Vši? Hnidy? Panika? Kľud, je tu NYDA®!

NYDA® express
50 ml
sprej

NYDA® plus
100 ml
hrebeňový aplikátor


NYDA® je k dostaniu v lekárňach

Prípravky NYDA® môžete zakúpiť v lekárňach bez lekárskeho predpisu.

Pokiaľ nie je NYDA® express alebo NYDA® plus vo vašej lekárni okamžite k dispozícii, požiadajte lekáreň, aby vám prípravok objednala z lekárnického veľkoobchodu. Lekárnický veľkoobchod prípravky dodá do vašej lekárne buď ešte v ten istý deň alebo na druhý deň.


Na našich sociálnych sieťach to žije

S NYDA express/plus proti vším i hnidám UŠETŘÍTE! 1) ČAS (aplikuje se snadno a rychle, navíc není nutné opakovat aplikace) | 2) PENÍZE (stačí vám 1 balení, vhodné pro celou rodinu) | 3) STAROSTI (vaše dítě může zpátky do kolektivu ihned po aplikaci) ...

NYDA = zmizí veš i hnida | Účinkuje totiž na všechny životní fáze vši včetně hnid už v 1 aplikaci! Důvod: obsahuje speciální patentovanou látku (2-stupňový 98% dimeticon), která vši, larvy i hnidy nekompromisně zadusí...

Chcete přemoci vši a hnidy? NYDA vám pomůže rychle zvítězit! Dá vši K.O. už po 58 vteřinách – tady je důkaz! www.nyda.cz/zpusob-ucinku

Víte, že hřeben všiváček je součástí každého balení NYDA®?

Pokud hledáte řešení s nejlepším poměrem cena/výkon doporučujeme sáhnout po přípravku NYDA® plus. Objem 100 ml vystačí na ošetření více členů rodiny a unikátní hřebenový aplikátor usnadní nanesení přímo ke kořínkům vlasů. Ideální pro husté a dlouhé vlasy nebo pro samoaplikaci. Vhodná pro velice citlivou pokožku, jelikož neobsahuje žádná přidaná aroma.
 

Nekompromisný účinok,
bleskové riešenie v jednej aplikácii,
maximálna šetrnosť ... to je NYDA®!

Prípravky NYDA® udusia všetky vši, larvy aj hnidy. NYDA® express v spreji účinkuje už za 10 minút po ošetrení. NYDA® plus s unikátnym hrebeňovým aplikátorom je zase vhodná pre husté a dlhé vlasy s maximálnou šetrnosťou voči pokožke a vlasom.

Vďaka špeciálnej patentovanej účinnej zložke nazvanej 2-stupňový Dimeticon sú prípravky najúčinnejším a súčasne najšetrnejšími prostriedkami na boj proti všiam.


Mýty o všiach

Naozaj existuje len málo zdravotných tém, o ktorých koluje toľko neprávd a mýtov. Keď sa o týchto "malých lezcoch" začne hovoriť, každý sa hneď pasuje za odborníka. Poďme sa spolu pozrieť na najčastejšie mýty a polopravdy, ktoré o všiach kolujú.


U nás stále nováčik, u susedov jednička na trhu

NYDA® je na slovenskom trhu stále nováčikom. V Nemecku, Rakúsku a v mnohých ďalších krajinách je ale NYDA® zavedenou značkou prípravkov na liečbu vší, spadajúce pod rodinnú farmaceutickú spoločnosti Pohl Boskamp.

NYDA® sa radí medzi najpredávanejšie prípravky v boji proti všiam v Nemecku*.


* IQVIA/IMS, 03/2018. Najpredávanejší prípravok proti všiam a hnidám v Nemecku.