Plasty Řezáč

Bazény, nádrže, vodoměrné šachty, jímky a septiky

Náš domov je takovým naším královstvím, které si tvoříme a hýčkáme, ve kterém se cítíme nejlépe. Kdo má to štěstí, že bydlí ve svém rodinném domku, může si své království opravdu vybudovat podle svých přání a snů. Mezi takové sny často patří zahradní bazén. Sen, který Vám umíme splnit.

Naše firma MIŘEZ vyrábí a dodává zahradní bazény, které jsou pohledné a zároveň vysoce kvalitní. Bazény mohou mít standardní tvar a velikost, ale také zcela originální podobu podle přání zákazníka. Bazény vyrábíme ze dvou základních druhů materiálu. Obdélníkové a mnohoúhelníkové bazény jsou z odlehčených moderních polypropylenových desek, plněných mletým vápencem. Desky mají tloušťku 15 mm a rozměr 1×1 m. Bazény obloukových a členitějších tvarů (ovál, kruh, elipsa, ledvina, osmička apod.) jsou z homogenního kopolymeru, složeného z polypropylénu a polyetylénu. Kopolymerové desky mají tloušťku 5 mm a rozměr 1,6×6 m. Desky jsou vzájemně spojovány horkovzdušným svařováním.

Materiály jsou stálobarevné, mrazuvzdorné a odolné proti UV záření. Jsou zdravotně a hygienicky naprosto nezávadné. Ověřená samonosná konstrukce a vlastnosti použitého materiálu zaručují dlouhodobou životnost.

mapa stránek, odkazy, Stránky vytvořil Atribut X, © 2011