Půjčky online

Splňte si svůj sen ještě dnes

Toužíte po exotické dovolené, novém autě, lepším počítači nebo si chcete pořídit vysněné bydlení? Nebo jen potřebujete peníze? Potřebujete rychle větší obnos peněz na novou televizi? Potřebujete hotovost na elektroniku, dovolenou, auto nebo cokoliv jiného? Online půjčky patří mezi nejoblíbenější způsob vyřizování finančních požadavků nebo situací a jsou určeny především nepodnikatelům.

TOP články:

Přehled a možnosti půjček

Jaké půjčky lze využít? Jaké jsou jejich možnosti, přednosti a nedostatky? Na co dávat pozor? Zkusíme odpovědět na tyto otázky tak, aby jste měli možnost posoudit, jaká půjčka je pro vás ideální.

Pozor na podvodné půjčky

Půjčky na věci, které jsou moderní, jsou nešvarem, který zbytečně zatíží rozpočet a mnohdy dovede domácnost až do zoufalé situace. Jak nepřijít o své peníze kvůli podvodným nabídkám?

Jak hospodařit s financemi

Finanční gramotnost je obecně velmi špatná, proto není divu, že lidé dělají poměrně často chyby i v základních věcech. Zde je několik tipů, jak lépe hospodařit.

Jak se zbavit dluhů

Spoustu lidí zatěžují dluhy, které už nezvládají splácet. Dostávají se do potíží, hrozí jim exekuce a další nepříjemnosti. Jak se dluhů co nejefektivněji zbavit?



Váháte, zda si vzít půjčku?

Máte obavy, jak splácet pokud se v budoucnu změní vaše životní situace? Při vyřizování půjčky zvolte pojištění půjčky proti neschopnosti splácet z důvodu smrti a trvalých následků úrazu nebo možnost připojistit se proti rizikům ztráty zaměstnání a dlouhodobé pracovní neschopnosti. Navíc při vyřizování online půjčky ušetříte, protože její vyřízení je většinou bez poplatku.

» Bez čeho se neobejdete

Žadatel půjčky musí být starší osmnácti let s trvalým pobytem na území ČR, který má platný doklad totožnosti. Do několika minut od odeslání formuláře online půjčky vám příjde zpráva na mobil nebo email o chválení či neschválení půjčky.

Výhody online půjčky:

  • veškeré formality vyřídíte online, mailem a poštou
  • přímo na internetu si můžete zažádat o online půjčku
  • výsledek předběžného posouzení žádosti se dozvíte téměř okamžitě
  • nepotřebujete ručitele ani jiné zajištění
  • můžete získat pojištění půjčky proti nečekaným situacím

Na internetu najdete množství firem, které nabízejí online půjčky a úvěry, ale né vždy máte jistotu seriózního jednání. Existují také firmy, které vám mohou půjčit bez potvrzení příjmu, ovšem za vyšší úrok nebo na směnku. Hlavní výhodou online půjček je snadná dosažitelnost a rychlost sjednání.

SMS půjčka ihned je řešením pro všechny, kteří potřebují pár tisíc korun rychle, než dorazí výplata.

Chcete nové auto nebo konečně bydlet ve vlastním? Koupit si pozemek, dům či byt, začít stavět nebo třeba jen zrekonstruovat koupelnu? Potřebujete vyřešit problémy se spoluvlastnictvím nemovitosti nebo splatit předchozí úvěr či půjčku, která byla použita na nemovitost? Stačí zvolit tu správnou půjčku a rozumně se nad ní zamyslet. Možná příjde vhod také konsolidace půjček, která spojí všehny vaše aktuální půjčky do jedné a vy tak ušetříte na poplatcích a úrocích.

Publikováno 20. 7. 2011

Informační web o půjčkách - www.onlinepujcky.info, Ing. Radek Šmach – SIALINI
Komenského 32, 747 21 Kravaře. IČO: 677 15 397. Nejsme poskytovatelem půjček


Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Upozornění: Web může obsahovat zastaralé informace