Outdoor obuv

Doména na prodej!

Více informací na http://blog.stencek.com/it/domeny-na-prodej/

Stejně jako klademe důraz na výběr vhodného oblečení podle počasí, měli bychom věnovat pozornost také našim botám. Outdoorová obuv není jen trendy slovní spojení. Ve skutečnosti je to mnohdy přehlížená součást našeho vybavení do přírody. Jakmile chcete trávit svůj čas venku aktivně, přijde vám ta správná obuv velmi vhod.

Každý typ outdoor boty má svůj účel a hodí se trochu pro něco jiného. Samozřejmě, ve všech budete chodit, ale je nutné brát ohledy na více faktorů. Například, jak těžký terén potřebuji zvládnout? Mohu čekat extrémní vlhkost? Budu se brodit hlubokým sněhem? Na tyto a podobné otázky si musíte odpovědět před výběrem samotné obuvi. Určitě uznáte, že není dobré například ve vlhkém podnebí zjistit, že můj typ bot vsakuje více vody, než kolik odpuzuje. Podcenit terén může být ve výsledku velmi nepříjemné.

Jak si vybrat turistickou obuv vám také poradí zkušený sportovec a majitel eshopu ZebraSport.czTomáš Petreček.

Nyní už vidíte, proč je tolik důležité položit si otázku „K jaké aktivitě budu outdoor obuv potřebovat?“. Výběr správného typu obutí je základním předpokladem úspěchu vaší mise.

Výrobci se už přes 60 let snaží nabízet a vylepšovat modely bot pro nejrůznější typy terénů, délky tras a změny počasí. Díky tomu můžeme dnes vybírat z několika katergorií tak, abychom si pořídili tu skutečně správnou obuv. Outdoor odvětví se tak může pyšnit desítkami let zkušeností a zpětné vazby od zákazníků.

Chcete vyrazit ven za dobrodružstvím a zvažujete, zda je pro vaše účely vhodnější turistická obuv nebo treková obuv? Nebo snad trekingová obuv? Pokud vám tyto kategorie mnoho neříkají, můžete být úplně klidní, přišli jste na to správné místo. V sekci Druhy bot snadno zjistíte, jaký typ je vhodný právě pro vaší plánovanou aktivitu.

Mimo spoustu dalšího se na našich stránkách také dozvíte, při jaké příležitosti je vhodné použít trekové boty nebo objevíte výhody fascinující technologie goretex. Obuv je stejně důležitá, ne-li důležitější, jako zbytek ošacení. Nepodceňte její výběr a vaše nohy vám budou vděčné.