Úvod

Nejlevnější parkování u letiště Praha Ruzyně

Hledáte nejlevnější parkování u letiště v Praze, místo kde vaše auto bude v bezpečí po dobu vašeho cestování? A nechcete parkovat daleko od letiště? Nabízíme hlídané parkován í kousek od letiště.

Proč parkovat u nás?

Nechceme Vám vnucovat, že jsme nejlepší parkoviště v Praze, ale to, co nabízíme, děláme kvalitně a s radosti. Víme poměrně hodně o cestování letadlem, a proto máme zajímavou nabídku parkování u letiště opravdu pro každého.

Nejlevnější parkoviště

Není to výmysl, můžete u nás zaparkovat již od 45 Kč/den! Proč zbytečně přeplácet?

Kousek od letiště

Najdete nás cca 2 km od terminálu letiště Praha Ruzyně. Šetříme váš čas.

Kamery + Security

24h denně hlídáme vaše vozidlo. Celá plocha parkoviště je sledovaná kamerami a ostrahou.

Odvezeme ZDARMA

Samozřejmě že Vás odvezeme na letiště a zpět našim firemním vozem Mercedes.

WIFI, WC…

Sociální zázemí je dostupné pro všechny naše klienty. Jsme tu především pro Vás.

Zabezpečení zavazadel

U nás můžete zabezpečit svoje cestovní zavazadla PVC fólii.

Ceník parkování u letiště

U nás můžete zaparkovat již od 45 Kč za den parkování. Poskytujeme možnost nejlevnějšího parkování u letiště v Praze. Parkovacích míst máme dost.

Veškeré uvedené ceny jsou konečné. Vaše přeprava na letiště a zpět je taktéž zahrnuta v těchto cenách. V případě změny data příletu se cena kalkuluje dle našeho běžného ceníku vlevo

Nejlevnější parkování u letiště v Praze?

Chceme nabídnout kvalitní parkování u letiště v Praze každému, proto nabízíme tak nízké ceny! Schválně zkontrolujte, zda někdo nabízí za nižší cenu:

Parkování pouhých 2 km od letiště

Non Stop kamerové hlídání
Non Stop fyzickou ostrahu
Rychlý odvoz na letiště


palo-kertys-aJGEVYOKE2Q-unsplash 1

Najdete nás jednoduše

Vydáte-li se směrem z Prahy, pojedete směrem letiště Ruzyně. Najedete na Rychlostní silnici R7 a dočkáte se 3 sjezdu směrem Tuchoměřice, kterým také sjedete.

Hned po sjezdu se ocitnete na křižovatce ve tvaru písmena T a vydáte se doleva. Po ujetí cca 70 metrů odbočíte vlevo a přejedete můstek. A jste u nás, na nejlevnějším parkovišti u letiště, kde se na Vás těšíme!

Chcete rychlou a jednoduchou rezervaci parkoviště online?

Nachystali jsme pro Vás jednoduchý rezervační systém parkoviště online. V pouhých dvou krocích máte nachystané hlídané parkovací místo pro vašeho čtyřkolého miláčka. Stačí abyste uvedl/a v rozhraní online formuláře datum vašeho příjezdu / odjezdu a zvolil/a čas. Poté po potvrzení zadáte vaše osobní údaje a odešlete online rezervaci.