Multikina.com - Palace Cinemas, Cinestar, Cinema City

Srdečně Vás vítáme na stránce Multikina.com, která obsahuje rozsáhlou databázi multikin v celé České republice. Najdete zde kompletní přehled o kinech, včetně detailních informacích o samotných multikinech, vstupenkách, akcích, adres a v neposlední řadě pravidelně aktualizovaný program kin. V ČR se nachází několik věhlasných multikin - jsou to především značky: Palace Cinemas, Cinestar, Cinema City, Village Cinemas, IMAX. Nejnovější multikino je IMAX Flora v Praze v Paláci Flora - je to jediné 3D kino IMAX v České republice. Naopak nejrozšířenější s nejvyšším počtem multikomplexů je Cinestar, který má u nás 9 multikin s mnoha sály a další komplex se připravuje v Ústí nad Labem. První firma, která u nás spustila multikino je Palace Cinemas, která má u nás 8 multikin. Výhodou multikin je velký počet sálů a obrovský výběr filmů v jednom čase. Jako bonus je pak možnost koupení různého občerstvení. Mezi nejoblíbenější pokrmy patří Popcorn (mnoho druhů) a k pití tradičně Coca Cola.

V sekci Multikina (můžete kliknout nahoře v menu) jsou přehledně rozdělěná všechna kina a seřezena podle jednotlivých multikomplexů. V případě, že je jednoho typu hodně, tak jsme umístili i podstránky podle města. Například Praha nebo Brno, kde pak je napsáno jaká multikina se v daném městě nachází.

Jako je tomu u části Multikina, tak i v sekci Program kin jsou přehledně roztříděné programy všech multikin podle názvů a lokalit. Tyto programy kin jsou pravidelně aktualizované a můžete si svoje vstupenky i přímo zarezervovat přes naše stránky. Obvykle je potřeba si rezervované vstupenky vyzvednout nejpozději 30 minut před začátkem promítání, ale je to u všech kin různé. Samozřejmě Vám u každého kina přinášíme i detailní informace o samotném kinu, sálech, občerstvení a podmínkách rezervace.

Přeje Vám mnoho zábavy v multikinách Palace Cinemas, Cinestar, Cinema City, Village Cinemas, IMAX a doufáme, že Vám přineseme potřebné a užitečné informace.

Palace Cinemas

Cinestar

Cinema City

Village Cinemas

Imax