Rozkládací pohovky, matrace a doplňky

Dosiahnite zdravého spánku

Posted in Matrace.

Docieliť zdravého spánku je to, po čom túžia mnohí z nás. Ak si totiž dobre a kvalitne oddýchneme, prebudíme sa nasledujúci deň plní energie a nič nás už nezastaví. Je veľa možností, ako si spánok zlepšiť a skvalitniť.

 

Umělci hledají zajímavé materiály

Posted in Uncategorised.

Při tvoření v kreativním průmyslu hledají jednotliví umělci často různé překážky, které rádi překonávají. Stejně tak se inspirují každodenním životem a vším okolo něj. Každý má nějaký svý oblíbený materiál z kterého tvoří.

Komponujte barvy do luxusních interiérů

Posted in Uncategorised.

Designéři a trendsetteři se shodli, že luxusní interiéry 21. století by se měly vytyčovat barevnými prvky. Skleněné tabulky, neobvyklý minimalistický nábytek, barevné motivy a lineární tvary. Interiér a vybavení dodávají pocit luxusu, barvy a detaily zase vzdušnosti a lehkosti. Takto by měl vypadat moderní luxusní interiér podle předního amerického designéra. Ostatní místnosti oživují moderní detaily, jako strakaté potahy, plastové dekorace nebo barevný nábytek. Jak působí barvy? Šedá a hnědá zastupují přírodní barevnou škálu a dělají interiér jednotný a kompaktní, oproti tomu červená, modrá, žlutá a fialová prostor projasňují a zútulňují.

Co obsahuje rekonstrukce jádra

Posted in Uncategorised.

Rozhodnete-li se pro kompletní rekonstrukci bytového jádra, je nutné si ujasnit, jak by měly koupelna a WC vypadat a kolik do rekonstrukce vlastně můžete investovat. Dále je třeba se rozhodnout, zda se do přestavby pustíte sami, nebo ji svěříte specializované firmě. Ta vám může pomoci nejen s odstraněním umakartového jádra a výstavbou nové koupelny a toalety, ale i s návrhem nové hygienické místnosti. Většina studií či firem dnes dokáže vypracovat návrh úpravy včetně 3D vizualizace. Návrh většinou obsahuje možná dispoziční řešení, materiály a předběžnou kalkulaci. Takové rekonstrukce bytového jádra by měla trvat minimálně 10 dní.

Stín pro zahradu

Posted in Uncategorised.

Stínící sítě na plotové pletivo je ideální způsob k zastínění plotů, jejich zneprůhlednění. Je to ideální plotová clona, kterou můžete pořídit v zelené, tmavě modré, béžové, bílé, středně modrá, cihlově červené, tmavě zelená, kávově hnědé či tmavě šedé barvě. K upevnění stínících sítí na plot či jiné konstrukce doporučujeme využít plastové vázací a stahovací pásky. Stahovací pásky jsou jednorázové – při odstraňování je lze odřezat nožem či ucvaknout kleštěmi. Nejčastěji jsou stínící textilie vyrobeny z kvalitní HD-PE tkané síťoviny o gramáži 180g /1 m². Příze je tvořena plochými vlákny na osnově a dvojitých vláken útku.

Whirlpool vířivka

Posted in Doplňky.

Vířivka (vířivý bazén, jacuzzi, spa, hottube) je koupací vana se vstřikovacím systémem s cirkulací vzduchu a tlakové vody. Umožňuje masážní a relaxační koupele.

Základem je vana nebo bazének napuštěný vodou o objemu 0,5 až 2 m³, která je celoročně dohřívána na požadovanou teplotu. Pomáhá tomu kvalitní izolace a termokryt nad hladinou. Konstrukčně je řešena pro lehnutí, sednutí, dle jednotlivého typu a velikosti. Na dně a po bocích vířivky jsou masážní trysky, které se dělí na dvě základní skupiny. Jsou to trysky vodní a vzduchové. Vodní trysky zajišťují hydromasáž, dělí se svou velikostí a průtokem vody, na bodové, rotační a rotační doplněné osvětlením. Vzduchové trysky zajišťují tzv. perličkovou koupel. Masáž zajišťují výkonná vzduchová a vodní čerpadla. Kartušová nebo písková filtrace se stará o čistotu vody. Čistota vody je dále zajištěna ozónovou desinfekcí. Většina dnes prodávaných vířivek má ve své základní výbavě podvodní osvětlení, často nazývané jako colorterapie, a rádio s připojením na mp3 nebo CD přehrávač. Celé toto zařízení je řízeno z hlavního ovládacího panelu, kde lze nastavit teplotu vody, filtrační cyklus, zapnout a vypnout hydromasáž s perličkovou koupelí, podvodní osvětlení a v neposlední řadě ovládání rádia a hudby. Celkový příkon těchto zařízení se pohybuje od 4,5 kW do 10 kW, dle jednotlivých funkcí a velikosti.

Lacný nábytok pre pohodlie

Posted in Matrace.

Celkový dojom z vášho bydlenia určitě dotvárá aj nábytok. Ale aký by to malo zmysel, keby ste se vo vašom dome a s vaším nábytkom necítili pohodlně. Vezmime si napríklad spálňu. Tady by nemalo byt nič, co by rušilo vašu pozornosť. Dneska si môžete nájsť lacný nábytok v pohodlí domova - na internete sú vypísané rozmery aj farby, v akých vám nábytok môžu dodať. Väčšinou ponúkajú aj dodávku až do domu, takže nemusíte napríklad postele dlho nakladať do svojho osobného automobilu.

 

Pozrite sa na variabilný nábytok, ktorý sa dnes stáva čoraz obľúbenejšie, pretože má niekoľko funkcií a tak ušetríte veľa miesta.

Vyzkoušejte kamna z dílny Brunner

Posted in Doplňky.

Akumulační kamna Brunner, Ortner či Rath najdete v nabídce společnosti Bolek kamnářství. Jedná se o hospodářské řešení pro rozvádění tepla celého bytu či domu s možností regulace teploty v jednotlivých místnostech.

Čalounění a jiné typy výroby nábytku

Posted in Ostatní nábytek.

Povrchová uprava materiálů prostorů potažením látkou, Kuzi, koženkou ČI jinými přírodními i syntetickými materiály, zkráceně čalounění v závislosti Velice Casto používanou oblíbenou technikou pri zařizování interiérů. Čalouněný Schul v interiérů s dlažbou dokáže zabydlet Prostor zmírnit pocit chladu tvrdosti, ktery dlažba vyvolává.

Výroba nábytku s čalouněním se zabývá nejen zkrášlováním sedaček a křesel, ale potáhnout látkou lze například i vstupní dveře bytu v bytovém domě.  S použitím protihlukových vložek lze docílit zvukového odizolování chodby od interiéru bytu. 

Detské postele do detskej izby

Posted in Pohovky.

Nie je ľahká úloha vybrať detskú posteľ. Kvalita spánku je do značnej miery ovplyvnená kvalitou postele, a preto by ste jej výber nemali uponáhľať. Pri výbere detskej postele by ste sa mali obzerať na vek dieťaťa. Kojenec predsa len bude potrebovať iný typ detské postele ako dieťa v predškolskom veku. 

Pre väčšie ratolesti odporúčame klasické detské postele, ktoré by mali byť dobre vetrateľné. Vďaka tejto vlastnosti sa nebudú v lôžku objavovať mikróby a roztoče, ktoré spôsobujú alergie a zdravotné problémy. Posteľ by sa mala dobre udržiavať, pretože raz za čas je potrebné vymeniť matrac alebo vyčistiť rošt. A u dieťaťa zohráva úlohu aj vzhľad postele. Mala by sa teda dieťaťu páčiť a ponúknuť mu maximálne pohodlie.