Střešní okna a rolety RoofLITE

Plastové a dřevěné střešní okna okno Rooflite

 

Objednávejte přímo od dovozce střešních oken RoofLITE 

Jsme dovozci střešních oken RoofLITE pro ČR a Slovensko od roku 2008. Skladem vedeme více než 500 ks střešních oken RoofLITE nové generace RoofLITE Plus a více než 3000 ks originálních stínících doplňků RoofLITE. Dopravu zajišťujeme na místo určení v rámci celé ČR nejčastěji do 2-3 dnů. 

Plastové střešní okno s trojsklem

RoofLITE TRIO PVC plastové střešní okna s trojskly

 

Plastové střešní okno s dvojsklem

RoofLITE SOLID PVC plastové střešní okna

 

Dřevěné střešní okno s trojsklem

RoofLITE TRIO PINE dřevěné střešní okna trojsklo

 

Dřevěné střešní okno s dvojsklem

RoofLITE SLIM PINE dřevěné střešní okno

 

Okna RoofLITE+ pro ploché střechy

Okna pro ploché střechy

Použitím střešních oken RoofLITE dodáte vašemu podkroví styl a eleganci. Výrobky RoofLITE jsou po technické i po estetické stránce vyvíjeny předními specialisty v oboru střešních oken. Nabízí oblíbené řešení, které otvírá nové možnosti architektuře podkrovních prostor. Dodávají tolik důležité přirozené denní světlo a zároveň zprostředkovávají vizuální kontakt s venkovním prostředím. Konstrukce tohoto specifického stavebního prvku si vyžaduje řešení, která vyplývají z umístění ve střeše, zároveň ale nabízí zajímavé, nevšední možnosti, které obohacují architektonická řešení domů a přinášejí příjemné a útulné bydlení.

Nejkratší dodací lhůty a doprava na střešní okna a rolety zdarma

Pospícháte na dodání střešních oken, rolet nebo žaluzií RoofLITE? Nejme pouhými prodejci, ale jsme přímými dovozci kompletního sortimentu značky RoofLITE. Na vlastním skladě máme připraveny k okamžitému odeslání všechny na našich stránkách nabízené modely střešních oken i všechny druhy doplňků RoofLITE, a proto můžeme našim zákazníkům garantovat rychlost doručení a nejkratší dodací lhůty a u objednávek nad 5000 Kč navíc s dopravou zdarma.

Investice, která se vyplatí

záruka 10 letInovativní postupy při výrobě v konečném důsledku přispívají k vyššímu komfortu bydlení. Střešní okna RoofLITE splňují evropské jakostní normy kvality a výroba je prováděna v certifikovaných závodech s ISO 9001. Našim zákazníkům tak dodáváme produkty vynikající kvality, což dokládá také dostatečně dlouhá záruka na dobu 10 let. Střešní okna RoofLITE dokonale těsní a tím zajišťují tepelný komfort v každém ročním období. Energetická úspornost a tepelný komfort v interiéru jsou otázky více než zásadní i s ohledem na dosažení celoročního tepelného komfortu bydlení.

Plastové a dřevěné střešní okna okno Rooflite

Záruka

10 let záruka na střešní okna i lemování RoofLITE. Záruka je platná i v případě montáže svépomocí.

10 let záruka na střešní okna

Doprava a platba

Doprava střešních oken zdarma nad 13000 Kč

Doprava zdarma při objednávce nad 5000,-Kč. Při objenávce pod 5000,-Kč je cena za dopravné 300 Kč.

Platba převodem 0,-Kč. Platba dobíkou 130,-Kč.

Doprava pro okna a žaluzie Rooflite po ČR.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.