Co ty jsi za poskoka?! Fiala dokázal, že je trapným lokajem či spíše užitečným idiotem.

Petr Fiala si dojel pro notičky. Emanuel Moravec se konečně setkal s Vůdcem, aby mu tlumočil oddanost Čechů vůči Říši a vyjádřil připravenost národa k totálnímu nasazení v zájmu všeho blaha až do vítězného konce. Ohlédnutí za návštěvou nejméně oblíbeného světového premiéra Petra Fialy u senilního Joe Bidena, který v úřadu amerického prezidenta nemá co dělat. Stálo nás to jenom 150 miliard. Z cyklu posbíráno po sítích. (Pokračování textu…)

Žijeme v matrixu expertů. Stamilióny polodebilů si navzájem dělají poradce.

Dokonalý popis současné „vyspělé“ části lidské civilizace. Jak se nám žije ve světě, kde na všechno „potřebujeme“ experty? Jaroslav Dušek v novém rozhovoru svým typickým humorem a nadhledem opět šťourá do chlácholivých představ těch, kdo mají rádi svůj klídeček v současném systému. „Nesnažím se nikoho dráždit,“ zdůrazňuje, ale přesto jeho výroky často rozčilují zastánce „klasického“ úzkoprofilového pohledu na vědu, medicínu, vzdělávání. (Pokračování textu…)

Nezvratný globální populační kolaps. Gates ho naplánoval, uskutečnil a potvrdil studií.

Globální populace se v důsledku snížené míry plodnosti ve většině zemí řítí do kolapsu. Studie publikovaná v lékařském časopise The Lancet zjistila, že 155 z 204 zemí má do roku 2050 zažít populační kolaps, jelikož míra plodnosti v těchto zemích bude nadále klesat. Studie financovaná Billem Gatesem uvádí, že od roku 2021 je „celková míra plodnosti“ ve světě na úrovni 2,23, což je jen těsně nad hodnotou 2,1 dítěte na ženu, která je potřebná k udržení populace. (Pokračování textu…)

Tak se vyrábí propaganda. Tři tiskové agentury krmí zpravodajstvím téměř celý svět.

Propagandistická média z mnoha různých zemí využívají stejných zdrojů. Jde o tři tiskové agentury, které mají totožný cíl: vštípit nám jednotný názor a přinést jedinou povolenou pravdu. Tito propagandisté získají informaci, kterou zpracují kapku odlišným způsobem, aby se zdálo, že ji pojímají různorodě, nicméně kontext zprávy je stejný, většinou i s podprahovým podsunutím „správného“ názoru. (Pokračování textu…)

Očkovaným bezprostředně hrozí krize úmrtí, která způsobí chaos a společenský kolaps.

Přední belgický virolog Dr. Geert Vanden Bossche varoval, že bezprostředně hrozí „masivní tsunami“ nemocí a úmrtí mezi vysoce očkovanou populací proti covidu s narušeným imunitním systémem. Důrazně varoval, že tato nová zdravotní krize může způsobit kolaps nemocnic, a to bude znamenat i chaos ve všech ostatních vrstvách společnosti – finančních, ekonomických, sociálních, atd. Kolaps tak bude úplný. (Pokračování textu…)

Zdravotní diktatura WHO už je za dveřmi. Plandemie covidu byla proti chystanému teroru jen slabý čajíček.

Blíží se konec suverenity České republiky. Už jen měsíc má vláda možnost odmítnout tzv. „pandemickou smlouvu“ s WHO. Pokud to neučiní, automaticky tato českým zákonům nadřazená smlouva vezme všem českým občanům jejich nejzákladnější lidská práva.

Připravte se na nikdy nekončící totalitu s povinným očkováním, s lockdowny, rouškami. Vrací se požadavky na testování, uzavírání veřejných prostranství, zákazy kontaktů, požadavky na rozestupy, karanténa, zákazy cestování a další omezení známá s covidové totality. WHO může nařídit cenzuru, povinnost výroby a distribuce léků, povinnost identifikace (např. zavádění ID), cestovní předpisy, přísnější nařízení o karanténě, opatření dozoru a mnoho dalšího. O všem bude rozhodovat jediný člověk – generální ředitel WHO, bez možnosti se jeho zvůli právně bránit. (Pokračování textu…)

Soňa Peková: Mnoha lidem musí ještě leccos dojít, aby plně pochopili vzniklou situaci.

Klíčem je zbavit se strachu. Zbavte se strachu a postavte se za svá práva. Jakmile to uděláte, pochopíte, že celá současná manipulace je jen hra. Jsme jen uměle drženi v tomto matrixu, dokážeme najít cestu ven. Je to lehčí než si myslíte. Soňa Peková v nových rozhovorech, které dokládají její duševní přerod a rozvoj. Poměrně výrazný posun od molekulární genetiky a laboratoře. Co vlastně víme o tom, jak hluboká je králičí nora? (Pokračování textu…)

Covid a vakcíny záměrně ohlupují populaci. Je to biologická zbraň zaměřená na mozek.

Nejhorší věc, jaká kdy byla provedena. Nejde o zdraví, nejde ani o peníze, jde o ovládnutí lidské mysli. Podkopat schopnost lidského myšlení. Nebudete přemýšlet. A je to ještě horší. Nemáte produkci nervových buněk nutných pro zapamatování a vybavení si vašich vzpomínek. Ty překryjou pomocí narativů strachu, pomocí technokratických narativů. Změní vaši individualitu, vaši osobnost. Uváznete v režimu zombie.

Lidé, kteří nemají zájem skutečně přemýšlet, byli těmi, kteří se velmi rychle nechali „očkovat“. Pokud je potlačená zvídavost i psychická odolnost, pak přijmete vše. Zvlášť když to přichází s velkým strašením. Potom posloucháte reflexy, snažíte se nebýt izolovaní, následujete skupinu a jdete s davem. (Pokračování textu…)

Závidím Slovákům, že si zvolili svého člověka a ne Aspen Institute. Pláč libtardů potěší.

Blahopřejeme Slovensku k návratu zdravého rozumu. Slovenské volby ukázaly, že průzkumově nátlakové agentury jsou naprosto zbytečné a jejich „předpovědi“ jsou jen snůškou lží a přání. Můžeme jen závidět, že progresivní propaganda na Slováky neplatí.

Naši umělci i mainstream budou potřebovat resuscitaci, Fiala s Pekarovou jsou na infarkt a všichni budou bít na poplach. Pláč a stížnosti nesoucí se Českou kotlinou i bratislavským Podunajím jsou balzámem pro duši odpůrců liberalismu, eurohujerství a pětikoalice. Ten nehraný smutek přináší úsměv na naši tvář. Výběr některých komentářů z edice posbíráno po sítích. (Pokračování textu…)

Toxické myšlení. Jediné, co skutečně existuje, je přítomnost. Vše ostatní se teprve tvoří.

Můžete namítnout, že rostliny a zvířata žijí stále v přítomnosti, bez deprese a beze strachu z budoucnosti a nezatížení minulostí proto, že nemyslí.

A že jsme my lidé na tu schopnost myšlení tak pyšní, co? A máme vůbec být na co?

Právě skrze naše myšlení k nám totiž prostupuje strach. Strach ze ztráty něčeho v budoucnosti, která neexistuje. Budoucnost je tudíž zcela absurdní koncept. (Pokračování textu…)