Spojíme vás se sluncem

Společnost Mylux se specializuje na realizace komerčních fotovoltaických elektráren se zajištěním úplného servisu a technické podpory.

Fotovoltaické elektrárny

Solární tašky

Bateriové úložiště

Spolupráce s firmou Greenwatt

V oblasti instalace fotovoltaických elektráren nově spolupracujeme s renomovanou firmou Greenwatt Solution s.r.o. 

Servisní služby po celé České republice

Díky bohatým zkušenostem s výstavbou fotovoltaických elektráren Vám můžeme nabízíme komplexní servis pro vaši fotovoltaiku. Zvládneme vše včetně rozsáhlých oprav solárních článků. Samozřejmostí je pravidelná revize a kontrola všech komponentů fotovoltaiky pro její efektivní a bezproblémový chod. Revize mohou odhalit malé problémy, ze kterých by se při jejich nevyřešení staly závažnější závady. Nabídnou také můžeme termovizní diagnostiku fotovoltaických panelů a střídačů, včetně VA diagnostiky modulů. Jsme pro vás připraveni zasáhnout každý den v týdnu. Naše dohledové centrum je tu pro vás připraveno 24/7, kdy jsou všechny námi spravované objekty neustále kontrolovány.

Určujeme tempo energetické revoluce

Co děláme?

Projektujeme fotovoltaické elektrárny jak pro rodinné domy tak pro komerčně využívané objekty. Široká škála produktů nám umožňuje vyhovět představám našich zákazníků skoro v každém ohledu. Nabízíme inovativní řešení se zásadně kvalitními produkty, které zaručují dlouhodobou životnost a funkčnost systému. Podílíme se na budování sítě nabíjecích stanic. Přinášíme na trh smart technologie pro konečného uživatele. Nabízíme systém mikrozdrojů a flexibilních modulů, které jsou určeny nejen pro bytové jednotky a mobilní použití, ale i pro místa off-grid.

Náš příběh

Začalo to společným vztahem k technologiím a inovacím, kdy se zakladatelé Jonáš Kasal a Lukáš Růžička rozhodli podílet se na šíření obnovitelných zdrojů a smart technologií. Věříme, že jsme součástí energetické revoluce. Nechceme jenom přihlížet. Chceme jí tvořit. Ve 21. století není potřeba zatěžovat naší planetu zastaralými technologiemi. Náš úkol vidíme v co nejeefektivějším zpracovaní a využití solární energie.

Datový zdroj 1

Projektujeme komerční fotovoltaické elektrárny

Chcete fotovoltaiku? Napište nám!

Máte otázky? Potřebovali byste více otázek k naší nabídce? Neváhejte nám napsat prostřednictvím formuláře nebo nás kontaktujte telefonicky.

Jméno a přijmení*
E-mail*
Zpráva

Fakturační údaje

Mylux s.r.o.
Pod Žvahovem 279/11
Praha 5, 152 00

IČO: 06035663
DIČ: CZ06035663

© Mylux s.r.o. All rights reserved.