realizace a opravy Plochých střech, zelených střech, opravy balkónů a izolace staveb


Výběr z referencí

Podívejte se na více ukázek naší práce.


Proč vybrat naší firmu?

  • Férové ceny
    Nesnažíme se zákazníkovi podbízet nereálě nízkými cenami či slevami, které ve výsledku vždy mají vliv na kvalitu či rychlost prováděných prací. Zároveň nejsou naše ceny vysoké. Přesvědčte se a nechte si vypracovat nezávaznou cenovou nabídku ploché střechy.
  • Kvalitní práce
    Realizace ploché střechy vyžaduje odpovědný přístup a precizní provedení. Jsme si vědomi důležitosti dodržování předepsaných postupů a práci si neulehčujeme ani nezjednodušujeme. Standardem je pro nás vysoká kvalita.
  • Proškolení zaměstnanci se zkušenostmi
    Naši zaměstnanci jsou vyškoleni výrobcem systémů pro hydroizolaci a tepelnou izolaci plochých střech a zelených zahrad. Ale to nám nestačí! Začínající zaměstnanec je pod stálým odborným dohledem zkušenějších kolegů. Tento systém eliminuje chyby při realizaci plochých střech.
  • Garance a záruky
    Za svou prací si stojíme a garantujeme bezvadné provedení ploché střechy.
  • Plníme termíny
    Plně si uvědomujeme cenu vašeho času. V dnešní rychlé době je plánování času ať už v osobním či profesním životě velmi důležité, proto maximálně dodržujeme dohodnuté termíny prací a dokončení zakázky.

Ploché střechy stylové a funkční

Ploché střechy nabízí modernímu designu a zlepšování kvality a komfortu bydlení nové možnosti. V nových domech nabízí plochá střecha maximalizaci prostoru omezením šikmých ploch podkrovních domů. Už dávno neplatí, že do ploché střechy zatéká! Kvalitní realizace ploché střechy zajišťuje bezúdržbový provoz a dlouhou životnost bez nepříjemných překvapení.

Velký význam kvalitního provedení má realizace ploché střechy na bytových domech resp. renovace či oprava plochých střech na již postavených bytových domech. V dnešní době zateplování bytových domů se zapomíná na kvalitní zateplení a hydroizolaci plochých střech, která je neméně důležitá.

Nechte si nezávazně vypracovat cenovou nabídku ploché střechy, střešní zahrady, opravy balkónů, izolace spodních staveb a dalších nabízených služeb.

Působnost

Ploché střechy, opravy plochých střech, střešní zahrady, opravy balkónů a izolace staveb provádíme především v oblastech Praha, Nymburk, Kolín, Benešov, Kutná Hora, Pardubice, Hradec Králové, Jičín, Mladá Boleslav, Mělník, Liberec.

Doporučujeme

Stavebniny Peťura