Povinné ručení

  • Garance nejnižší ceny na trhu
  • Ceny srovnáte v cuku letu
  • Slevy až 50 % oproti pobočkám

Proč povinné ručení od nás

1800 Kč
Povinné ručení už od této částky? U nás normálka. Garantujeme nejnižší cenu na trhu.
Připojištění
Pojištění skel, úrazové pojištění či jinou výhodu? Nabízíme 9 připojištění.
4400 Kč
Náš srovnávač povinného ručení není žádný troškař. Lidé průměrně uspoří 4400 Kč.
2 minuty
Srovnání cen nikdy nebylo snazší. Dejte si nohy na stůl a užijte si rychlost našich služeb.

Kolik u nás můžete ušetřit?

vzor

Peugeot 206 Air-line 1.4

Cena pojištění

5 114 Kč
2 180 Kč
Ušetříte 3004 Kč ročně
vzor

ŠKODA Octavia Combi 1.6 TDI

Cena pojištění

3 910 Kč
2 496 Kč
Ušetříte 1414 Kč ročně
vzor

Renault Clio 1.2

Cena pojištění

5 032 Kč
2 922 Kč
Ušetříte 2 922 Kč ročně
vzor

Ford Mondeo 2.0 Titanium

Cena pojištění

6 115 Kč
3 333 Kč
Ušetříte 3 333 Kč ročně

S kým spolupracujeme

S čím povinné ručení může pomoct

  • Krytí škod na cizím vozidle
  • Pomoc na telefonu (asistenční služby)
  • Krytí škod po srážce se zvěří
  • Krádež vozu
  • Vandalismus
  • Živelná pohroma

Proč zrovna vy máte nejdražší povinné ručení z celé ulice?

Zajímavosti ze světa financí

Refrence

  • Martin T.
    Ostrava
    Tento srovnávač povinného ručení mi poradil brácha. Naprosto mě dostalo, že jsem tam našel nabídky povinného ručení o pár tisíc levnější, než bylo moje dosavadní pojištění. Celý proces sjednání pojištění byl taky úplně v pohodě. Užitečná firmička, příští rok si u nich zase porovnám ceny.
    Jakub L.
    Vlašim
    Před pár lety jsem si zkusmo porovnal ceny na srovnávači a úspora byla vyšší, než jsem čekal. Našel jsem povinné ručení levnější o 3100 Kč. Od té doby si pravidelně srovnávám každý rok a už jsem díky tomu ušetřil pěkných pár tisíc.
    Věra B.
    Praha
    Netfinance mi sice ušetřily peníze, ale nelíbily se mi jejich webové stránky s nabídkama. Přišly mi takové dost nepřehledné.
  • Richard M.
    Kroměříž
    Mám auto se silným motorem, tudíž u své pojišťovny jsem vždycky spadal do té nejvyšší cenové kategorie. Vůbec jsem netušil, že u jiných pojišťoven můžu sehnat lepší cenu. Na Netfinancích jsem si srovnal ceny a výsledek mě mile překvapil.

Na co se nás ptáte nejčastěji?

Jak je možné, že je to u vás levnější?

Náš srovnávač povinného ručení vám najde výhodnou cenu díky tomu, že umí pročesat ceny napříč pojišťovnami. Snadno tak zjistíte, kde mají nejlevnější povinné ručení na trhu. Mnohdy se nám poštěstí i možnost exkluzivní spolupráce u některé pojišťovny, kde nám nabídnou možnost neveřejných (podpultových cen).

Možná vám vrtá hlavou, proč s námi pojišťovny spolupracují. Je to z důvodu jejich propagace. Málokterý člověk má čas trávit dlouhé hodiny hledáním nejlevnější ceny. Proto mnozí jdou přímo k nám, aby viděli všechny nabídky pěkně pohromadě. Pro pojišťovny je spolupráce s naším srovnávačem výhodná, protože existuje vyšší šance, že jejich nabídku uvidí více lidí. Srovnání povinného ručení tudíž přináší výhody vám, nám, i pojišťovnám. Je to zkrátka bezvadné řešení pro ty, kteří chtějí za své peníze co nejvýhodnější produkt, přičemž nechtějí ztrácet hodiny času hledáním na internetu.

Kolik stojí povinné ručení?

Cena se odvíjí dle několika parametrů, mezi které patří například typ vozidla, počet najetých kilometrů, věk řidiče či bydliště. Rozdíl mezi cenami může být obrovský. Pojistit se můžete za 1800 Kč i za 6000 Kč – záleží na pojišťovně a typu pojištění. Chcete tu nejvýhodnější cenovou nabídku? V našem srovnání povinného ručení všechny tyto údaje zadáte do formuláře a my vám vyhledáme nejlevnější nabídku.

Jaký je rozdíl mezi povinným ručením a havarijním pojištěním?

Povinné ručení slouží primárně ke krytí škod, které řidič při nehodě způsobí ostatním. Havarijní pojištění je zaměřeno na proplacení škod na řidičově automobilu. Ovšem v rámci povinného ručení lze sjednat i různá připojištění, jako je například krádež vozu, vandalismus, úrazové pojištění řidiče a další. Srovnání povinného ručení vám přehledně ukáže všechny parametry jednotlivých nabídek. Tudíž ihned vidíte, jaká připojištění a limity krytí bude pojištění vašeho vozu zahrnovat.

Můžete mi zaručit opravdu kvalitní povinné ručení?

Náš srovnávač povinného ručení je fajnšmekr – shromažďuje pouze nabídky od renomovaných pojišťoven. Ve srovnávači navíc můžete vidět, jaká pojistná rizika obsahují jednotlivé nabídky, tudíž snadno zjistíte, která pojistná nabídka je nejvýhodnější v poměru cena a kvalita.

Jak si můžu povinné ručení sjednat?

Sjednání je velmi jednoduché – postupujte podle instrukcí, které vám náš srovnávač povinného ručení bude sdělovat. Celý postup je velmi intuitivní. Po dokončení všech kroků vám přijde zelená karta do e-mailu. V případě nejasností se můžete obrátit na pracovníky naší zákaznické linky.

Proč se povinné ručení vyplatí sjednat právě u nás? Naše spolupráce s pojišťovnami je natolik široká, že se nám mnohdy poštěstí přístup k neveřejným nabídkám. Tudíž se můžete snadno dostat k exkluzivním produktům, které jsou běžným smrtelníkům nedostupné.

Zaujali jste mě. Jak provedu zrušení povinného ručení u mé stávající pojišťovny?

Náš srovnávač povinného ručení občas lidem způsobí šok. Mnozí chtějí ihned využít některé výhodné nabídky. Avšak ještě předtím je třeba provést zrušení povinného ručení u stávající pojišťovny. To lze vypovědět k výročnímu datu smlouvy, nebo do dvou měsíců od uzavření smlouvy. Pokud se chcete ohledně zrušení povinného ručení detailněji poradit, na zákaznické lince vám poradíme, jak s touto situací naložit.

Povinné ručení jako ochrana před obrovskými dluhy

Mnozí lidé povinné ručení chápou pouze jako otravný výdaj, který řidiči nic moc nepřináší. Na několika číslech si však ukážeme, že tomu tak není!

Dle policejních statistik vychází průměrná finanční škoda na jednu autonehodu v částkách 60 000 – 70 000 Kč. Hodnota lidského života je soudem stanovena na 10 milionů Kč. V případě, že řidič zaviní nehodu, při které by někdo zemřel, či měl trvalé zdravotní následky, škoda se může šplhat až k milionům korun.

Náš srovnávač povinného ručení, který využívá spolupráce s Porovnej24 – pojištění auta, slouží nejen k vyhledání nejlevnější ceny, ale i k porovnání limitů krytí, připojištění a dalších výhod, které autopojištění skýtá. Věděli jste, že například srážka se zajícem může na vašem autě způsobit škodu ve výši 50 000 Kč? Naše srovnání nabízí i toto připojištění. Rovněž živelná pohroma může na automobilu napáchat pěknou paseku. Kupříkladu škody po krupobití obvykle bývají vyčísleny v řádu desítek tisíc korun. Srovnejte si tedy nabídky na trhu a zvolte takovou pojistnou ochranu, která vám svým nastavením limitů krytí a souborem připojištění bude vyhovovat nejvíce.

Spokojenost zákazníků se sjednáním povinného ručení

Průměrné hodnocení: 4.83/5

Počet hodnocení: 1413