Penzion „U Hamru“

ubytování Český Krumlov

Ubytování - penzionu U hamru Český Krumlov - parkování v ceně

Rodinný penzion U HAMRU nabízí ubytování v Českém Krumlově

Penzion U Hamru se nachází v klidné části města Český Krumlov. Součástí penzionu je stylová restaurace (vzniklá rekonstrukcí bývalého vodního mlýnu - hamru). Ubytování v penzionu u Hamru je nedaleko centra, zámecké zahrady, grafitového dolu a tenisových kurtů. Kromě ubytování v Českém Krumlově nabízí náš penzion také možnost pořádání oslav, svateb a firemních školení.
Apartmány v penzionu U Hamru Český Krumlov

Apartmány v penzionu U HAMRU nabízí ubytování v Českém Krumlově

Penzion nabízí ubytování ve 4 nových apartmánech. Tři apartmány jsou třílůžkové a jeden je pro 2 osoby. Ve všech apartmánech najdete plně vybavenou kuchyňskou linku včetně mikrovlnné trouby, myčky nádobí, lednice, varné konvice a sklokeramické varné desky. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení - WC a koupelna se sprchovým koutem.
Dvoulůžkový pokoj v penzionu U HAMRU Český Krumlov

Pokoje v penzionu U HAMRU Český Krumlov

V našem penzionu nabízíme ubytování ve 14 dvoulůžkových pokojích a 2 třílůžkových pokojích. Všechny pokoje v penzionu U Hamru Český Krumlov jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchou a WC, nechybí ani TV se satelitním příjmem stejně jako v aparmánech. Poloha našeho penzionu i vybavení pokojů jsou základem Vašeho příjemného pobytu v Českém Krumlově.
Restaurace v Penzionu U Hamru Český Krumlov

Stravování v penzionu U HAMRU v Českém Krumlově

V ceně ubytování v našem penzionu je zahrnuta snídaně, kterou podáváme tradičním způsobem formou švédských stolů. Ostatní stravování po dohodě. Firmám často a rádi zajišťujeme i celodenní stravování, cofee breaky nebo grilování. Pro teambuildingy či školení nábízíme zázemí včetně velkoplošné televize. To vše v historickém prostředí objektu, který byl i ve vlastnictví Petra Voka z Rožmberka.
Město Český Krumlov - cíl Vaší dovolené

Penzion v Českém Krumlově vybízí k výletům za poznáním i zábavou

Z nepřeberného množství tipů na výlet v okolí penzionu U Hamru vybíráme Státní hrad a zámek Český Krumlov, zámecké barokní divadlo, Egon Schiele Art Centrum, Grafitový důl Český Krumlov, Lipenské jezero, hrad Rožmberk, kláštery Zlatá Koruna a Vyšší Brod. Milovníci aktivního odpočinku mohou navšítvit Tenis centrum, plavecký stadion, vyjet si na koni či na kole, sjet řeku Vltavu na lodi nebo vystoupat na Kleť.
Z historie dobrkovického železného hamru

Z historie dobrkovického hamru

Petr Vok z Rožmberka prodává hamerníku Jakubovi Schmelzovi a jeho dědicům nově postavený hamr ležící ve staré oboře za zámkem Český Krumlov se vším příslušenstvím, přívody vody, domem, uhelnou hutí, což vše leží u potoka, dále rybolovu na potoce. Hamr a hamerník je osvobozen od poddanských dávek a poplatků. Jabkub Schmelz zaplatí za vše 600 tolarů přičemž prvních 100 tolarů zaplatí sv. Jiří roku 1603 a další splátky ve výši 50 tolarů každého sv. Jiří až do zaplacení celé sumy. Jakub Schmelz nesmí v době než zaplatí celých 600 tolarů hamr prodat...

Ubytování v Českém Krumlově nabízí rodinný penzion U Hamru