Penzion Praha 4 Jesenice u Prahy Praha 10 Průmyslová Ubytovna Praha 8 Sokolovská Penzion Praha 8 Sokolovská Ubytovna Praha 3 Žižkov Ubytovna Praha 9 Poděbradská Ubytovna Praha 10 Petrovice Garsoniéry Praha 10 Petrovice Ubytovna Praha 4 Modřany Ubytovna Praha 6 Veleslavín Penzion Praha 5 Radotín Ubytovna Praha 9 Černý MostMapa nejlevnějších ubytoven a penzionu v Praze

Hotel - Oáza ***

Již od: 
849,-

Hotel je v provozu, pro rezervace kontaktujte recepci na +420 724 784 074 nebo +420 241 440 820

Ubytovna Praha 9 - Černý Most

Již od: 
165 Kč

Ubytovna Praha 9 - Černý Most nabízí ke krátkodobému či dlouhodobému pronájmu pokoje nebo garsoniery s vlastním sociálním zařízením, kuchyňskou linkou, balkónem a bezplatným přípojením na WiFi.

Ubytovna Praha 3 - Žižkov

Již od: 
142 Kč

Ubytovna Praha 3 - Žižkov nabízí cenově dostupné pokoje o kapacitě 1-10 lůžek a to v centru Prahy.

Penzion Praha 4 - Jesenice u Prahy

Již od: 
165 Kč

Penzion Praha 4 - Jesenice u Prahy nabízí nadstandardní ubytování dvoulůžkových až pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, bezplatným parkováním a dobrou dojezdovou vzdáleností do centra Prahy.

Ubytovna Praha 8 - Sokolovská

Již od: 
178 Kč

Ubytovna Praha 8 - Sokolovská nabízí levné ubytování v centru Prahy na dvou, tři a čtyřlůžkových pokojích s ledničkou.

Penzion Praha 8 - Sokolovská

Již od: 
222 Kč

Penzion Praha 8 - Sokolovská nabízí ubytování v Praze na jedno-čtyřlůžkových pokojích hotelového typu s vlastní sprchou a toaletou na každém pokoji. Pokoje jsou vybaveny nábytkem Ikea a internetem WIFI v ceně.

Ubytovna Praha 9 - Poděbradská

Již od: 
190 Kč

Ubytovna Praha 9 - Poděbradská se nachází jen 300 metrů od ulice Poděbadská v ulici U Elektry. Ubytovna nabízí dvanáct pokojů které jsou převážně dvoulůžkové. Svou kapacitou je ubytovna vhodná pro ubytování jednotlivců či párů.

Ubytovna Praha 10 - Průmyslová

Již od: 
138 Kč

Ubytovna Praha 10 - Průmyslová nabízí lůžka či celé pokoje v hlídaném areálu s vrátnicí, parkovištěm a jídelnou s možností levného stravování.

Garsoniéry Praha 10 - Petrovice

Již od: 
222 Kč

Garsoniéry Praha 10 - Petrovice nabízí ubytování na dvou až čtyrlůžkových vybavených garsonierách, bez provizí a kaucí.

Ubytovna Praha 10 - Petrovice

Již od: 
178 Kč

Ubytovna Praha 10 - Petrovice nabízí vkusně zařízené jedno až pětilůžkové pokoje v blízkosti metra C Háje.

Penzion Praha 5 Radotín

Již od: 
165 Kč

Penzion Praha 5 - Radotín nabízí v klidné lokalitě nadstandardní ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a parkováním zdarma před budovou.

Ubytovna Praha 6 - Veleslavín

Již od: 
169 Kč

Ubytovna Praha 6 - Veleslavín nabízí levné ubytování na dvoulůžkových až šestilůžkových pokojích v blízkosti metra A - Nádraží Veleslavín s výbornou dopravní obslužností do centra Prahy nebo letiště Václava Havla.

Ubytovna Praha 4 - Modřany

Již od: 
151 Kč

Nově vybavená ubytovna v klidné částii Modřan se skvělou dopravní obslužností, nedalekou poliklinikou, možností parkování před budovou je vhodnou volbou pro jednotlivce nebo firmy.

Subscribe to Front page feed

© Ubytovna Praha - Ubytovny Praha :: Levné ubytovny v Praze :: Ubytovna Praha                        Restaurace | Partneři | Jízdní řády | Mapy | AP