Provádíme zpracování průkazů energetické náročnosti budov.

Průkaz energetické náročnosti budovy

Pokud nám zašlete konkurenční nabídku pokusíme se Vám nabídnout nížší!

Prohlédněte si naše typové projekty rodinných domků.



Společnost PK Building Czech, spol. s r.o. je firmou, která Vám zajistí realizaci stavby od projektu až po stavbu na klíč. Cílem společnosti je vyjít zákazníkovi vstříc se všemi jeho požadavky a najít nejlepší řešení pro zákazníka. Firma začala působit v roce 2004 ještě jako fyzická osoba. V roce 2010 dostala právnickou podobu PK Building Czech, spol. s r. o.

Řešíme nejrůznější zadání od architektonických návrhů nových staveb tak i po rekonstrukce a stavební úpravy stávajících objektů. Zajistíme veškeré průzkumy potřebné k realizaci stavby, tak i geodetické zaměření. Zpracujeme pro Vás veškeré druhy dokumentace od studie stavby až po realizační dokumentaci. Jsme schopni zajistit i návrhy interiérů. K vytváření dokumentace ve 3D používáme jeden z předních světových softwarů ARCHICAD. V tomto softwaru zpracováváme 3D vizualizace a návrhy zakomponované do skutečné fotografie. Dokážeme zastupovat klienta při projednávání různých stupňů projektové dokumentace s orgány státní zprávy, nebo být nápomocni klientovi poradit při jednání s úřady státní správy.

Navrhneme architektonická, dispoziční a provozní řešení objektů. Jsme připraveni řešit i ty nejobtížnější úkoly, týkající se architektonických návrhů na nové objekty či rekonstrukce stávajících objektů. Zajistíme potřebné průzkumy a geodetická zaměření. Zpracujeme projektovou dokumentaci od architektonické studie po prováděcí projekt, navrhneme interiér. Dle přání vytvoříme fotorealistické 3D modely a vizualizace se zakomponováním do reálného prostoru. Budeme Vám nápomocni při projednávání jednotlivých stupňů dokumentace s orgány státní správy.