Jezírkový vysavač Pondovac

Jezírkový vysavač OASE Pondovac je velmi cenným pomocníkem pro každé zahradní jezírko. Díky svému výkonu dokáže odsát nečistoty i z míst, kam svým výkonem nedosahuje tah filtračních čerpadel nebo spodních výpustí samotížných filtrací zahradních jezírek. Pro běžnou údržbu je jezírkový vysavač prakticky nezastupitelný, a pomůže dosáhnout čistého dna prakticky kdekoli. Poradí si s výkaly ryb, zbytky rostlin, listím, blátem, pískem,  nepoškodí jej ani nasáty kamínek či valounek kačírku.Velmi oblíbený model vysavače Pondovac 3 už nahradil nový, výkonnější jezírkový vysavač Pondovac 4 a nad ním je pak dvoumotorový Pondovac 5 s aktivním odtahem kalové vody

Pro zahradní jezírka s malým počtem ryb či bez ryb je při dobrém nastavení výkonu filtru zahradního jezírka často platnějším pomocníkem než tolik doporučovaná UV lampa. Máte čistou, průzračnou vodu a trápí vás pohled na nepořádek na dně ? Jezírkový vysavač Pondovac je pro Vás tím správným řešením.
Vhodné je jeho použití pro hladká foliová dna , která mají v poslední době velmi oblíbená koupací jezírka. Bezpečné vysátí kalu i z velkých hloubek napomůže celkové čistotě Vašeho jezírka, a ušetří Vám starosti s výskytem vláknité řasy.

Spolupracujeme :

Technika pro zahradní jezírka , koupací jezírka a přírodní biotopy OASE