Online rezervace
Online rezervace

VINO KOVACS - PENZION NOVOSEDLY

 

Víno Kovacs Penzion Kristýna Novosedly přijme:
servírku-čísníka
provozní

Nástup možný ihned
Směny krátký/dlouhý týden.

Kontakt: Kovacsová Libuše tel. 606 120 325

O penzionu Kristýna

Penzion „Kristýna“ je rodinný penzion nacházející na okraji obce Novosedly v okrese Břeclav na Jižní Moravě. Novosedly patří mezi čtyři největší vinařské obce v celé České republice. Dopřejte si příjemný pobyt v penzionu v klidné části okraje obce mezi vinohrady a cyklostezkami nedaleko Mikulova.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám sdělíme informace o volných ubytovacích kapacitách či jiné podrobnosti.

Pavel Kovacs s chotí Libuší po několikaletém rozhodování začali s výstavbou penzionu, který je vystavěn nad vinařstvím Víno Pavel Kovacs. Penzion Kristýna byl dokončen v červnu roku 2010, provoz penzionu a restaurace byl pak zahájen 1. července téhož roku.

Součástí penzionu je také přilehlé dětské hřiště a parkoviště, bazén, letní terasa, ohniště, půjčovna kol.

Online rezervace

PENZION „KRISTÝNA“ - RODINNÁ REKREACE I FIREMNÍ AKCE

Chcete strávit klidnou dovolenou či příjemný víkend ve vinařské oblasti? Hledáte atraktivní místo, kam pozvat obchodní partnery? Či chcete uspořádat svatební hostinu?

Penzion nabízí ubytování v 9 dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita penzionu je 36 lůžek. Součástí penzionu je i restaurace a vinný sklep. Penzion poskytuje příjemné a pro Jižní Moravu typicky pohostinné prostředí. Penzion „Kristýna“ je vhodným místem pro klidnou rodinnou rekreaci i pro firemní akci.

V Penzionu „Kristýna“ můžete najít právě to, co hledáte.

Vytvořil hochmajer.com