Profesionální řešení pro odposlech mobilního telefonu

OdposlechMobilu.cz – informace o sledování mobilního telefonu na jednom místě

OdposlechMobilu.cz jsou webové stránky, na kterých najdete podrobné informace o možnostech odposlouchávání mobilního telefonu. Odposlechem mobilu se rozumí upravení softwaru a firmwaru telefonu tak, aby umožňoval skrytý zvukový monitoring hovorů nebo okolního prostoru, a skrytě přeposílal všechny SMS zprávy, výpis volání, polohu a mnoho dalších funkcí. Odposlech mobilu je v současnosti jednou z nejúčinnějších metod pro ochranu soukromí, rodiny, majetku, firmy a dalších oblastí lidské činnosti.

Co vše umí odposlech mobilního telefonu?

Mezi žádané funkce, které systém pro odposlech mobilního telefonu umožňuje, je odposlech hovorů a odposlech okolního prostoru. Uživatel tohoto bezpečnostního řešení tak může kdykoliv slyšet právě probíhající hovor nebo to, co se děje v okolí sledovaného telefonu. Upozornit na právě probíhající hovor je možné tajně zaslanou SMS zprávou ihned po spojení odchozího nebo příchozího hovoru.

Dalšími velmi poptávanými funkcemi odposlechu mobilu jsou odposlechy textových SMS zpráv, odposlechy multimediálních zpráv MMS, odposlechy e-mailů a odposlechy komunikátorů Facebook, Skype a WhatsApp. Zobrazovány jsou příchozí a odchozí zprávy či komunikace včetně kontaktního jména a čísla. Všechny tyto informace jsou rychle dostupné v zabezpečeném serveru, odkud k nim má přístup uživatel kdykoliv a odkudkoliv pomocí webového prohlížeče v počítači, mobilním telefonu nebo tabletu.

Odposlech komunikace je možné také získat u telefonů, které využívají vlastní systém pro textové zprávy. Například u telefonů iPhone od společnosti Apple je možný odposlech iMessage a u telefonů firmy BlackBerry je možný odposlech PIN a BBM zpráv.

Všechny funkce, které odposlech mobilu umí, naleznete přehledně na stránce Seznam funkcí.

Odposlech mobilu využívají zejména:

  • Starostliví rodiče pro ochranu svých dětí před vlivy dnešního světa (drogy, šikana, kriminalita, únosy, atd.)
  • Osoby pečující o své blízké se sníženými mentálními schopnostmi nebo fyzickým handicapem
  • Lidé, kteří potřebují chránit a zabezpečit svůj majetek
  • Majitelé a vedoucí pracovníci firem střežící své know-how, obchodní tajemství, objednávky a další
  • Ale i jiné osoby, kterým odposlech mobilního telefonu vyřeší jejich problémy

Podporované telefony pro odposlech mobilního telefonu

Monitorování mobilu je možné aplikovat pro mnoho nových i starších mobilních telefonů s pokročilým operačním systémem:

Upozornění

V žádném případě nenabádáme nikoho k nasazování odposlechu nebo jiným činnostem odporujícím platným právním předpisům České republiky a Evropské unie. Tyto stránky mají pouze informační charakter, za veškeré zneužití technologie pro odposlech mobilu nese plnou zodpovědnost uživatel.