Ověřená kvalita

Ročně tímto způsobem ušetří tisíce řidičů nemalé částky za výhodnější smlouvy. Patřete i Vy mezi ty spokojené.

Efektivní řešení

Nemusíte obcházet pojišťovny ani porovnávat nabídky na internetu. Stačí vyplnit formulář pro srovnání povinného ručení.

Jednoduché rozhodnutí

Nikdo Vám nestojí nad hlavou. Je to pouze Vaše rozhodnutí. Sami zjistíte, že můžete ušetřit ročně tisíce korun.

Povinné ručení platí každý motorista, protože se jedná ze zákona o povinnost. Pojišťoven, které nabízejí tuto službu je více než 10 a proto je velmi časté, že se v jednotlivých tahač nabídkách lidé ztrácí. Najít tak ručně nejvýhodnější povinné ručení může dát zabrat. Pomocí formuláře na těchto stránkách získáte možnost jednoduše srovnat povinné ručení a získat tak opravdu tu nejvýhodnější nabídku. Vyplnění Vám přitom nezabere více než 5 minut.

Správně bychom měli povinné ručení nazývat spíše pojištěním odpovědnosti z provozu vozidla. Možná by podle toho šlo daleko lépe poznat, že povinné ručení je především pojištění proti škodám, které mohou vzniknout při používání vozidla na pozemní komunikaci. A hovoříme tu jak o škodách na majetku (ve většině případech na dalších vozech) nebo zdraví. Jak by měl každý motorista vědět, povinné ručení je u nás povinné a jen blázen jezdí bez něj.

srovnání

Proč srovnat nabídky pojišťoven?

Je zcela zbytečné pokládat si tuto otázku, protože odpověď je jednoduchá. Kdo z Vás nechce platit méně? Proč byste měli platit za stejnou službu více u jedné pojišťovny, když jiná ji nabízí za daleko výhodnějších podmínek (většinou finančních). Za ušetřené peníze si pak můžete zařídit havarijní pojištění nebo si koupit třeba nové pneumatiky. Ano! Při srovnání povinného ručení často docházíme k faktu, že při změně pojišťovny lze ušetřit i tisíce korun ročně.

Výhodné povinné ručení. Víte, jak jej poznat?

Stali jste se účastníkem dopravní nehody? Nejste viník? Po dobu opravy Vašeho auta máte nárok na náhradní auto zdarma! Více informací Vám poskytne autopůjčovna Praha s.r.o..

Pokud byste potřebovali náhodou půjčit minibus, pak si ho můžete půjčit v půjčovně minibusů v Praze. Pokud si chcete půjčit Volkswagen Caravelle, můžete se těšit na prodlouženou verzi T6.1 s automatickou převodovkou. A na dodávky je největší specialista půjčovna dodávek DodavkaPraha.cz.

Jezdit bez povinného ručení?

Jízda bez povinného ručení není frajeřina a je to spíše lidská hloupost. Minimálně každý rok se najde někdo, komu právě absence povinného ručení zničí život. V loňském roce to byl jeden nejmenovaný pán, který se svou škodou 105 způsobil nehodu při které došlo ke škodě na vozidle přesahující 400 tisíc a vážnému ublížení na zdraví, které bylo vypočítáno na 3 miliony korun. S povinným ručením by bylo vše uhrazeno z pojistky. Nicméně takto nejenom, že řidič a vlastník vozidla porušil platný zákon, ale také musí škodu uhradit ze svého.