Plastová okna, plastové dveře
vestavěné skříně

Vážení zákazníci,

z důvodu maximálního vytížení, přerušujeme službu servisu a seřízení oken, a to až do odvolání.

Plastová okna

Moderní plastová okna dnes mohou být levná a přitom poskytnou bezpečí a zajistí absolutní tepelnou pohodu v zimě i v létě. Dokáží splnit zvyšující se požadavky na bezpečnost, zvukovou izolaci i design oken a mohou se stát významným architektonickým prvkem budovy.

Plastová okna vyrábíme v moderním designu, vybrat si můžete z mnoha barev a dekorů, problém nejsou ani nadstandardní rozměry. Díky tomu se naše okna hodí do všech typů budov.



Plastová okna

Vlastnosti finálního okna určuje z velké míry použitý profilový systém. Určuje, jak budou okna pevná, tuhá a zejména jaký bude výsledný koeficient prostupu tepla. Plastová okna vyrábíme ze špičkových profilových systémů se stavební hloubkou 70 mm, 82 mm, resp. 90 mm. Používáme ty nejkvalitnější profilové systémy, jejichž výhody a přednosti Vám rádi vysvětlíme a s jejichž výběrem Vám samozřejmě poradíme.

Potřebujete skosené, trojúhelníkové či kulaté plastové okno? Při výrobě plastových oken vyjdeme vstříc i takovým požadavkům na provedení oken. Při výrobě atypických oken se využívá větší podíl manuální práce a proto je potřeba počítat s delší dodací lhůtou.

Plastová okna

Plastové dveře

Vstupními dveřmi svému domovu zajistíte nejen bezpečí, ale také získáte kvalitnější izolaci a v neposlední řadě rovněž lepší estetický dojem. Spolu s okny patří ke kompletní nabídce plastových výplní stavebních otvorů. Na dveře jsou ale kladeny odlišné požadavky.

Nabízíme vchodové plastové dveře, které jsou odolné vůči změnám počasí a drsnému zacházení. Vyznačují se pevnou konstrukcí, velmi dobrou tepelnou i protihlukovou izolací a dobře snáší silné nárazy při zabouchnutí. Spolu s dveřmi naleznete v naší nabídce řadu doplňků, jako jsou kukátka, klepadla, dopisní vhozy, poštovní schránky, různá držadla a kliky apod.

Plastové dveře

Vestavěné skříně

Modernizace bytů a domů si žádá praktické, levné a především „na míru šité“ řešení úložných prostor s využitím každého zbytečně volného prostoru. Tím řešením jsou vestavěné skříně, jejichž variabilní systém je flexibilní a praktický, tedy ideální řešení pro Vaši ložnici, předsíň či kancelář.

Vestavěné skříně

Plastová okna Pavel Novák

Nerušený a průzračný výhled z vašeho domova.

O nás

Naše společnost, zabývající se prodejem a montáží otvorových výplní, působí na trhu již od roku 1992. Byli jsme první firmou v Teplicích na plastová okna. Od počátků bylo naším cílem nabízet kvalitní výrobky oken a dveří, služby a osobní přístup ke klientům. Kvalita, poctivá práce a tým pracovníků – odborníků, který se podílí na celém průběhu realizace vašich zakázek, to vše nám pomáhá budovat stabilní společnost s pevnou základnou a se spoustou spokojených zákazníků nejen v Severočeském kraji, ale i po celé ČR.

Díky zkušenostem a praxi můžeme svým klientům nabídnout kompletní řešení stavebních otvorů. Dodáváme plastová okna včetně doplňků, garážových vrat, sítí proti hmyzu atd. Naši pracovníci mají více jak 10 leté zkušenosti v oboru, a proto Vám mohou odborně poradit, navrhnout konkrétní řešení s profesionálním přístupem.

Nebojte se na nás obrátit i se zdánlivě neřešitelným problémem - atypický stavební otvor, malý prostor, nepřístupnost k místu apod. Vždy nalezneme řešení, které vás uspokojí. S atypickými prostorami máme zkušenosti - již několik let nabízíme prodej a montáž atypických zakázkových oken.

NOVA PLAST - Pavel Novák

ON-LINE

Nechcete nebo se nemůžete dostavit na prodejnu?
NEMUSÍTE!
Kontaktujte nás ON-LINE.

NOVA PLAST - Pavel Novák

Atypická okna

Atypická okna, atypické prostory, atypické zakázky?
UMÍME!

NOVA PLAST - Pavel Novák

Mnohaleté zkušenosti

Spolehlivost, pečlivá práce, kvalitní materiály.
SAMOZŘEJMĚ!
Jak jinak?!

 & 

+420 739 066 728