Profesionální pořadatelské služby

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN,a.s. poskytuje komplexní bezpečnostní služby, jejichž součástí jsou i pořadatelské služby. D.I.SEVEN,a.s. nabízí zabezpečení akcí a různých kulturních a sportovních událostí jako jsou fotbalová a hokejová utkání, koncerty, festivaly či jiné společenské akce.

Tyto bezpečnostní služby je bezpečnostní agentura D.I.SEVEN, a.s., schopna zajistit jak samostatně, tak i v součinnosti s dalšími subjekty. Při zabezpečení akcí se jedná především o bezpečnostní a zároveň pořadatelskou službu, která má za cíl kontrolu a případné zabránění vjezdu a výjezdu vozidel do určených prostor, kontrolu osob před vpuštěním do určených prostor, kontrolu chování osob v určeném prostoru, jež má za cíl zamezit výtržnictví, ale i fyzickému násilí nebo poškozování majetku ostatních návštěvníků či vybavení a techniky organizátorů akce.

Poděkování společnosti D.I.SEVEN od ředitele KVIFF pana Jiřího Bartošky

jiri-bartoska-podekovani-diseven pisemna-reference-KVIFF

Zabezpečení předních kulturních a sportovních akcí

V rámci zabezpečení akcí a pořadatelské činnosti Vám společnost D.I.SEVEN,a.s. může nabídnout kvalitní služby na profesní úrovni s dlouholetými zkušenostmi, získanými při zajišťování např. následujícíh akcí:

  • Moto Grand Prix České republiky v Brně
  • Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary
  • Hudební festival Rock For People

Pořadatelské služby vykonávají pracovníci divize fyzické ostrahy v podnikové uniformě, ale také na vyžádání klienta i v civilním oděvu s, nebo bez označení. Při zabezpečování akcí jako jsou soukromé VIP oslavy, svatby, večírky či plesy je diskrétnost pro pracovníky bezpečnostní agentury D.I.SEVEN, a.s. samozřejmostí. Společnost dále podporuje dlouhodobě sportovní aktivity malých i velkých sdružení a týmů v České republice. Nabízíme spolupráci s vybranými kluby a pomáháme při zajišťování pořádkové a pořadatelské služby fotbalových i hokejových stadiónů.