Slovenčiny do hier  - herné novinky, zaujímavosti, slovenčiny do hier, recenzie, film, kultúra, návody, projekty a podpora stránok - vše na Slovenciny.com

Linda a kľúč od Andary



 
  Vitajte na N-Games.eu Centre  
 

  
     N-Games.eu centrum nie je web len o hrách ale o množstve iných jednoduchých stránok, ktoré tu našli svoje miesto a môžu tak ďalej fungovať. Zväčša ide o malé herné weby, prípadne niektoré väčšie, niektoré cestovateľské, hudobné a záujmové stránky. Veríme, že sa tu nájde aj niečo práve pre vás. Ak máte nejaké otázky, môžete ich smerovať na adresu redakcie v päte stránky. Pozor, ak chcete diskutovať, využite naše nové FÓRUM - hľadáme moderátorov a šerifov na udržiavanie poriadku.

     Hlavný web N-Games.eu (prevádzku ukončil v roku 2008) nájdete na adrese  www.Web.n-games.eu

 
     
  World of Warcraft
  Slovenský fansite o svetoznámej Online hre World of Warcraft. U nás nájdete kompletný prehľad jednotiek, ich možnosti, ako aj informácie zo sveta hier, novinky a aktuality. Stránka patrí medzi tie slovenské úspešnejšie a stále má svojich stálych návštevníkov, z čoho máme samozrejme radosť.
  http://wow.n-games.eu
   
     
  The Godfather - Game
  V časoch, keď Mariovi Puzzovi vyšla kniha Krstný Otec, nikto vtedy netušil, akým bestsellerom, neskôr motívom pre kultovú trilógiu a naposledy motívom pre počítačovú hru, bude. The Godfather - Krstný otec od vývojárov z EA je tak povediac hrateľná podoba hry, ktorá je postavená na príbehu slávneho románu. Ak vás zaujíma viac, príďte sa pozrieť...
  http://godfather.n-games.eu
   
     
  Hitman - Blood Money
  Hitman - Blood Money nepatrí medzi najnovšie hry, no i tak má svoje kvality a akčnosť, pre ktorú, aj vďaka slovenskému prekladu do hry, s ktorým sa dej hry dá pochopiť absolútne každému, sa ju oplatí hrať. Ak vás teda zaujímajú Krvavé prachy, ste na správnom mieste...
  http://hitman.n-games.eu
   
     
  Condemned Criminal Origins
  Na internete funguje veľmi málo webov, ktoré by sa venovali tejto neprekonateľnej hororovej hre, ktorá prekonala mnohé očakávania a momentálne sa dočkala aj druhého dielu - pokračovania tvrdého príbehu, ktorý nie je len tak pre každého. Stránka je jednoduchá, a jeskôr poctou pre túto hru, aj keď len malou...
  http://condemned.n-games.eu
   
     
  F.E.A.R
  Slovenská fanstránka známej 1st person akčnej hry F.E.A.R kde sa v stručnom poňatí spomínajú základné popisy a informácie o hre. Ak hľadáte prehľad o hre, možno práve toto miesto je tým pravým, kde sa bez väčších ťažkosti dopracujete k informáciám o hre...
  http://fear.n-games.eu
     
 




Ostatné herné stránky na N-Games.eu

 

LEGO Star Wars original Trilogy
Zrejme stále jediný web na Slovensku o tejto zábavnej hre. Ide o zaujímavú a srandovnú vecičku na tému LEGO kociek a slávneho príbehu hviezdnych vojen.
www.lego.n-games.eu
 

 : : Speváci, Herci : :

 
Terra Naomi - slovak fanweb
Prvý európsky fansite o speváčke, ktorej život zmenil práve Youtube.com. AK neviete o koho ide, nebudete ľutovať, ak ju spoznáte aj prostredníctvom tohoto webu, ktorý vysvetlí jej príbeh.
www.terranaomi.n-games.eu
 
MIKA - Lyrics, gallery
Slovenský short web o spevákovi menom MIKA, autorovi slávnych skladieb Relax, Grace Kelly, Hey Girl a iné.
www.mika.n-games.eu

 : : Cestovanie : :

 
Ostrov Svätá Lucia
Stručná stránka o ostrove Svätá Lucia v Karibiku
www.sv-lucia.n-games.eu
 

: : Kuchyňa : :

 
Talianska kuchyňa - Gastronómia
Prehľad talianskej gastronómie, znaky talianskej kuchyne a vlastnosti. Stránka dobre slúžiaca aj ako zdroj informácií do školy gastronomicky zameraných učebných odborov a hotelových akadémií.
www.talianskakuchyna.n-games.eu
Zmrzlina - Gastronómia
Vigove stránky o výrobe zmrzliny a niekoľko receptov, ako na ne
www.icecream.n-games.eu
 

: : História, Lingvistika, Veda : :

 
Egymaya - Egypťania  Stredoamerickí Indiáni
Podrobný prehľad civilizácie starovekého Egypta, kultúr Stredoamerických Indiánov. Spoločné znaky a téma, o ktorej to všetko je.
www.egymaya.n-games.eu
 
HIEROGLYF - Stránka venovaná prekladu hieroglyfov
Straoegyptské hieroglyfy nie sú až tak tajné, ako by sme si mysleli. Postačí vedieť ako ich čítať na dovolenke z nejakého stĺpu, či fotografie a budete vedieť vysloviť slová staré tisícročia. Ich preklad je už o niečom inom, no tento základ matematiky a abecda postačí na obohatenie vedomostí z oblasti.
www.hieroglyf.n-games.eu
 

: : Šport : :

 
Poweriser: ...a preskoč susedove auto !
Ak ste ešte skutočne nič nepočuli o tomto prevratnom vynáleze, potom sa musíte pozrieť na to bližšie. Šport, ktorý na severné Slovensko len teraz prinášam vzbudil obdiv a počudovanie u všetkých ľudí naokolo. Ide o prevratnú novinku, pre niekoho blbosť, ale ten čo sa na to raz postaví to chce opäť.
www.poweriser.n-games.eu
 

 
 
26 januára 2008 - Nové N-Games.eu:  ako ste si mohli všimnúť, v prípade, že ste už sem zavítali, ide o nový web.
 
 

© 2006-2008  N-Games.eu's Games Center - All right reserved / VigoViktor, Martínek, Szabi, Cobain