Výrobu
Řešení pro

Výrobu

Obchod
Řešení pro

Obchod

Software
Vývoj

Software

Služby
Nabízené

Služby

Novum Global

32 LET ZKUŠENOSTÍ

Ikona

SNADNO DOSTUPNÝ
SERVIS PO CELÉ ČR

Ikona

OSOBNÍ PŘÍSTUP
A ŘEŠENÍ NA MÍRU

Ikona

INOVUJEME S RADOSTÍ

Dodavatel obchodních a průmyslových vah, registračních pokladen, balících strojů, rentgenů, pokladních systémů a veškerého příslušenství. Již více než 30 let se zabýváme prodejem vah a vážících systémů, pokladen a pokladních systémů. Více najdete v sekci o nás.

Produkty

Nabízíme široké portfolio produktů. V názorném filtru níže můžete vybírat dle produktových řad, oborů vašeho podnikání nebo způsobu použití. Podívejte se na naše produkty.

Regálové displeje

Inovativní regálové displeje či video cenovky, navržené s cílem upoutat pozornost, poskytují živé HD obrazové zobrazení, které je schopné prezentovat dynamický obsah a zároveň nabídnout poutavý zážitek v každém koutu prodejní plochy. Díky snadné integraci do různých obchodních sektorů tyto displeje nabízejí možnost držet ceny vždy aktuální a také přispět k nárůstu prodejních čísel.

Obchodní váhy cejchované značky DIGI

Od roku 1991 jsme výhradními dovozci obchodních a kontrolních vah japonské značky DIGI, které jsou vhodné do obchodního i průmyslového prostředí. V nabídce máme obchodní váhy s tiskem etiket, kontrolní váhy, váhy pro restaurace, potravinářské řetězce, ale také n...

Průmyslové váhy a indikátory

Dodáváme průmyslové váhy značky DIGI do náročných podmínek potravinářského průmyslu, skladů, výroby i expedice. DIGI je značka, kterou exkluzivně zastupujeme již od roku 1991.  Průmyslové váhy jsou nezbytným nástrojem pro širokou škálu odvětví, ať už konkrétně v železářství, závodní kuchyni nebo v chemické provozovně. Tam, kde...

Rentgeny, metaldetektory a kontrolní váhy

Zařízení Anritsu nabízí komplexní a rozsáhlé možnosti řešení kontroly produktů pro různé výrobní procesy i širokou škálu produktů. V portfoliu naleznete kontrolní průběžné váhy, metaldetektory pro detekci kovů, i rentgeny pro zjištění přítomnosti dalších nežádoucích kontaminantů (např. kov, kosti, sklo, guma, tvrd...

Elektronické cenovky

ESL (InfoTagy a e.Labely) jsou elektronické cenovky využívající technologii ePaper. Nabízíme Vám jedinečné řešení elektronických cenovek pro retail, které umožňuje pohodlně sledovat a provádět aktualizaci cen z jednoho místa. Jedna osoba tak dokáže během chvilky efektivně a bezchybně nastavit ceny pro celý obchod nebo řetězec. Zajímavou funkcionalitou elektronické cenovky je, že dokáží komun...

Průmyslové etiketování

DIGI, to je dnes pojem a značka, kterou exkluzivně zastupujeme od roku 1991. Dodáváme modely do náročných podmínek potravinářského průmyslu, skladů, výroby i expedice.  V portfoliu najdete průběžné etiketovací váhy, kontrolní váhy, dávkování, počítání kusů, hlídání limitů, označování výrobků, potisk etiket a štítků.

Kasa do obchodu a obchodní pokladny

Součástí jakéhokoli obchodu či restaurace jsou obchodní pokladny. Klasická pokladní kasa s tiskárnou bývá stále více nahrazována POS pokladnou, která má více funkcionalit a tedy i více možností využití (nap...

Spotřební materiál

Potřebujete tonery, obálky, tabelační papír nebo potravinářskou folii? Chybí vám pokladní pásky, cartridge do pokladny či etikety a thermo-etikety? Spotřební materiál Vám rádi vytvoříme na míru, zabýváme se různorodým potiskem etiket i pokladních pásek.

Mobilní vážení

Mobilní vážicí systémy RAVAS, to je robustní, přesné a kvalitní řešení. Potřebujete uspořit místo, zefektivnit logistické procesy a případně odesílat data z vážicích systémů do WMS?  Máme řešení!  Váhy Ravas, to je nejen kvalitní paletový vozík s integrovanou váhou, vážící vidlice pro vysokozdvižné vozíky, ale také možnost dělat dvě věci současně: přepravu a vážení.

Balící stroje na potraviny

Nabízíme moderní a kvalitní balicí stroje na potraviny, které jsou vhodnými pomocníky jak do potravinového průmyslu, tak do provozů restaurací či zpracovatelských podniků. Ať už potřebujete automatické, poloautomatické nebo malé ruční balicí stroje, pomůžeme vám z naší nabídky vybrat to správné řešení. Nabízíme moderní balicí stroje světoznámých značek Ravenwood, Mecapack, Henkovac a DIGI. Bali...

Výroba

Komplexně pokrýváme dodávky vážících, kontrolních a expedičních strojů včetně software řešení pro výrobní podniky. Mimo jiné zde naleznete počítací váhy do skladů a logistických center nebo kompletní vybavení řeznictví.

Obchod

Společnost Novum Global je výrobcem a současně dodavatelem pokladního systému GS Store, který řeší nejen pokladní část, ale i skladové hospodářství a to pro prodejny tohoto zaměření. Také zde naleznete cejchované váhy, váhy s tiskem etiket a moderní váhy s umělou inteligencí.

Služby

Zajišťujeme vzdálený servis i servis na místě 24/7/365 po celé České republice a na Slovensku

GS5 věrnostní systém

S GS5 věrnostním programem získáte náskok před konkurencí, která nákupní zvyklosti svých zákazníků stále nemonitoruje

Kamerový systém GS5 watch

GS5 watch je inteligentní nástroj, který automaticky pořizuje a archivuje video dokumentaci některých, uživatelem definovaných, událostí.

Instore Multimedia

Multimediální prezentační systém, který vám umožní podpořit prodej formou spotů a reklamních sdělení přímo na prodejně.

Expediční a výrobní systém – skladové hospodářství

Expediční a výrobní systém řeší procesy spojené s přípravou dodávek váženého a skladového hospodářství. Podporuje příjem, evidenci a zpracování odběratelských objednávek a jejich zařazení do rozvozních tras.

GS5 terminal

Mobilní aplikace GS5 terminal je určena pro pracovníky, kteří provádějí na prodejnách inventury pomocí ručních terminálů nebo telefonů. Aplikace slouží k rychlému náhledu na jednotlivé zboží na dané prodejně.

GS5 e-shop

e-shop pro rozšíření služeb vašich kamenných obchodů, který Vám zvýší počet zákazníků

Věrnostní systém MojeBody v mobilu

Jedinečné inovativní řešení pro všechny obchodníky, kteří chtějí jednoduše provozovat věrnostní systém bez rozdílu velikosti a počtu provozoven. Namísto nákladného pořizování a správy karetního věrnostního systému stačí jen chytrý telefon.

GS5 manager

GS5 manager je moderní nástroj, vhodný především ke sledování hospodaření prodejen v reálném čase odkudkoli a kdykoliv

Software GS5 Store – pokladna na PC

Pokladní software GS5 store představuje informační a pokladní software pro prodejnu. Nabídne vám profesionální nástroj pro objednávky, příjem zboží, řízení prodejních cen, tvorbu prodejních akcí, kontrolu a statistické nástroje.

Reference

Během více než 30 let jsme realizovali stovky řešení a dodali tisíce produktů. Naše síla je především ve zkušenostech, které sdílíme i skrze případové studie. Více na stránce reference.