Let balónem POHODA v kraji Vysočina

Naše společnost provozuje horkovzdušný balón POHODA. Lety balónem realizujeme převážně v kraji Vysočina. Místem  startu jsou nejčastěji města Jihlava a Telč. U privátních letů startujeme obvykle v místě bydliště zákazníka a to kdekoli na Vysočině.

Startovali jsme i z měst jako Havlíčkův Brod, Třebíč, Velké Meziřičí, Pelhřimov, Humpolec, Třešť, Brtnice, Přibyslav, Měřín, Horní Cerekev, Batelov, Dačice, Ledeč nad Sázavou, Zruč nad Sázavou a dalších míst podle požadavků pasažérů.

Provozujeme dva balóny POHODA o kapacitách 4-6 pasažérů a jeden závodní speciál POHODA XR. Let s námi je komorní zážitek v malém počtu lidí.

Z důvodů vyššího počtu čekajících zákazníků na let NOVÉ OBJEDNÁVKY NEPŘIJÍMÁME. 

Let balónem jako dárek 

Darujte modré z nebes, darujte let balónem v roce 2023. Darujte dárkový certifikát a poukaz na let balónem.

Ceny letenek
Vystavení dárkového certifikátu online bez platby
Objednávka letu balónem POHODA (doporučujeme registraci zájemce, není závazné)

Let balónem jako dárek

Plánování letů

Sezóna pasažérských letů obvykle začíná na jaře v měsíci dubnu a končí na podzim v říjnu. Když meteorologové hlásí dobrou předpověď počasí, vypisujeme termíny na let balónem. Obvykle pošleme SMS s možností letu den nebo několik dní předem. Pokud má zákazník čas a chce letět, musí si rezervovat místo telefonicky nejlépe obratem.

U privátních letů také posíláme SMS s možnými termíny, ale většinu letů si zákazníci domlouvají individuálně, podle jejich požadavků.

Telefonní číslo pro rezervaci termínu letu balónem Pohoda: 602 265 265 – pouze pro volání, neposílat SMS.

Aktuality:

6.6.2022 Delší čekací doba na let  

Omlouváme se za delší čekací dobu na termín letu. Létáme pro radost, po práci a jen za pěkného počasí. Bohužel vzhledem k předchozím létům, kdy platila různá omezení, se nám nahromadil větší počet čekatelů na let. 

17.7.2021 Balónová sezóna běží  

Po uvolnění restrikcí jsme v červnu zahájili privátní lety, bohužel nám moc nepřeje deštivé počasí. Včera jsme letěli první veřejný let v Jihlavě. Na další týden máme naplánované privátní lety a doufáme, že nám je počasí nepřekazí. Na víkendy se budeme snažit vypsat veřejný let z Jihlavy nebo Telče.

6.12.2020 Let balónem jako vánoční dárek  

Nevíte, co dát svým blízkým k Vánocům? Darujte dárkový certifikát a letenku na let balónem POHODA v příštím roce. Platnost letenek máme 2 roky a případně i po této době platnost prodlužujeme.  

30.11.2020 Sezóna 2020 

Letošní rok byl trochu divný, ale i přesto jsme v létě zrealizovali řadu pěkných letů s našimi pasažéry. Pasažérská sezóna nám skončila v září, ale i v dalších měsících jsme létali alespoň udržovací lety, aby piloti nevyšli ze cviku. Všem pasažérům, na které se letos nedostalo, automaticky prodlužujeme termín platnosti letenky. Těšíme se na rok 2021 a věříme, že bude lepší.  

17.05.2020 Start letošní sezóny 

Už můžeme do vzduchu, a dokonce i s pasažéry. Máme za sebou několik tréninkových letů v různých místech. Včera jsme přeletěli Jihlavu a na Facebooku máme několik fotografií a živé vysílání. V příštím týdnu nabídneme privátní lety a po 25.5. budeme nabízet skupinové lety z Jihlavy a Telče. Budeme mít připravenou desinfekci a pro pasažéry jsou povinné roušky. Těšíme se na společný let.

22.03.2020 Využijte dárkové certifikáty online 

Vzhledem k současné situaci doporučujeme pro zájemce o dárkový certifikát na let balónem vystavení dárkového certifikátu online. Na Vaši emailovou adresu Vám přijde PDF s dárkovým certifikátem, který si sami vytisknete a můžete ho někomu darovat. Vystavením online certifikátu se vůči naší firmě k ničemu nezavazujete. Letenku a platbu můžeme řešit až po tom, co se všechno uklidní. Vyhlídkové lety balónem budeme provozovat až pandemie pomine. Platnost letenek, kterým by končila platnost v letošním roce, bude automaticky prodloužena o rok. Všem přejeme pevné zdraví.

31.10.2019 Úspěšná sezóna 

Máme za sebou balónovou sezónu 2019. Vzhledem k pěknému počasí v jarních měsících jsme začali létat již v březnu, počasí nám přálo a poslední lety jsme se zákazníky letěli ještě v říjnu. Těšíme se na další rok 2020 a spoustu pěkných letů.

30.03.2019 Jarní lety v plném proudu 

Sezóna nám začala brzy, balón Pohoda jste mohli vidět na obloze již v březnovém období.

18.09.2018 Let s mistrem republiky závodním speciálem

Po velkém úspěchu na mistrovství ČR nově nabízíme speciální let závodním balónem s pilotem z vítezné posádky na mistrovství ČR 2018. Let je určen pouze pro jednoho pasažéra, během letu se budou plnit závodní disciplýny, pasažér má možnost se řízení balónu přímo účastnit, odhazovat soutěžní marker, plánovat strategii letu. Pokud bude odvaha je možno otestovat možnosti rychlejšího stoupání a klesání. #LetBalonemPohodaXR

01.09.2018 Balón POHODA má mistrovský titul

Na konci srpna se uskutečnilo Mistrovství ČR v balónovém létání, tentokrát se konalo v Uherském Hradišti. Naší posádce balónu POHODA se dařilo a získala mistrovský titul. Pilotem a mistrem České republiky v balónovém létání 2018 je Petr Klička, co-pilot byl náš druhý pilot Ladislav Kouba. Blahopřejeme a přejeme další úspěchy.

06.02.2018 Přelet Krkonoš

Obloha se projasnila, přišel mráz a to je to správné počasí pro zimní létání. Směr větru byl ideální pro Expediční přelet Krkonoš. Startovali jsme ve Vrchlabí, hlavním cílem letu byl vrchol nejvyšší hory v ČR Sněžky. Podařilo se nám proletět přímo mezi horní stanicí lanovky a Poštovnou, samozřejmě jsme museli být výše než je vrchol hory. Meteo stanice na vrcholu hlásila -13°C, ale v koši balónu jsme naměřili -4°C. Vyhlížíme další vhodné počasí, pokud máte zájem o let v zimě můžete nás kontaktovat.

26.01.2018 Sezóna 2018 zahájena v Alpách

Koncem ledna jsme se vydali na tradiční balónovou akci do rakouských Alp, konkrétně do vesničky Filzmoos, pod horou a ledovcem Dachstein. Zpočátku nám počasí na lety nepřálo, stále sněžilo, ale ve středu se obloha projasnila a mohli jsme uskutečnit dva krásné lety přes okolní velehory.

02.11.2017 Sezóna 2017

Uskutečnili jsme spoustu letů našimi balóny. Dokonce i v říjnu se nám umoudřilo počasí a jeden týden se dalo létat. Hlavní sezóna je již asi za námi. V případě zasněžené Vysočiny bychom chtěli uskutečnit zimní lety, pokud máte letenku nebo by Vás zimní let lákal, kontaktujte nás na čísle 602 265 265.

15.08.2017 Dva balóny Pohoda nad Jihlavou

Dnes jste mohli vidět na obloze dva balóny Pohoda.

29.07.2017 Let u Jihlavy

Na Facebooku jsme zveřejnili několik fotografií Jihlavy z balónu Pohoda a jedno živé vysílání z letu.

02.06.2017 Let u Ždírce nad Doubravou

Startovali jsme v Chotěboři a doletěli za Ždírec nad Doubravou.

30.05.2017 Let kolem Jihlavy přes Šacberg

Pěkné počasí nám přálo pro let balónem Pohoda kolem Jihlavy. Na Facebooku máme panoramatickou fotku Jihlavy.

30.09.2016 Vydatná sezóna 2016

Počasí nám přeje a mohli jsme realizovat spousty krásných letů nad Vysočinou. Věříme, že i v říjnu se ještě proletíme. Příležitostně zveřejňujeme fotografie z letů na našem Facebooku.

04.09.2016 Mistrovství ČR v létání horkovzdušným balónem

Máme za sebou pět dní strávených na Mistrovství ČR v létání horkovzdušným balónem. Letošní ročník se konal v Modré u Velehradu, oblast u Uherského Hradiště nám nabídla krásný kout ČR pro létání. Na mistrovství měl také premiéru náš nový závodní balón POHODA XR. Jedná se o závodní speciál umožňující extrémní stoupání a klesání rychlostí až 9 m/s. Tento závodní balón uveze maximálně 3 lidi, obvykle jen pilota a dalšího pasažéra - navigátora.

05.04.2016 Sezóna zahájena

Hlásíme, že sezónu balónových letů máme zahájenou. Máme za sebou několik krásných jarních letů. Zejména poslední dva dny byly opravdu teplé a nebylo potřeba si brát více než krátké tričko. Pokud byste rádi letěti až bude zase pěkné počasí, můžete si předrezervovat místo v koši na našem kontaktním telefonu. 

14.12.2015 World Air Games 2015

Posádka DLNK Racer Teamu ve složení David Línek, Petr Klička, Honza Kavan a Honza Hovorka se zúčastnila Světových leteckých her v Dubaji. V konkurenci 70 nejlepších pilotů světa jsme vybojovali 15. místo. Více ve fotogalerii nebo na facebooku.

31.10.2015 Hlavní sezóna ukončena

Máme za sebou balónovou sezónu 2015 a těšímě se na lety balónem v přístím roce na jaře.

1.9.2015 Těšíme se na babí léto

Prázdniny skončily, máme za sebou léto plné spousty letů balónem s našimi pasažéry. Věříme, že po krátkém ochlazení, počátkem září, přijde opět pěkné počasí v podobě babího léta. Těšíme se na další lety.

19.8.2015 Závodních 14 dní

Začátkem srpna se konalo Mistrovství ČR v balónovém létání. Jako již tradičně se konalo v obci Radešín poblíž Žďáru nad Sázavou. Letošního ročníku se zúčastnilo rekordních 25 posádek, z toho polovina byla ze zahraničí. V této velké konkurenci obsadila naše posádka v čele s Davidem Línek, Petrem Kličkou, Honzou Kavanem a Honzou Hovorkou, medailové 2. místo. Zlato si odvezl pilot z Velké Británie.

Z Vysočiny jsme se přesunuli do maďarského Debrecenu na Mistrovství Evropy. V horkém a prašném Maďarsku létalo 103 balónů a naše posádka vybojovala krásné 17. místo. Více v tiskové zprávě a fotografiích na Facebooku.

17.5.2015 Belgian Balloon Trophy

V polovině května se naše posádka v čele s Davidem Línkem a Petrem Kličkou, Honzou Kavanem a Honzou Hovorkou zúčastnila mezinárodního mistrovství Belgie a Holandska. V konkurenci 58 balónů z 11 zemí Evropy jsme obsadili krásné 2 místo. Fotografie z akce naleznete na našem Facebooku.

2.5.2015 Tréningový camp české balónové reprezentace

Jako již tradičně se uskutečnil začátkem května tréninkový camp české balónové reprezentace v Bakově u České Skalice. Letošního ročníku se účastnili tři posádky. Prostředí kolem přehrady Rozkoš a Broumovský výběžek nabízejí krásná místa pro let. Zajímavostí bylo, že jsme několikrát přistáli na letišti, což nebývá pro balón obvyklé :-). Fotografie z akce naleznete na našem Facebooku.

25.4.2015 Let k 25. výročí založení balónového svazu

25.4. jsme se připojili k oslavě 25. výročí založení Balónového svazu. V 18:25 startovalo 25 balónů z různých míst v ČR. Balón Pohoda startoval poblíž Sasova v Jihlavě, prohlédli jsme si Jihlavu, zkontrolovali provoz na D1 a štastně přistáli u obce Ždírec. Letěli jsem 1 hodinu a 5 minut a během letu jsme se podívali výše než je Sněžka (1604 m). Bylo pěkně, teplo a dobrá viditelnost. Dohlédli jsme až k Dukovanům, k Havlíčkovu Brodu, Ždáru nad Sázavou a ještě dále :-). Fotografie z letu naleznete na našem Facebooku.

22.3.2015 Sezóna zahájena

Letošní první komerční let se uskutečnil z Jihlavy. Balón startoval u průmyslové zóny, přeletěl Jihlavu a pokračoval směrem na Hosov. Nakonec přistál nedaleko masny v Kostelci.  

19.3.2015 První jarní let 2015

Pěkné počasí nám nedalo a uskutečnili jsme letošní první jarní let. Teplota v koši se moc nelišila od teploty na zemi, protože nás ohříval teplý vzduch z obalu balónu. Navíc v balónu nefouká, protože letí stejně rychle jako vítr. Těšíme se na další lety se zákazníky.

20.5.2014 Sezóna 2015 úspěšně zahájena

Po několika zrušených termínech na let balónem se nám v úterý podařilo uskutečnit letošní první let se zákazníky. Letošní počasí zatím moc letům na Vysočině nepřálo, když je pěkně, teplo a dalo by se letět, tak zase moc fouká. Ale na to si na Vysočině musíme zvyknout. Věříme, že další období nám přinese více příznivých dní pro lety balónem.

9.12.2013 Sezóna ukončena druhým místem na mistrovství Slovinska

V hodně netradičním prosincovém termínu (4.-8.12.2013) se naše závodní XR sestava, ve složení David Línek, Petr Klička, Jan Kavam a Jan Hovorka, účastnila otevřeného mistrovství Slovinska. A zatímco v Čechách řádila vichřice Xaver, my 400km jižněji létali závody při modré obloze a správně silném větru. A větry pro nás byly hodně příznivé, ze závodů přivážíme stříbro! Nutno podotknout, že celé závody byly hodně ovlivněny českou účastí, závody vyhrál Pavel Kostrhun, bronz bral Petr Kubiček a bramboru Honza Suchý. Takže první domácí balón skončil až na pátém místě. Soutěž nám umožnila si kvalitně zazávodit a zatrénovat a také nám dosažený výsledek pomohl k upevnění druhé pozice v českém ranklistu, díky kterému máme místo na mistrovství světa v Brazílii 2014 jisté!

8.10.2013 Vánoční akční ceny a platnost letenek do 2015

Poskytujeme vánoční akční ceny na všechny naše letenky. Využijte dárkový certifikát a obdarujte vaše blízké. Aktuálně prodávané letenky mají platnost do roku 2015. 

Počasí pro lety balónem není již ideální a tak letošní sezónu můžeme považovat za uzavřenou. Těšíme se na lety v příštím roce.

11.8.2013 Balón Pohoda létá pouze za pěkného počasí

Před týdnem nad Jihlavou letěl bílo-červeno-modrý balón v bouřce. Provozovatelem tohoto balónu je firma z Jihomoravského kraje. Počasí, za kterého pilot odstartoval, bylo absolutně nevhodné pro let balónem.
Chtěli bychom ujistit naše zákazníky, že balón Pohoda létá pouze za pěkného počasí, které je vhodné pro lety balónem. V případě nepříznivých povětrnostních podmínek lety rušíme. 

10.7.2013 Létáme ...

Konec června a několik předchozích dní nám umožňilo realizovat řadu krásných letů za pěkného počasí. Sledujeme počasí a aktuálně vypisujeme privátní i veřejné lety, když hlásí pěkně. 

21.5.2013 Čekáme na lepší počasí

Po dlouhé zimě nám jaro na balónové lety moc nepřeje. Buď prší, fouká vítr a teď málem začne sněžit. A to jsou dny, které nejsou pro lety balónem vhodné. Přesto jsme vypsali termíny letů na nejbližší víkendy a doufáme, že počasí vyjde. V případě nepříznivých podmínek budou lety samozřejmě rušeny. Naopak pokud budou hlásit příznivé počasí i v týdnu, tak přidáme další termíny.

1.5.2013 Pasažérské lety zahájeny

Na prvního máje vzlétl balón Pohoda s letošními prvními zákazníky v Hrotovicích, poblíž elektrárny Dukovany, a štastně přistál u Loukovic. Každý další pěkný den se budeme snažit využít pro pasažérské lety.

17.4.2013 Otevření sezóny

Po dlouhé zimě a chladném jaře jsme uskutečnili náš první letošní let balónem na Vysočině. Věříme, že počasí nám v nejbližších týdnech bude přát a jaro se projeví v plné své síle. Čekáme na teplejší počasí, vyschnutí luk a trochu více zeleně. Předpokládáme první letošní komerční lety koncem dubna. 

25.1.2013 Tréning v Alpách

Po dobrých zkušenostech s přeletem celých Alp v loňském roce jsme se opět vydali do Filzmoosu trochu potrénovat v extrémních podmínkách vysokých hor. Na kompletní přelet Alp letos nepřálo počasí, ale i tři nádherné lety nad vrcholy Alp v okolí dachsteinského ledovce stály za to.

31.8.2012 Úspěšná účast na Mistrovství světa v USA

Naše závodní posádka ve složení David Línek, Petr Klička, Libor Filip, Jan Kavan a Roman Holata se zúčastnila mistrovství světa v létání horkovzdušnými balóny v Battle Creek, stát Michigan, USA. A účast to byla úspěšná, náš balón skončil na 21. místě! Mistrovství se zúčastnilo celkem 103 balonů z 31 států světa. Příští rok míříme na mistrovství Evropy do Polska a za dva roky snad na další mistrovství světa do Brazílie. Tak nám držte palce, ať letošní výsledek ještě zlepšíme. Bližší info o světovém šampionátu je možné najít zde: http://www.balloonworlds2012.com/.

8.6.2012 Nabídka letů o prázdninách

Letošní jarní počasí balónovému létání na Vysočině moc nepřeje. Sezóna začala velice slibně již v polovině března a někteří zákazníci využili krásného březnového neobvykle teplého počasí. Duben však, oproti předchozím rokům, balónovému letání nepřál vůbec a podařilo se nám letět pouze jednou. V květnu jsme museli využít každého pěkného rána a večera, abychom alespoň některé nedočkavé zákazníky, kteří chtěli letět, uspokojili. Přelom května a začátek června co do množství dešťových srážek opět s deštěm nezklamal a většinu rezervovaných letů jsme kvůli tomu museli zrušit. Věříme, že počasí v létě bude lepší a proto jsme již nyní naplánovali lety na období, kdy jsou členové našich posádek k dispozici. Pokud máte zájem letět v některém z těchto termínů, rezervujte si lety již nyní. Podle počasí a zájmu pasažérů budou v srpnu vypsány další lety. Doufejme, že po letošním deštivém jaře přijde pěkné léto.

20.5.2012 Druhé místo na Mistrovství Belgie a Holandska

Naše závodní posádka, ve složení David Línek, Petr Klička, Honza Kavan a Roman Holata, získala druhé místo na Mistrovství Belgie a Holandska v konkurenci 30 balónů ze sedmi zemí Evropy.

18.3.2012 Balónová sezóna na Vysočině zahájena

V sobotu jsme uskutečnili první letošní let nad Jihlavou. Počasí posledních dní je překrásné, nebe bez mráčků a teploty v těchto slunečných dnech jsou také příznivé. Pasažéři měli pouze slabé jarní bundičky a pod nimi krátký rukáv. V průběhu příštího týdne budeme nabízet lety pro pasažéry s platnou letenkou.

6.3.2012 Video ze startu balónů ve Filzmoos

Podívejte se, jak vypadal start balónů v Rakouském Filzmmosu dne 26.1.2012. Video ze startu.

25.1.2012 Přelet Alp v balónu POHODA

Naše výprava do Alp proběhla úspěšně. Z počátku to vypadalo, že se budeme věnovat pouze ježdění na snowboardech a případně lyžích, protože neustále sněžilo a každý den ráno nás na parkovišti přivítalo 20cm nového prašanu. Ve středu ale přišla změna. Přesunuli jsme se o 100km západněji do městečka St. Johann v Tyrolsku, kde v tu dobu již mělo svítit sluníčko. Ve vysokých výškách foukal rychlý jižní vítr. Měli jsme velké štěstí a mohli jsme se připojit k rakouským balónům a vydat se na let směrem na jih s plánovaným cílem Benátky. Letěli jsme v letové hladině FL150, což je něco kolem 5000m nad mořem. Během letu jsme se podívali nejvýše do 5424 m nad mořem a svištěli jsme to maximální rychlostí 126 km/h. V této výšce jsme museli dýchat kyslík z kyslíkových lahví. Po 193 kilometrech jsme přistáli na dohled Benátek u malebného městečka Ramera v podhůří italských Alp. Byl to výjimečný sportovní zážitek. Na fotky z tohoto letu se můžete podívat v naší fotogalerii nebo na facebooku.

2.1.2012 Letenky s platností do 2013

Přejeme Vám vše nejlepší do nového roku a těšíme se na pasažérské lety v roce 2012. Nově prodávané letenky mají platnost až do 31.10.2013.

16.10.2011 Ukončení hlavní sezóny

Máme za sebou hlavní balónářskou sezónu roku 2011. V tomto roce jsme uskutečnili spoustu krásných letů balónem POHODA ze všech možných koutů Vysočiny. Počasí se nám ochladilo, nastal čas podzimních větrů a pouštění draků. To je signál, že balón POHODA můžeme pomalu uklidit a připravit na další ročník. U letenek, jejichž platnost končí v roce 2011 a let nebyl uskutečněn, byla automaticky prodloužena platnost do konce roku 2012. Těšíme se na společný let v příštím roce.

18.9.2011 Nová fotogalerie měst a obcí

Podívejte se na Vaše oblíbené město nebo obec z perspektivy balónového letce. Ve fotogalerii Google Picassa jsme zveřejnili fotografie měst a obcí v plné kvalitě. Zvolte město a pak povel Prezentace. Fotografie z letu balónem.

11.9.2011 Letecký den v Jihlavě

Máme za sebou letecký den v Jihlavě. Počasí přálo, lidí přišlo dost a byl to pěkný zážitek. V sobotu i v neděli se nám podařilo odstartovat na závěr programu z leteckého dne. Oba dny bylo pěkné počasí, v sobotu téměř nefoukalo. Zhruba půl hodiny jsme stáli s balónem na ploše a pak se odvážní vzduchoplavci odlepili od země. Neděle a zejména vítr na letištní ploše, nám nepřály a stojící balón nebylo možné udělat. Oba dny jsme netradičně letěli na sever. Druhý den jsme přistáli, po přeletu Havlíčkova Brodu, v malé vesničce Veselý Žďár. Brzy přineseme fotografie z těchto povedených letů.

24.8.2011 Platnost letenek

Aktuálně prodávané letenky jsou platné do konce roku 2012. Letenky, u nichž končí platnost v roce 2011, budou automaticky prodlouženy do konce roku 2012. Hlásí pěkné září, tak doufáme, že uděláme co nejvíce letů. V loňském roce jsme létali až do konce října.

16.7.2011 Letní sezóna v plném proudu

Po plánované roční prohlídce balónu opět plánujeme nové lety balónem nad Vysočinou. Tuto sobotu poletíme z Telče a v neděli ráno nad Jihlavou. Další lety zatím nejsou vypsány, protože meteorologové opět předpovídají deště a bouřky. Tak snad opět ke konci týdne.

11.6.2011 Máme třetí místo z Mistrovství ČR 2011

Naše posádka v čele s Davidem Línkem získala třetí místo na Balónovém mistrovství ČR 2011. Fotky z mistrovství...

30.5.2011 Jsme mistři Lotyšska

Na konci května se náš závodní tým ve složení David Línek, Petr Klička a Libor Filip, zúčastnil otevřeného mistrovství Lotyšska ve Valmieře. A účast to byla více než úspěšná, podařilo se nám závody vyhrát s průměrem 886 bodů na disciplínu, což dává reálnou naději na reprezentační nominaci na mistrovství světa 2012 v USA. Kompletní výsledky mistrovství je možné nalézt zde: www.balloon.lv/en

6.5.2011

Nově posíláme SMS s nabídkou plánovaných letů. Pasažér, který chce letět a má letenku, si může místo rezervovat telefonicky.

28.3.2011

Zahájili jsme balónovou sezónu 2011. První komerční lety startují již během následujícího víkendu.

31.12.2010

Všem příznivcům přejeme vše nejlepší do nového roku 2011 a těšíme se na jarní lety s pasažéry.

20.10.2010

Zprovoznili jsme elektronické vystavení dárkového certifikátu, více na stránce Let balónem jako dárek nejen pod vánoční stromeček. Nevíte co dát svému blízkému? Využijte dárek na poslední chvíli. Dárek budete mít u sebe do několika minut.

16.10.2010

Máme za sebou krásný týden, kdy balón POHODA každý den brázdil oblohu nad krajem Vysočina. Počasí nám přálo a těšíme se na další krásné dny v tomto podzimním období.

4.10.2010

Nově nabízíme k letenkám možnost získat dárkový certifikát. Let balónem lze tedy darovat k narozeninám, výročím nebo jako dárek pod vánoční stromeček. Více na Let balónem jako dárek nejen pod vánoční stromeček.

21.9.2010

Byla přidána sekce fotografií obcí a přidány fotografie nových obcí a města Třeště. Snímky Jihlavy se rozrostly o nové podařené kousky.


Kontakt

Ostrov Pohoda s.r.o.
Vladan Caha
objednávky letů
602 265 265
Piloti:
Ing. Petr Klička
Ladislav Kouba
Nikola Kličková

 

Ostrov Pohoda s.r.o.