Specializujeme se
na komplexní péči o dřeviny.
Od výsadby po (rizikové) kácení.

Provádíme rizikové kácení, ořezy a statické zajištění korun stromů a také dbáme na vzhled a funkčnost dřevin ve vašich zahradách.

Pár slov o nás

Ke stromům máme oba oborově blízko (Josef Haško: lesnické učiliště v Bzenci, praxe v těžbě, zahradnických činnostech; Jiří Zapadlo: lesní inženýrství na Mendelově univerzitě v Brně, všeobecné lesnictví, se zaměřením na stromy mimo les).

Klukovská kratochvíle lezení po stromech a vědomí, že ze stromového listoví je taky pěkný pohled na svět, v nás přetrvalo doposud, a tak jsme se dostali ke stromolezectví. Stromolezectví jako techniku vnímáme jako zprofesionalizovanou klukovskou zábavu lezení po stromech. Spojení s péčí o stromy a jiné dřeviny z něj dělá profesi, která nachází uplatnění při komplexní péči o (zejména) vzrostlé dřeviny.

Pár slov o nás
Specializace na stromy
Specializace na stromy
Výsadba - řez - provozní bezpečnost - kácení.
Dlouhodobá praxe
Dlouhodobá praxe
Arboristice se věnujeme od roku 2010.
Pojištění odpovědnosti
Pojištění odpovědnosti
Disponujeme pojištěním na způsobenou škodu ve výši až 5 milionů Kč.
Certifikace ETW
Certifikace ETW
Stále se vzděláváme a sledujeme moderní trendy v oboru.
…a také Vám rádi poradíme, neváhejte nás kontaktovat.

Přečtěte si naše články

5.2.2013 Josef Haško V minulém článku (Výstup do koruny 3) jsem slíbil, že popíšu další alternativu klasického výstupu pomocí footl...
Během příštích měsíců až let budou zveřejňovány standardy, které se týkají arboristických prací. Na našich stránkách budeme o standardech průb...