Poznejte Nedcon Sales!

Kvalita, profesionalita, jedinečné know-how v navrhování regálových systémů

Moderním skladováním se zabýváme více než 50 let. Za tuto dobu jsme získali jedinečné know-how, díky kterému patříme k lídrům na trhu regálových systémů. Navrhujeme profesionální a osvědčené skladové systémy včetně automatizovaných skladů šitých na míru. Konstrukce společnosti NEDCON Sales jsou projektovány s ohledem na individuální potřeby zákazníka a s ohledem na specifika skladovaných produktů. Regálové konstrukce Nedcon jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů – a právě kvalita, spolehlivost a bezpečnost nabízených systémů jsou jedinečné benefity, kterými jsme si získali důvěru zákazníků.

 

Od paletových regálů po automatizované sklady

Naše produkty

Navrhneme optimální řešení

Poradenství v oblasti návrhu skladu

Pravidelné revize regálových systémů

Inspekce a servis

Novinky ze světa skladování

Čím NEDCON Sales vyniká

Jsme tým specialistů s vizí modernizace a automatizace současného skladování. Náročných projektů, ve kterých je třeba vyvinout nová řešení, kde je důležité efektivně uložit nestandardní nakládací jednotku či zlepšit práci lidí provozujících sklad, se nezalekneme, naopak jsou pro nás příležitostí k zajímavé a kreativní práci. Navrhujeme regálové systémy, které splňují očekávání našich zákazníků nejen z hlediska zvýšení efektivity skladovacích procesů, ale také z hlediska přijatelné ceny realizace.

Jsme mezinárodní firma s neocenitelným know-how v oblasti skladování. V průběhu let jsme vyvinuli vlastní technologie, díky nimž jsme schopni reagovat na každé přání zákazníka. Realizujeme standardní projekty i regálové systémy na míru.

Nabízíme nejen technologicky vyspělé skladové systémy, ale navíc garantujeme spolehlivou a profesionální spolupráci v každé fázi realizace projektu. V rámci spolupráce poskytujeme poradenství a know-how s následným návrhem a implementací vhodného řešení pro daný sklad, pro jehož provoz zaměstnance důkladně proškolíme. Disponujeme těmi nejlepšími odborníky na trhu, kteří neustále inovují naše výrobky.

Každý projekt má individuálně přiděleného specialistu, který koordinuje průběh realizace, a kterého lze kontaktovat v jakékoli záležitosti týkající se projektu. Věříme, že průběžné konzultace nám umožňují důkladně porozumět veškerým potřebám zákazníků a poskytnout řešení, která zvýší efektivitu skladu. Správce investic je k dispozici nejen v rané fázi plánování a projektování skladů, ale zároveň provádí školení v používání nového skladového systému.

Naši odborně vyškolení inspektoři spolehlivě vyhodnotí stav regálů, identifikují poškození a případné hrozby, připraví zprávu o stavu skladového systému a navrhnou plán oprav.

Skladovací systémy jsou navrženy tak, aby se snadno používaly, a aby prvky podléhající běžnému opotřebení byly rychle a snadno vyměnitelné – nejlepší řešení jsou ta, která skutečně usnadňují práci. Produkty společnosti Nedcon berou v potaz i ty nejmenší detaily.

Poskytujeme efektivní a funkční systémy šité na míru individuálním potřebám Vašeho skladu. Projekty společnosti Nedcon optimalizují práci skladů po celém světě již po několik desetiletí. Mezi širokou škálu produktů patří:

Projekt funkčního skladu nelze realizovat bez odborných znalostí a praktických zkušeností. Profesionálně navržený a implementovaný skladový systém významně podporuje efektivitu provozu skladu, což se následně odráží do zisku společnosti. Investujte do nejlepších řešení na trhu – vyberte si společnost, která nabízí kvalitu a individuální přístup.

 

Vybrané realizace regálových systémů

Würth, spol. s.r.o.

Místo:

Mladá Boleslav

 

Odvětví:

E-commerce

 

Skladovací systémy:

paletové regály, vložené podlaží, policové regály

CARGO GROUP SLOVAKIA s.r.o.

Místo:

Trnava, Slovensko

 

Odvětví:

Logistika a doprava

 

Skladovací systémy:

paletové regály ve firemních barvách klienta

Máte zájem o více informací o vhodném regálovém systému, který je adresně navržen právě pro Váš sklad?

Kontaktujte nás pro nezávaznou nabídku