnout vzorky a materiály ještě před tím, než začneme se samotnou výrobou výtahu.