Novoročenky 2022
Grafické studio a tiskárna
Petr Franěk
IČ: 68139420
DIČ: CZ7602081190
tel.: 222 360 738
Další ukázky

Novoročenka 13
Novoročenka PF04
Novoročenka PF34
Novoročenka 4
  Novoročenka 1 Novoročenka 2 Novoročenka 3
Katalog novoročenek

Novoročenky - PF 2024

Tiskneme a navrhujeme luxusní a jednoduché novoročenky. Připomeňte se svým obchodním partnerům. Novoročenky jsou skvělou příležitostí, jak podpořit nenásilně Vaší značku.
Texty tiskneme i zlatou, stříbrnou a dalšími metalickými barvami, což umocňuje luxusní vzhled. Zlatý nebo stříbrný text zapůsobí vždy lépe, než obyčejný matný tisk, který lze zajistit kdekoliv. Katalog zde.


Nabízíme:



Výběrová kolekce novoročenek – PF 2021 obsahuje novoročenky luxusní i jednoduché, které jsou cenově výhodnější. Jednoduché novoročenky jsou bez slepotisku, bez výseku a bez termoražby. V katalogu naleznete novoročenky ve vysoce kvalitním provedení, s reliéfní ražbou a ozdobným tiskem lesklými metalickými foliemi. Tyto efekty bohužel nelze dobře nafotografovat. V případě, že jste si u nás ještě nikdy novoročenky neobjednali a tedy nebudete si jisti kvalitou zpracování, je možné zaslat vzorek novoročenky.

Sídlíte-li v Praze, můžete se o vysoké kvalitě zpracování přesvědčit na vlastní oči.

Novoročenky vznikly za účelem ušetření času. Jsou náhradou za osobní přání do nového roku. Akt vánočního a novoročního přání býval často zastíracím manévrem jak získat dobrou záminku pro návštěvu druhých lidí. Zvláště v období Vánoc máme snahu nebýt sami. Vyjádříme-li svou upřímnou podporu, upevníme tím vzájemný vztah, ať už se jedná o vztah blízký příbuzenský, přátelský nebo obchodní.
Při volbě textu na novoročenky se zamyslete, z jakého důvodu chcete přání do nového roku rozesílat. Má-li někdo cíl upevnit vztahy, podpořit či povzbudit druhé, bude znít text jinak, než je-li cílem dotyčného něco od druhého získat nebo se připomenout.
Z praxe je zřejmé, že především ti, kteří se zaměřují na potřeby druhých, dosahují dlouhodobé prosperity.

2007-2024 © Petr Franěk
 
Jakými technikami si můžete nechat u nás vyrobit individuální novoročenky?

Slepotisk

Vystouplý povrch papíru provádíme lisováním pomocí plošných i prostorových raznic. Cena raznice se počítá podle velikosti plochy: 8 Kč/cm2.

Výsek

Jednoduché tvary vysekáme pomocí výsekové raznice z tvarovaných nožů. Složitější tvary necháme vyřezat laserem. Cena se pohybuje od 200 do 1000 Kč za raznici a v případě vyřezávání laserem 8 Kč/ks.

Termoražba

Pomocí raznice a lesklé fólie lze docílit atraktivního vzhledu novoročenek. Cena raznice: 7 Kč/cm2.

Digitální tisk

Cenově výhodné řešení do 500 ks v kvalitě téměř shodné s ofsetovým tiskem.
TOPlist