Vinný sklípek

Chcete navštívit vinný sklípek? Doporučujeme vinařské sklípky na Jižní Moravě. Právě zde se soustřeďuje to nejlepší z vinařství. Zdejší vinaři každoročně sbírají nespočet ocenění nejen v České republice, ale po celém světě. Zdejší vína jsou vyhlášená. Téměř každý z vinařů má svůj vinný sklípek kde každoročně ze sklizených hroznů, vyrábí víno. Ve stejném sklípku pak můžete posedět a degustovat sklizeň.

Vinný sklípek

Lepší než hledat vinaře, u kterého by vám mělo chutnat, navštivte náš vinný sklípek. Zde ochutnáte jen vybrané odrůdy a ročníky od řady vinařů a vinařství. Vinný sklep můžete navštívit kdykoliv po předchozí domluvě, v páru nebo ve skupině. Lze domluvit jak degustace, tak občerstvení. Pro vaše pohodlí nabízíme i ubytování.

Vinný sklep s ubytováním

Hledáte vinný sklípek, kde po degustaci vína nebudete mít daleko do postele? Jak už jsme naznačili v úvodu, jeden takový pro Vás máme připravený. Vinný sklep s ubytováním, je k dispozici celoročně, stejně jako archiv vín na degustaci. Sklípek s ubytováním si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Degustace vína

Máte zájem o prezentaci vín a jejich ochutnávku? Nabízíme degustace vína dle vašeho přání. V případě zájmu Vám připravíme řízenou degustaci s profesionálním someliérem. Degustace vína se tak stane opravdovým zážitkem, kde se něco naučíte, dozvíte a na který budete s radostí vzpomínat.

Jižní Morava

Když už budete na Jižní Moravě, musíte navštívit nějaký vinný sklípek. Vinné sklepy zde patří k tradici. Vinaři na Jižní Moravě patří mezi vyhlášené po celém světě. Pokud plánujete cestu na jih Moravy, hledejte rovnou sklípek s ubytováním. Odpadnou vám tak starosti jak se dostat do postele po výborné degustaci zdejších vín.

 

© 2008 Vinný sklípek s ubytováním | Vyrobilo MFÁčko | GDPR | Cookies | Doporučujeme: Kácení stromů | Fotograf