Přeskočit na navigační menu Přeskočit vlastní obsah
Telefon: 311 691 106, mobil: 777 336 652

Podlahové a obkladové palubky, lišty, latě, dřevěné ploty a dřevěné brikety


Dobrá dostupnost - Kladno - Beroun - Praha
otevřeno: Po-Pá: 8.00-15.00, So: 9.00-10.30


Truhlárna Palubky Chyňava vyrábí a prodává podlahové palubky, obkladové palubky, plotovky, dřevěné ploty, lišty, latě, konstrukční hranoly, prahy, prkna a trámky.

Obkladové palubky, podlahové palubky a dřevěné ploty vyrábíme výhradně z kvalitního českého středového dřeva jako je například smrk, borovice a modřín.

Palubky obecně mají jednu velkou výhodu, hodí se totiž na každou zahradu a do každé domácnosti. Stále více také vídáme palubky v dřevostavbách, srubech a chatkách.

S vhodným výběrem palubek, dřevěných plotů a ostatních výrobků Vám rádi poradíme a upravíme je dle Vašich představ.


Aktuality »

1. 3. 2020 – Výprodej dřevěných briket - 3 Kč / kg

Aktuálně můžete využít výprodejovou cenu na dřevěné brikety a snížení ceny z 5 Kč na 3 Kč za 1 kg.


18. 12. 2016 – PF 2017: Pěkné Vánoce a šťastný nový rok 2017

Přejeme Vám pěkné prožití vánočních svátků plné pohody a do nového roku 2017 hlavně hodně zdraví, štěstí a pracovních úspěchů.

Děkujeme všem klientům a obchodním partnerům za skvělou spolupráci a v novém roce 2017 se těšíme na další. Vážíme si Vaší důvěry, kterou nám projevujete již více než 25 let od založení naší firmy.


23. 11. 2016 – Zima se nezadržitelně blíží – využijte akci na dřevěné brikety za 4 Kč / kilo

Pokud ještě nemáte naskladněné topení na celou letošní zimu, nezoufejte. U nás můžete stále nakoupit kvalitní dřevěné brikety nejvyšší kvality a ještě ušetřit. Maximální účinnosti dřeva při přeměně na tepelnou energii lze docílit jen s briketami s dobrou výhřevností a nízkou vlhkostí. Tyto parametry naše brikety splňují.

Dřevěné brikety naší výroby jsou lisované výhradně z dřevěných pilin a hoblin bez kůry. Naší hlavní činností je výroba obkladových a podlahových palubek, které pochází pouze z českého středového dřeva. Ze zbylého dřeva a třísek pak právě naše brikety vznikají, převážně tedy sestávají ze směsice smrku, borovice a modřínu. Můžete si tudíž být jisti, že tyto brikety neobsahují žádné nežádoucí materiály a odpady (dřevovláknité desky, dřevotříska, nedřevěné výplňové materiály).

Naši klienti používají brikety jako levné palivo do krbů a kotlů, v létě pak na grilování. Pokud Vám nějaké brikety zbydou, uplatnění si dobře najdou i v letních měsících.

Standardní cena briket je 5 Kč / kg, my Vám však nabízíme výhodnou zimní slevovou akci – 4 Kč / kg briket u balení po 15–20 kg. Brikety jsou dobře skladné, každá briketa má pět centimetrů v průměru a délku taktéž pět centimetrů.

Pokud váháte nad tím, jestli můžete brikety použít ve Vašem kotli nebo pro požadovaný účel, neváhejte se obrátit na naše zkušené zaměstnance, kteří Vám poradí. Vybavte se klidně na celou zimu a využijte tuto výjimečnou nabídku ještě před koncem tohoto roku.


Zobrazit starší aktuality »

Kompletní nabídka truhlářských produktů a činností


Palubky, obkladové palubky, podlahové palubky, dřevěné ploty, dřevěné brikety






Obkladové palubky

Palubky, obkladové palubky, podlahové palubky, dřevěné ploty, dřevěné brikety Palubky, obkladové palubky, podlahové palubky, dřevěné ploty, dřevěné brikety Palubky, obkladové palubky, podlahové palubky, dřevěné ploty, dřevěné brikety Palubky, obkladové palubky, podlahové palubky, dřevěné ploty, dřevěné brikety

Využití obkladových palubek je velmi rozsáhlé. K obkládání stěn nebo stropů interiéru se používají slabší palubky s dokonale vybroušeným povrchem. Obkládací palubky mají na hranách pero a drážku, kterými se palubky spojí. Obkladovými palubkami můžeme obložit stropy, fasády a stěny, a to jak v rodinných domech, tak i v panelových bytech. Obkladové palubky si můžete vybrat z široké škály velikostí.
Více informací o obkladových palubkách.


15 mm a 20 mm palubky a 28 mm palubky podlahové jsou vyrobeny z kvalitního českého dřeva. Nejsou z levé strany zeslabené drážkami, jsou tedy oboustranně pohledové a mimořádně vhodné například na výplně do vrat či větrolamy, respektive u podlahových palubek na patra bytů.
Například 15 mm palubka: jelikož její nejslabší místo odpovídá 15 mm, její pevnost ani tepelná izolační schopnost se nesnižuje.


Podlahové palubky

Palubky, obkladové palubky, podlahové palubky, dřevěné ploty, dřevěné brikety Palubky, obkladové palubky, podlahové palubky, dřevěné ploty, dřevěné brikety Palubky, obkladové palubky, podlahové palubky, dřevěné ploty, dřevěné brikety Palubky, obkladové palubky, podlahové palubky, dřevěné ploty, dřevěné brikety

Podlahové palubky jsou na rozdíl od obkladových palubek o něco silnější. Podlahové palubky používáme pouze v interiéru, a proto mají podlahové palubky menší vlhkost než obkladové palubky. Důležité pro podlahové palubky je dokonale vybroušená vrchní strana a na hranách palubek pero a drážka. Nejpoužívanější podlahové palubky jsou osmadvaceti milimetrové palubky, které jsou středně odolné a hodí se proto do obytných místností s nábytkem.
Více informací o podlahových palubkách.


Lišty a hranolky

Naše lišty vynikají svým materiálem a širokým možnostem použití. Všechny typy lišt vyrábíme z masivního neděleného kusu borovice, smrku či dubu.
Lišty a hranolky se hodí pro účely podlahových palubek jako podkladový materiál (pod dřevěnou podlahu jsou nutností), jako rohové lišty a další využití v interiérech.
Více informací o lištách.


Latě a hranoly

Latě se hodí především na střechy, ale uplatní se i jako jiné konstrukční prvky.
Vyrábíme latě a hranoly v několika rozměrech (i na míru) a jako příplatkovou službu tyto materiály hoblujeme na požadovanou drsnost.
Více informací o latích.


Dřevěné ploty

Dřevěné ploty najdou využití u rodinných domků i na chatě. Hezký dřevěný plot si ale můžete postavit i na sídlišti před zahrádkou. Dřevěné ploty vyrábíme výhradně ze smrkového dřeva, které je velmi houževnaté, pevné a pružné. Dřevěné ploty dodáváme i vodorovné. Navíc mají při správné péči velmi dlouhou životnost.  Veškeré části dřevěných plotů Vám na místě upravíme tak, aby plot dokonale zapadl do scenérie Vaší zahrady.
Více informací o dřevěných plotech.


Dřevěné brikety

Prodej kvalitních dřevěných briket je vedle truhlářské výroby naší doplňkouvou činností.
Brikety neobsahují žádné odpady z dřevovláknitých desek jako lamino nebo dřevotříska a perfektně se hodí i na grilování a jako palivo do krbů a kamen.
Více informací o briketách.



Kde nás najdete?

Truhlárna Palubky Chyňava
areál Chyňavská rolnická
společnost 442
267 07 Chyňava
Mapa
Copyright © PALUBKY CHYŇAVA - Váš dodavatel palubek a dřeva - Praha, Kladno, Beroun | Zajímavé odkazy | Mapa webu

Doporučujeme: Zakázkové vestavěné skříně na míru, vestavné skříně | Pohřební služba Praha | Invalidní vozíky a pomůcky | Ekologické chemické wc | Rozkládací sedací souprava