DIESEL

Oblečení DIESEL

Historie značky Diesel začíná v roce 1978. O její vznik se zasloužil muž jménem Renzo Rosso, který měl jednoduchou vizi: vytvořit oblečení pro originální mladé lidi, které nebaví jít s proudem. Této myšlenky se držel a začal na ní tvrdě pracovat.

Rosso se proto obklopil týmem mladých kreativních lidí, kteří měli podobné myšlenky a představy. Mnozí z nich působí ve společnosti dodnes. Díky neuvěřitelnému úsilí se dílo brzy povedlo a Renzo Rosso mohl světu představit novou, dosud neotřelou a svěží značku oblečení Diesel.

Pro koho je Diesel? Rosso se dále drží své vize a snaží se vytvářet zajímavé a někdy až extravagantní kolekce oblečení. Oblečení Diesel je proto určeno pro všechny mladé a nezávislé. Pro lidi, kteří smýšlejí podobně jako Rosso a jeho tým. Tedy nechtějí být pouhou šedou myší schovanou někde v koutě. Naopak, chtějí být vidět a vyjádřit svou individualitu.

oblečením Diesel si jednoduše kupujete styl a samozřejmě i kvalitu. Pokud se chcete vyjádřit, kupte si oblečení značky Diesel. V sortimentu naleznete trendy trička, sukně, bundy, samozřejmě i skvěle padnoucí jeansy. Diesel pro vás vyrábí i peněženky nebo kabelky.

Buďte originální a trendy, noste Diesel!

GO TO DIESEL
DIESEL SHOPPING