Odkup nemovitostí

Dostali-li jste se do situace, kdy potřebujete rychle někoho, aby od vás odkoupil nebo provedl odkup vaší nemovitosti, pak jste na správné adrese. Zabýváme se obchodem a odkupem nemovitostí již řadu let a pomůžeme řádově desítkám až stovkám klientů ročně vyřešit jejich finanční situaci a realizovat odkup nemovitosti za hotové, často během 24 hodin nebo několika málo dnů.

Zklamala-li vás realitní kancelář, která nebyla schopna prodat vaši nemovitost ani za několik měsíců, nemusíte zoufat. Náš realitní odborník přijede, prohlédne, vyřídí a zařídí odkup vaší nemovitosti za hotové v řádu dní a hodin.

Náš program odkupu nemovitostí za hotové je velmi flexibilní a výhodný produkt pro každého. Protože máme mnohaleté zkušenosti a know-how jsme schopni vám stanovit a nabídnout nejvyšší možnou cenu za odkup nemovitosti a zároveň jej zrealizovat v nejkratším možném čase. V případě nutnosti jsme schopni vám poskytnout okamžitou zálohu na následný odkup nemovitosti případně půjčku až do výše sto tisíc korun českých na cokoli.

Jakou nemovitost odkoupíme bez problémů?

  • odkoupíme nemovitost od vlastníka nemovitostosti (tzn. Musíte být majitel)
  • odkoupíme veškeré typy nemovitostí, ať už je zadlužená, či nikoli, ať je nová, či před zbouráním
  • odkoupíme od vás nemovitost pokud potřebujete rychle hotovost
  • jaký je aktuální stav vaší nemovitostí můžete zjistit pomocí funkce katastr nemovitostí nahlížení

Je odkup nemovitosti dobrým řešením?

  • ano, je nejlepším řešením, pokud okamžitě potřebujete peníze. Kdo vám dá ihned slušné peníze na ruku za vaši nemovitost? Pouze my!
  • Je lepším řešením, pokud jste zadlužení, máte dluhy na nemovitosti a potřebujete je uhradit, těsně před tím, než na vaše dveře zabuší exekutor a nemovitost vám zabaví. Vyhněte se placení desítek a stovek tisíc na pokutách a penále exekutorovi.. Zavolejte nám nebo napište, ušetříte, vyděláte
  • Pokud potřebujete před někým utéct, schovat se, či zmizet a potřebujete okamžitě hotovost pak je náš program opět nejlepší.
  • Jsme diskrétní..více než jakákoli banka, než jakákoli tajná služba.. nikomu neřekneme, proč, nač jste prodávali a my odkupovali..
  • Jediné co potřebujete pro rychlý a výhodný odkup nemovitosti udělat, je nám zavolat nebo napsat.

Nabídněte nemovitost k odkupu

Kontaktní údaje

Jméno*: Přijmení*:
Ulice: č.p.:
PSČ: Město*:
Okres*:
E-mail*: Telefon*:

Popis nemovitosti

Zde popište nabízenou nemovitost:

Adresa nemovitosti:

Požadovaná cena:
Foto 1:   (ve formátu .jpg)
Foto 2:   (ve formátu .jpg)
Foto 3:   (ve formátu .jpg)

Položky označené hvězdičkou jsou povinné

 

 

Kontakt: spravce@nemovitosti-odkup.cz

Nabídněte nemovitost k odkupu v okrese:
Volejte, smskujte, prozvánějte.
Pomůžeme! 731 450 565