Kategorie
 
 
 

 
 
Naše nabídka
 
 
 
 
 
 
Vybrali jsme pro vás
 
 
Novinky
 
 
Blog
Minecraft párty oslava

Minecraft párty oslava

Hledáte párty doplňky na oslavu pro fanouška počítačové hry Minecraft? Tak si nasaďte pixel brýle a pojďme se vyhrát s jejím naplánováním. Spolu s našimi barevnými produkty a inspiracemi z tohoto článku vám pomůžeme vytvořit tu nejlepší Minecraft oslavu, na jaké kdy váš oslavenec byl. 

Číst víc
Tipy: jak znovu používat věci z oslavy

Tipy: jak znovu používat věci z oslavy

Díky stále častým zprávám o ekologii, nadbytečném odpadu a životním prostředí se stále více lidí začíná zajímat o trvalejší a udržitelnější způsoby života. Jednou z oblastí, kde můžeme a lze přispět k ochraně životního prostředí, je i oblast organizace oslav a událostí. Pro oslavence chcete udělat tu nejkrásnější oslavu, s čímž vám samozřejmě vždy rádi pomáháme. Oslavy jsou nepochybně skvělou příležitostí k radosti a oslavy a strávený čas s rodinou a přáteli, ale často si přinesou i velké množství odpadu. V tomto blogovém článku se zaměříme na jednoduché tipy, jak znovu využít věci z oslav a přispět tak k udržitelnějšímu a ekologičtějšímu přístupu k organizaci slavností.

Číst víc
Odhalení pohlaví nebo odhalení pohlaví

Odhalení pohlaví nebo odhalení pohlaví

Během období čekání miminka přichází k několika překvapením; od potvrzení těhotenství, odhalení pohlaví dítěte až po jeho samotné narození na tento svět. Každý z těchto momentů přináší jedinečný pocit a chuť oslavovat. My se pozastavíme právě nad chvílí, kdy přichází ke zjištění, zda se v bříšku nachází holčička nebo chlapeček.

Číst víc