Balíky z České republiky na Slovensko | do Polska | Rumunska | Maďarska | Chorvatska | Slovinska | Bulharska

Nejlepší nabídka přeshraniční logistiky pro české e-shopy

Polsko, Česká republikaRumunskoMaďarsko a Slovensko jsou jedny z nejrychleji se rozvíjejících trhů e-commerce v Evropě. Podle předpovědí se tyto trhy v následujících letech zvětší o několik desítek procent. S jejich 80 miliony obyvatel tvoří hodnotu e-commerce odhadovanou na 18 miliard euro.
 
Soutěžit na trzích Střední Evropy bude mnohem lehčí než na západních trzích z důvodu nižší konkurence. V Rumunsku nebo Maďarsku je na jednoho obyvatele čtyřikrát méně internetových obchodů než v Německu či Velké Británii. Z tohoto důvodu mají konzumenti přistup k menšímu sortimentu zboží, což je pro české podnikatele šance na rychlejší mezinárodní rozvoj.

Balíky do Polska

Posílejte balíky do České republiky a získejte si jeden z nejrychleji se rozvíjejících se trhů e-commerce v Evropě.

Balíky z ČR na Slovensko

Slovensko je malá země s velkým potenciálem pro e-commerce a zároveň jeden z nejatraktivnějších trhů pro české podnikatele.

Balíky z ČR do Rumunska

Získejte si jeden z nejatraktivnějších trhů e-commerce pro české podnikatele. Rumunsko je země s největším potenciálem v elektronickém obchodě v této části Evropy!

Proč my?

Naše řešení

Zásilky do zahraničí jako v tuzemské dopravě!

Posílejte balíky do zahraničí stejně jako zásilky domácí, a ušetřete s námi až 80% v porovnání se službami ostatních mezinárodních dopravců! S Olzou je to možné!

Podpora Vašeho e-shopu
v zahraničí

Získejte si zahraniční trhy s Olzou. Podpoříme Váš obchod marketingově, postaráme se o místní zákaznickou podporu, pomůžeme Vám vyřešit formality v zahraničí a dokonce obsloužíme vrácené zboží!

Jednoduché a intuitivní nástroje ke správě zásilek

Počínaje v nákupním košíku, od procesu přípravy a sledování zásilky až k možnostem vrácení balíku – Vy a Vaši zákazníci jistě ocení vysokou úroveň kvality služeb!

Sdělte nám své údaje

Budeme vás kontaktovat a zašleme vám podmínky spolupráce