Novinky

Nakupte si na Elegant.cz vánoční dárky: Kvalitní spodní prádlo od značky Gorteks!

Značka Gorteks je špička v oboru

Pro okouzlující sváteční obdarování přinášíme široký výběr luxusního spodního prádla od renomované značky Gorteks. Podprsenky, kalhotky a tanga, korzety a podvazkové pásy – najděte ten správný dárek pro své blízké.

Proč právě Gorteks?

Značka Gorteks je synonymem pro špičkovou kvalitu, luxus a pohodlí. Každý kousek spodního prádla je navržen s ohledem na precizní detaily, využívající prvotřídní materiály a moderní design. Nejnovější i stálá kolekce Gorteks zahrnuje:

1. Podprsenky, kalhotky a tanga:

S širokým výběrem střihů, barev a vzorů, nabízíme spodní prádlo přizpůsobené každé ženě. Od romantických kousků až po odvážné styly – Gorteks má pro každou osobnost to pravé.

2. Korzety:

Elegantní korzety zvýrazní ženské křivky a dodají každému outfitu nádech luxusu. Jsou dokonalým vánočním dárkem pro milovnice elegance.

3. Podvazkové pásy:

Pro ty, kdo hledají záblesk smyslnosti a pohodlí. Podvazkové pásy Gorteks jsou dokonalým doplňkem pro speciální příležitosti.

Proč vybrat nás?

Náš obchod se zaměřuje na spokojenost zákazníka a přináší vám:

  • Široký výběr: Rozmanité možnosti od Gorteks pro různé vkusy a preference.
  • Kvalita a spolehlivost: Garantujeme originální produkty zaručené kvality.
  • Pohodlné nákupy: Online i osobní nákupy s přátelským přístupem našich zaměstnanců.

Nakupujte již dnes!

Připravte se na vánoční obdarování s naším exkluzivním sortimentem od značky Gorteks! Navštivte náš obchod nebo prozkoumejte naši webovou stránku pro inspiraci a dokonalý dárek pro své blízké.

Pro více informací a nákupy navštivte www.elegant.cz nebo navštivte naši provozovnu na adrese Třinec, Nebory 585.

Pro další dotazy nebo další informace nás kontaktujte na:


Telefonu+420 731 033 038 nebo e-mailu info@elegant.cz.

Sledujte nás na sociálních sítích: facebook a instagram


Nakupujte s námi a udělejte tento vánoční čas ještě zvláštnějším pro ty, které máte rádi! Zajistěte kvalitní a elegantní dárky od značky Gorteks.

Oslava Dne matek je skvělou příležitostí sladit se v pyžamech

Den matek slavíme každý rok druhou neděli v květnu a je to příležitost vyjádřit naši vděčnost a lásku ke svým matkám. Tento svátek má bohatou historii a tradice, které sahají až do starověkých civilizací.

Historie Dne matek sahá až do starověkého Řecka a Říma, kde se slavily jarní slavnosti na počest matek bohů. V křesťanských zemích se na počátku 17. století slavil tzv. Mothering Sunday, kdy se navštěvovaly kostely a matky dostávaly dary a květiny. V 19. století se v USA začal prosazovat nápad na vytvoření oficiálního svátku matek a v roce 1914 ho prezident Woodrow Wilson stanovil na druhou neděli v květnu.

Přání k Dni matek jsou pro matky velkým potěšením a zdrojem radosti. Nejlepší přání jsou ta, která jsou upřímná, srdečná a osobní. Zvláště důležité jsou slova vděčnosti a uznání za všechno, co matka pro své dítě udělala. Přání může být vyjádřeno například slovy, básní, vzkazem na květinové kartě, nebo dokonce i písní.

Dárky jsou dalším způsobem, jak vyjádřit lásku a vděčnost k matce. Dárky by měly být pečlivě vybrány s ohledem na zájmy a potřeby matky. Může to být například kytice květin, osobní dopis, nebo dárek, který si matka dlouho přála. Důležité je, aby dárek nebyl pouze povrchním projevem lásky, ale aby vyjadřoval hluboký vztah a důvěru. K tomu nejlépe poslouží sladěné pyžamo nebo noční košile. Uvidíte, jakou radost udělá něco, co vás spojuje a na co budete mít krásné vzpomínky díky společnému focení. V nabídce Elegant.cz jsou rodinná pyžama skutečným hitem. Koupit si můžete dívčí pyžamo nebo košilku, chlapecké pyžamo, dámské pyžamo nebo košilku, ale samozřejmě i pánské pyžamo ke sladění třeba celé rodiny.

Celkově je Den matek příležitostí k tomu, abychom vyjádřili svou lásku a vděčnost k matkám za všechno, co pro nás dělají. Je to také příležitost, kdy můžeme ukázat, že si vážíme vztahu, který s nimi máme, a že nám na něm záleží.

Slevy na plavky

Půlka prázdnin je už skoro za zenitem, takže přichází období velkých prázdninových slev. A co jiného je fajn si na druhou půlku léta pořídit, než plavky? V našem e-shopu Prádlo ELEGANT.cz je k dostání spousta krásných modelů plavek. Pochází z kolekce na rok 2018, ale k mání jsou také starší kousky s opravdu výraznou slevou. Mnohé typy došly ke zlevnění, jelikož jsou již ke koupi poslední kusy. Největším přeceněním standardně došla kategorie dámských plavek. Nakoupit si můžete pro celou rodinu (pánské plavky, dětské plavky) a pořídit si také plážové doplňky jako pareo, nebo plážovou sukni.

Dvoudílné plavky ve slevě

lorin-L1035-damske-dvoudilne-plavky-cerne-volanek-1lorin-3029-damske-cerne-dvoudilne-plavky-se-vzorem-bp-1lorin-2155-damske-dvoudilne-plavky-cernobile-bp-1

Jednodílné plavky ve slevě

lorin-L4150-damske-jednodilne-plavky-cerne-pestrobarevne-1lorin-L4151-damske-jednodilne-plavky-cerne-kvety-1 lorin-L4152-damske-jednodilne-plavky-cerne-kvety-1

Dámské sportovní plavky ve slevě

win-martha-fuksje

Tankiny ve slevě

 

gabbiano-tankiny-cerne-koral

 

Trendy plavky v neonových barvách NEWS

Kdo sleduje módu, jistě ví, že letošní léto přeje neonovým barvám. Razit můžete nejen v botech, tričku, nebo mikině, ale i v plavkách. Neonové barvy mohou sloužit jen jako detaily, ale pokrývat také celou plochu plavek. Využívají se jak ve sportovním, tak i elegantním stylu. V e-shopu Prádlo ELEGANT.cz naleznete několik novinek s neonovými prvky v růžové a zelené barvě. Více o naší nabídce plavek se můžete dozvědět v naší Poradně.

Tyto barvy nejenže upoutají pozornost na první pohled, ale dokáží rozzářit a podtrhnout krásu každé ženy. Jsou zábavné a veselé. Mají také tu výhodu, že jste lépe viditelní například za šera.

Na fotografiích vidíte jednodílné plavky (plavky vcelku), bikiny a dvoudílné plavky: Agnez, Natasha, Summer, Suri, Mango a Ester.

L4135_ L5043 L5055--lorin-L2127-damske-dvoudilne-plavky-neonove-zelene-1Azulena2017-168sensis-ester-ruzovo-cerne-nove

Bikiny 2018

Psal se rok 1957 a bylo nemyslitelné vydat se koupat ve dvoudílných plavkách. Francouzská herečka Brigitte Bardott však měla dostatek odvahy i zdravé drzosti ukázat se celému světu ve svém novém filmu jen v bikinách. To odstartovalo  vlnu kontroverzních diskuzí se zarytými odpůrci na jedné straně, ale i obdivovateli a zastánci na straně druhé.  Nebývalý obdiv převládl, a tak poptávka o bikiny čím dál více rostla a od 60. let se plavky tohoto střihu staly běžnou součásti plážové výbavy.

Na počátku 21. století vzniká nový boom vývoje dvoudílných plavek. Bikiny dokonce dominují plážové módě. K soudobým trendům patří retro styl 60. a 70. let s použitím flitrů a metalických prvků. Objevují se nové způsoby vytváření potisků, ale i nové barevné variace a umělé materiály z polyamidových a polyesterových vláken. Každoročně vznikají nové modely plavek poplatné danému roku.

Bikiny 2018 hýří barvami a vzory. Tvůrci si s bikinami doslova hrají. Akcentují je zajímavé detaily a prvky jako řemínky, šňůrky, volánky, výřezy, apod. V nabídce nesmí chybět originalita a oblíbené květinové a geometrické vzory, jednobarevné varianty a velký výběr střihů. Štíhlé ženy si oblíbily push-up plavkové podprsenky a střihy typu bardotka, u kterých je možné nosit podprsenku i bez ramínek. K typickým znakům moderních plavek patří i mix vzorů a barevného provedení podprsenky a kalhotek, které i přesto budí dojem sladěnosti.

V e-shopu Prádlo ELEGANT.cz naleznete stovky variant plavek. Jedná se o kvalitní plavky v různých střizích a kvalitní evropské výroby.  Bikiny jsou určeny i pro ženy s nadměrnou velikostí. Ale i plavky pro děti naleznete ve střihu bikiny. Letos si plavky nakupte u nás a ušetříte tak čas strávený pobíháním mezi obchody a díky našim výhodným cenám i nějakou tu korunu navíc na Vaši dovolenou.

gab-ashley-ruzove-plavky-ruzove-orientalni gab-tiffany-dvoudilne-plavky-ruzove primo-plavky-modre-taylorlorin-L1035-damske-dvoudilne-plavky-cerne-volanek-1lorin-L1051-damske-dvoudilne-plavky-bikiny-cerne-1lorin-L1051-damske-dvoudilne-plavky-bikiny-cerne-2

Povánoční slevy prádla

Povánoční slevy nejen na prádlo naleznete  v e-shopu Prádlo Elegant. Zde na Vás čeká spoustu zlevněného zboží jako dámské spodní prádlo, pánské spodní prádlo, těhotenské prádlo, župany, pyžama, noční košile, ale i elegantní a sportovní trika.

Stačí nahlédnout pod kategorii  akce, kde naleznete slevy až 50 %.  Jedná se o zboží zlevněné zpravidla z důvodu limitované kolekce. Je samozřejmě bez vad, v první jakosti.  Toto zboží je vystavené také v jednotlivých kategoriích, kde si jej můžete vyfiltrovat také podle další kritérií jako velikost, či barva.

 

Pokud vyhledáváte opravdu cenově výhodné zboží, zaměřte se na filtr “Od nejlevnějšího”. Zorientovat se v nabídce bývá mnohdy náročné, a proto jsme vytvořili kategorii s názvem Poradna. Zde se můžete dozvědět, jaké je nejoblíbenější spodní prádlo,  jaké druhy materiálu županů existují, nebo co je v nabídce zajímavého.

 

Nakupovat můžete z opravdu široké škály nabídky. Využívat můžete také věrnostní slevy, nebo kartu Sphere, která Vám může zajistit nemalý finanční užitek. Velkou výhodou nákupu na Prádlo Elegant je také poštovné zdarma nad 500 Kč. Neváhejte a využijte povánočního výprodeje a nakupujte s úsměvem.

 

 

Župany na zip a na zavazování

Naši nejširší nabídku zahrnuje nabídka dámských županů na zavazování. Pásek se zpravidla vkládá do postranních poutek, ale může být k županu také přišit (zajímavý pásek má viskózový župan Alegranza a bavlněný župan Baiser). Dle určitých vlastností můžeme naše zavinovací župany na zavazování, které čítají více než tisíc variant, rozdělit do několika kategorií.

Dámské župany

Barevné hřejivé župany

Heboučký huňatý jednobarevný župan je skvělou volbou pro chladnější večery, či rána.  Největší výběr naleznete u značky DKaren, která vyrábí župany ve dvou různých délkách (90 a 120 cm) a ve variantě s kapucí, nebo s límcem. Naleznete je pod pojmenováním Diana, nebo Eliza.  Na výběr je několik desítek barevných provedení s kapsami a páskem. Mezi nejoblíbenější barvy patří růžová a červená.  Pokud ale toužíte po vzoru, můžete zvolit značku LL – konkrétně modely Darcy, nebo Kola. Ty jsou vybaveny srdíčky, nebo puntíky. Tyto župany jsou vyrobeny z umělých vláken, s dlouhým chlupem,  které velice dobře zahřejí a velice dobře se udržují.

 

 

Hřejivé župany s výšivkami

Kdo miluje luxus, nedá dopustit na výšivky. Opravdu krásné připravila značka LL.  Výšivky jsou v podobě zvířátek, rostlin, emblémů a nápisů. Mezi nejoblíbenější patří také froté župany Hannah od značky Dorota s výšivkou pampelišky.

 

Župany z viskózy a saténu

Preferujete raději elegantní módu? Zvolte viskózový nebo saténový župan, ve kterém se budete cítit jako opravdová dáma.

 

 

Velurové a froté  župany

Velurový, nebo froté župan je klasika, která nikdy nezklame. V našem e-shopu naleznete jednobarevné varianty, i župany s výšivkou.

 

Bavlněné a bambusové župany

Bavlněné župany patří k nejlevnějším. Hodí se k celoročnímu nošení a v naší nabídce naleznete župany se vzory i jednobarevné. Bambus je přírodní materiál, a proto je vhodnou alternativou pro ty, kdo preferují tyto materiály. V nabídce máme bambusové župany Alba a Telimena.

 

Župany na zip

K dispozici jsou velurové a froté župany na zip.

 

Kombinované župany

Ke kombinovaným županům patří model Rose a Marta. Další variantou může být župan na druky na zavazování – Amazonia.

 

 

Pro pány jsme přichystali pánské župany na zavazování v jednobarevných variantách, nebo s výšivkami. Přesvědčte se sami o jejich kvalitě.

Pyžama pod stromeček pro děti a teenagery

Sháníte dětem, nebo teenagerům praktický dárek pod stromeček? Přijďte se podívat do našeho e-shopu. Specializujeme se na prodej nočních košilek, pyžam a županů  výhradně od evropských výrobců.  A to nejen pro dospělé. Krásnou nabídku naleznete také v oddělení pro děti a mládež.

Dětem jsou určeny pyžama a noční košile značky Taro a Vienetta Secret. K dispozici jsou velikosti 80-164. Jsou tedy určeny dětem od ½ roku, až po 14 let. Samozřejmě jsou velikosti pouze orientační a je potřeba se řídit zejména konkrétní výškou dítěte. Je žádoucí kupovat větší velikost, pokud je rozměr hraniční.

Na výběr jsou jak krátká pyžama se šortkami a krátkým rukávem, tak i dlouhá s dlouhými nohavicemi a dlouhým rukávem.  Pod stromeček se budou skvěle hodit pyžama s vánočními, nebo zimními motivy. Na výběr je sladký vánoční sob, norský motiv, lední medvídci, tučňáci, vánoční skřítek a další.

 

Holčičkám se tradičně nejvíce líbí vzory jako kočička, zvířátka a srdíčka. Dívčí pyžama a noční košile jsou vyrobeny z kvalitního bavlněného materiálu a doplněné obrázkem, nebo vzorem. Na výběr jsou barvy jako růžová, tyrkysová, modrá, šedá  a červená.

 

Kluci budou nadšení z oblíbeného motivu jako auto, bagr a letadlo. Větším se zalíbí chlapecká pyžama s nápisy.

 

K pyžámku se může hodit také kvalitní dětský župan. Ten dítě využije pokaždé po koupeli, nebo když potřebuje doma zahřát. Pokud rádi cestujete, stane se nepostradatelným kouskem oblečení při relaxačním pobytu.

 

Další inspiraci k výběru dárků naleznete v naší poradně jako Tipy na dárky.